Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך סקרנות (הצמיגים עדיין במצב טוב) הסתובבתי באינטרנט וחיפשתי צמיגים לרכב שלי.

ראיתי כמה וכמה צמיגים ברייטינגים B וC, ונמוכים יותר כמובן. אבל אפילו לא אחד שהוא A בפרמטר כלשהו.

אך על הצמיגים שלי, רשום במפורש A. אלו הצמיגים המקוריים שהגיע עם הרכב מדרום קוראה.

תמונות:

http://i.imgur.com/CKoNif6.jpg

http://i.imgur.com/ePoLwVU.jpg

האם זה יכול להיות?

פורסם

הנתונים שמוטבעים על הצמיג שלך, כגון Traction ו- Temperature הינם עפ"י התקינה האמריקאית, ואילו הנתונים שראית על צמיגים אחרים הם עפ"י התקינה האירופאית ואינם מוטבעים על הצמיג אלא מופיעים במדבקה המודבקת עליו. אלה נתונים שונים ונפרדים לחלוטין.

הצמיג שמותקן ברכבך הוא מתוצרת Hankook. באמצעות הממשק הזה תוכל לבדוק מהם הנתונים שלו עפ"י התקינה האירופאית.

פורסם

9EMuVHw.png

ואני עוד חשבתי שהצמיג שלי טוב. :lol:

תודה רבה טייר קלאב. ראיתי אצלכם באתר צמיג של TOYO שמציג נתונים יותר מרשימים מאלו. בבו היום, אני אשקול לקנות אצלכם. יש לכם סניף באשקלון? (באתר לא רשום, אבל ראיתי את השלט באשקלון)

פורסם

זה אולי יפתיע אותך, אבל הדירוג של הצמיג המקורי שלך הוא טוב מאוד, אפילו מצויין. ואת זה אני אומר לא רק כי אנחנו היבואנים של צמיגי Hankook (הצמיג הספציפי הזה לא מוצג כרגע באתר מאחר שהוא חסר במלאי), אלא כי (1) דירוג C ו- C בשני הפרמטרים העיקריים אינו נמוך, אלא גבוה, מעל לממוצע. (2) לצמיג יש תכונות נוספות רבות שאינן מוצגות בתווית, כגון אורך חיי צמיג, נוחות נסיעה, בלימה בכביש יבש (לא פחות חשוב מבלימה בכביש רטוב) ועוד. לא במקרה קיה, יונדאי, פולקסווגן, סיאט וסקודה בחרו בדגם הצמיג הזה (Kingergy Eco) כצמיג מקורי בדגמים שלהם.

כמובן שגם צמיגי Toyo Proxes CF2 הם מצויינים, אבל ההבדל בינם לבין ה- Kingergy Eco הוא די מינורי.

אין לנו כרגע סניף פעיל באשקלון, אך יש סניף ברחובות. שים לב שעל מנת לקבל את המחירים הרשומים באתר, יש לבצע את ההזמנה באתר.

פורסם

Yanlin

דירוג באמת לא רע.

אצלי ברידג'סטון B250

E בחסכון בדלק.

B אחיזה רטובה.

71 dB.

נראה לי הצמיג שלי גורם לרכב לצרוך יותר דלק :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

Yanlin - שים לב שעניתי לך בדיוק על הסוגיה הזו, בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532384-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%95-2012-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D&p=4395180&viewfull=1#post4395180

דירוג C הוא בהחלט ממוצע. הדירוג הינו מ-A ועד G, כאשר D אינו בשימוש ברכבים פרטיים.

הצמיגים ברכבים השונים נבחרים ע"פ הסכמים ומלאי שקיים אצל היצרן. תוכל למצוא דגמי צמיגים מקוריים שונים על אותם הרכבים שיובאו בתקופות אחרות או שהגיעו ממדינת מקור אחרת. לדוגמה, ברכב של אבי, קיה סיד סטיישן שנבנתה בסלובקיה, הגיעו צמיגי מישלין Energy.

גבי - מדובר אולי על הפרש של כ-2% תאורטיים (או ליטר אחד ל-1000 ק"מ בהתבסס על צריכה של 1/12.5).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה טום, אינני עוקב אחרי השרשור ההוא יותר. זה למה פספסתי את התגובה שלך. אבל בזכות השרשור הזה פתחתי את זה. :-D

פורסם

בבקשה.

תמיד טוב לבדוק אם יש עדכונים בכל נושא...:wink:

בכל אופן, בשרשור ההוא יש לינקים להסברים קצת יותר נרחבים על הדירוגים השונים.

• תוכן חדש...