Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את העץ המפורסם כאן בפורום כבר בעפ אך הוא לחלשים...

הכל התחיל בערך לפני שנתיים שלוש, כל קיץ הגיעו מאות נמלים לבית הוריי

כמו כל ישראלי התחלתי לחפש באינטרנט מה עושים?

ניסיתי את השיטות הטבעיות, קינמון, ציפורן פלפל שחור ועוד ריחות שאמורות להרחיק את הנמלים.

משם התקדמנו לחומר במזרק שמקביל לטופ גל "combat ant" הנמלים באו, לקחו, אכלו וחזרו...

נגמר הקיץ והנמלים, ואז הומלץ לקנות TERRO, שמגיע בתבניות עם חומר שהנמלים נכנסות לוקחות אוכלות, ושוב חוזרות...

ניסיתי גם לשטוף את הרצפה עם שמן ציטרונלה וזה עזר בדיוק לכמה שעות.

הנמלים אצלי הם נמלי רמבו, גם כשאני מוריד אותם במים באסלה הם יוצאות ממנה חזרה.

יוצאות גם מהכיור ולפעמים פשוט משום מקום מגיעות.

הבית הוא בית קרקע והם מגיעות לכל מקום בבית.

קראתי על הדברות מקצועיות וברוב המקומות נאמר שזה לא עוזר, מה גם שהבית גדול והדברה כזאת עוברת את האלפיה.

כאן אתם נכנסים לתמונה, איזה חומר חזק ניתן לרסס\לפזר נגד הנמלים?

כמובן שגם קניתי את ה"זמזמים" האלה שאתה מחבר לחשמל והם אמורים להוציא תדר שמפריע לנמלים, אך גם זה לא עזר.

תודה

כיחעיח

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיזיקטול כבר כמה שנים אסור לשימוש ביתי. גם ע"י מדביר מוסמך.

החומר מסוכן ושאריתי.

נסה סייג' פרו. פזר סביב בית. עושה עבודה לא רעה אבל מצריך קצת סבלנות...

http://ctslx.cts.co.il/app/cts/documents/pdf/SEIGE%20PRO%202012%20catalogue%20page%20new.pdf

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תודה על התגובות.

הסייג פרו הוא לא נראה מתאים לשימוש פנים.

אני סותם את החורים אבל כל פעם הם יוצאים מחור אחר..

לגמרי החומצה בורית אבדוק, תודה!

פורסם

2721428_271.jpg

תכניס אחד כזה לקן שלהם, יפתור לך את בעיית הנמלים. (הנמלים הארורות האלו בכל בית, תדאגו לנקיון טוב בבית והם ייעלמו לאט לאט)

פורסם

איפה אני משיג את החומצה הבורית חוץ מחיפה?

בדקתי היום בבית מקחת בבית דגן שרוקח תרופות, אך הוא טוען שאסור לו למכור..

פורסם

http://www.uzan.co.il/%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%A0%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%92-%D7%9C

ניסינו את זה אצלנו בבית וזה מצוין.

חומר יקר אבל שימושי מאוד להרבה אתרים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כל השיטות האלה טובות לשימוש בקן של הנמלים, לרסס בבית זה סתם רעיל וזה גם פתרון זמני. אחרי כמה שטיפות של הרצפה הנמלים מכות שנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אולי תאמץ חייה? :-)

640px-Southern_Tamandua.jpg

ומה לגבי זה?

2) פיזור קמח תירס או קמח תופח הינם פתרונות נפלאים להרחקת נמלים. הן אינן מסוגלות לעכל אותו ומתות ממנו, הקמח התופח מתנפח בקיני הנמלים עם המגע במים – הופך לבצק וסותם אותם. פיזור טלק עשוי לעבוד גם כן.
עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...