Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי במחסן משתמש בסולר מעורבב עם מלח

לא יודע למה, אבל אין פה אפילו חתול משוטט מאז.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב תקשיב הפתרון שלי הוא סימבוש, פצצת אטום לחרקים. ה NUKE אני קרוא לו:evil:

מכיוון שאני גר בקיבוץ וסובל מכל מיני מרעין בישין , זה מה שלקחתי מהרפת שלנו, משמש להרחקת זבובים.

זהו חומר מתחלב, כלומר מוהלים\מדללים אותו במים והמים נהיים לבנים(חלביים)

אשתי בכל שטיפה של הבית מוסיפה חצי פקק למים של השטיפה.

מאז שקט ושלווה . פשוט לא יאומן כלום לא נכנס הביתה ויצא שלם או חי.

אגב אין לי מושג אם מוכרים את התכשיר לצרכן פרטי.

פורסם

מוכרים. תחת השם סימשופר.

לגבי הוספה לספונג'ה בבית - תהיה לי בריא. אני מקווה שאין תינוקות בבית.

מקסיטול נמכר גם תחת השם טלסטאר/אטלס.

זה חומר לא סמפטי אבל ביחס לדיזיקטול הוא פחות שאריתי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

וואי נמלים זה מכה, הכלי הכי כבד שאני יכול להציע לך זה מדביר, יש לי מדביר קבוע שאני לא מחליף, טיפול אחד שלו ונעלמו לי הנמלים, היה לי מכה קשה של נמלים,

חוץ מיזה אני עושה פעמיים בשנה הדברה ואין יותר טוב מיזה. אם אתה צריך טלפון ואתה מאיזור המרכז שלח לי הודעה ותקבל הודעה אם הטלפון שלו,

פורסם (נערך)

מכיוון שאני גר בקיבוץ וסובל מכל מיני מרעין בישין , זה מה שלקחתי מהרפת שלנו, משמש להרחקת זבובים.

זהו חומר מתחלב, כלומר מוהלים\מדללים אותו במים והמים נהיים לבנים(חלביים)

אשתי בכל שטיפה של הבית מוסיפה חצי פקק למים של השטיפה.

בבקשה תפסיקו עם זה מייד.

http://ecowiki.org.il/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99_%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%94

חפש:

Cypermethrin

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
אם כבר הפוסט הוקפץ אז אומר שלאחר 4-5 נסיונות עם החומצה הבורית לא עזר.

לגבי המקסיטול, אתה בטוח שהוא לשימוש בתוך הבית?

אצלי הבנתי שהנמלים בבית נכנסו מהמרפסת ובבית לא מצאתי קן.

אז פיזרתי רק במרפסת

המוכרן אמר לי שאם יש קן בבית אז להוציא את המקרר ולפזר מאחורי, מאחורי מכונת הכביסה ואם במטבח יש צוקל אז גם מתחת לארונות המטבח ולסגור את הצוקל.

משם הנמלים יקחו אותו לקן שלהם

בשום מקרה שזה לא יהיה חשוף באיזור מגורים, ובכל מקרה לאחר היעלמות הנמלים לשטוף משם את החומר (שזה מעין גרגירים חוליים לבנבנים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אצלי יש קן בתוך משקוף של דלת.

לגבי הסימבוש, ראיתי שהוא מכיל 10% Cypermethrin, יש את הדורוסיד שאמור לטפל בגוקים והוא מכיל 0.6% מעניין עד כמה הוא בטוח.

עריכה

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/PestControl/extermination/Documents/ListedPesticides.pdf

http://www.mako.co.il/news-israel/health/Article-c160a02b38d8641004.htm

עריכה אחרונה על ידי big1
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים אני אובד עצות...

יש לי מכת נמלים קשה בחדר שינה, הן יוצאות מאחורי פאנלים של פרקט, ולכן אין לי אפשרות לסתום את החורים (צריך לפרק את הפאנלים בשביל זה).

ניקינו את החדר מס' פעמים, ללא הואיל.

חיפשנו לאן הנחיל הולך (מנסיונות עבר, תמיד היה בקצה ג'וק/עכביש/מזון) - ללא הואיל.

פיזרתי המון niban, חומר שמכיל boron אותו הן אמורות לקחת לקן ולמות - ללא הואיל.

סתמתי חורים על הקיר החיצוני בבית (דירת קרקע) - ללא הואיל.

אני אבוד, לא יודע מה עוד אני יכול לעשות... היות וזה בחדר שינה זה אקסטרה מעצבן, חלק מהן עולות על המיטה! אפילו הנמלים איבדו את הנימוס הבסיסי!

עזרו לי :(

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Combat-Indoor-Outdoor-Ant-Killing-Gel-1oz-syringe-/321814979863?hash=item4aedaae517

שמתי את החומר הזה בדרך של הנמלים, אחרי כמה ימים כולם נעלמו.

אחרי חצי שנה הם חזרו במיקום מסוים, שמתי עוד טיפה ועכשיו כבר שנתיים לפי דעתי יש לי שקט.

החומר מיועד לנמלים שיאכלו, הן לוקחות לקן ושם נותנות למלכה, החומר פועל לאט ואז הורג את כל הקן.

פורסם

לא קרה לי כלום בנתיים.. למיטב זכרוני שקראתי בעבר המינון של החומר הוא בטוח לשימוש, אתה מוזמן לחפש בעצמך.

זה ג'ל, אתה מורח אותו בפינות ומקומות שאתה יודע שהנמלים נמצאות, נותן להם לאכול (הן אוכלות בתאווה) ואחרי 3 ימים אתה יכול לנגב עם מגבון את השאריות.

ניסיתי גם בבית קרקע של חבר שהיו לו ריכוז עצבני של נמלים מכל מיני סוגים, זה דילל את הכמויות בהרבה ואז הוא הזמין גם את החומר כדי לסיים את המלאכה.

פורסם

יש לך מושג אם זה בטוח? יש לי חתולה בבית ובחצר מסתובבים חתולים אחרים, אני לא רוצה להרעיל אותם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...