Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק ומבקש עזרה ממי שיודע/ניסה כבר:

חיפשתי אבקת (עם דגש על אבקת) בורית ב3 בתי מרחקת שונים - אין, יש רק בטיפות עיניים (2% חומר פעיל). טוב, לקחתי.

פעם ראשונה מהלתי סוכר + מים חמים עם 8 טיפות, ושפכתי קצת מהתמיסה למרכז קופסא של סלט מהסופר. אחרי כמה שעות התחילה התגודדות של עשרות נמלים סביב התמיסה, אבל אחרי כמה ימים לא היה שום שיפור ולא נראה שהשפיע עליהן.

פעם שניה ניסיתי עם 12 טיפות. אותו סיפור, לא עזר. ניסיתי עכשיו עם 24 טיפות (כבר כמעט נגמר הבקבוק :?), נראה מה יהיה.

מישהו בכלל ניסה לעשות את זה עם הטיפות עיניים ולא עם האבקה? זה תלוי בכמות הטיפות בתמיסה או שהחומר הפעיל בטיפות עיניים לא מספיק חזק ואני סתם מפטם אותן בינתיים? :|

פורסם

גש לאחד מסניפי "הגרעין" סביר להניח שיש להם

בסניף בית יצחק למשל ראיתי מדפים עם כמות אדירה של דשנים ורעלים והמון המון שקיות אבקה וכימיקלים בשקים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז אחרי שהנמלים לא פסחו גם עלי הם התחילו להתרבות בכמויות, כל עציץ במרפסת הכיל קן ולא היה מטר בבית ללא נמלה.

הלכתי לגרעין בניסיון למצא שם חומצה בורית.

הם לא ידעו בכלל על מה מדובר אך הבטיחו לי ששימוש במוצר שנקרא מקסיטול יחסל אותם עד אחרון הנמלה

ואכן המוצר הזה עובד בשיטה שהנמלים לוקחים אותו לקן ובעצם מחסלים כך את כל המושבה

פיזרתי מאחורי 2 עציצים גדולים במקום שלא יהיה נגיש לילדים ואחרי 5 ימים שמתי לב שאין אפילו נמלה אחת.

אחרי שבוע שטפתי את כל החומר הנותר ועד היום כ3 שבועות אין אפילו נמלה אחת בסביבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן מקסיטול זה המחליף של דיזיקטול.

תכלס, לדעתי אותו דבר.

שניהם מחסלים קיני נמלים בצורה מדהימה. כפית אחת של החומר בתוך הקן ושלום על ישראל. לא רק שהנמלים מתות, מי שלא מתה בורחת כמו מדאעש.

פורסם

אם כבר הפוסט הוקפץ אז אומר שלאחר 4-5 נסיונות עם החומצה הבורית לא עזר.

לגבי המקסיטול, אתה בטוח שהוא לשימוש בתוך הבית?

פורסם

תשמע, מדובר בגרגרים. בתוך בית זה בעייתי לישום ועלול להתגלגל למקומות שלא רצית שיגיע ולאבד את האפקט, אבל אני לא חושב שהוא רעיל יותר מ K600 למשל.

פורסם

הוא לא זרחן אורגני אבל כן חומר הדברה. משיטוט ברשת זהו חומר שמותר לשימוש גם לעצי פרי. אבל עדיין לא הייתי מפזר אותו בבית, במיוחד עם יש ילדים או בע"ח. עדיף לפזר מחוץ לבית, במסלול הנמלים אם בקינים.

:turn-l:

• תוכן חדש...