Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה אתה לא מקשיב למה שאומרים לך.

איך זה מחובר? דרך קרוס? איזה קרוס?

איזה התנגדוד הטויטרים שלך? יש 4 ויש 8 אוהם.

ממליצים לחתוך אותם כמו שאמרו ב 3.8K .

אתה רוצה לחבר אותם בנפרש על מגבר. אתה יכול לבנות להם קרוס וגם קרוס עם הנחתה.

אבל כמו שכבר אמרו לך לא פעם ולא פעמיים. יהיה לך בור של MID . גם אם תחתוך אותם נמוך (אולי גם תשרוף אותם בגלל זה) הם באופן טבעי מנגנים מתדר יחסית גבוה ממה שמידבאס שלך יכול למגן.

נוסיף לזה שאני חושב שאין זווית טובה למידבאס שלך וכך הוא כם לא יעלה גבוה .

מה שלא ברור לי, למה אתה שואל ושולל מה שאנשים אומרים שלך עם ידע ונסיון של כמה שנים טובות?!

PS לגבי נגדים, תריץ חיפוש על LPAD

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי אתם סתם מנסים להיות דוקטורים .אני צריך להוריד את הווליום של הטוויטר סהכ. הכל בסדר אין לי חורים אין כלום שומעים מעולה לטוויטרים מחוברים קרוסאוברים של חברת קרסנדו ששומרים על הטוויטר ומפרידים את הארצים אני צריך רק להוריד את הווליום שלהם הם יותר הdb שלהם גבוהה מאוד הם נצילים לעומת המידבאסים שלי וכך אין איזון. או שאני קונה מגבר או שאני עושה קומבינה להוריד את הווליום שלהם

פורסם

חיברתי את הטוויטר הזה לקרוס של HERTZ עם -DB2בקרוס ונשמע קצת יותר טוב אבל זה לא מסוכן ? כי הקרוס הזה מנגן נמוך יותר והטוויטר הזה כמו שנאמר מתחיל לנגן מ3.5 הקרוס הזה מנגן מ2.5

פורסם
כי אתם סתם מנסים להיות דוקטורים

אמר בעודו שואל על מגבר מהסדרה הנמוכה של הייפוניקס, רגע לאחר שחיבר סופר טוויטר לקרוס של הרץ, תוך כדי טענות שאין שום בור.

לא חסר לך מיד כיוון שכנראה שלא יצא לך לשמוע מערכת עם תחום מיד טוב, זה תחום שלרוב מהווה עקב אכילס של מערכות כיוון שרובו נמצא על התפר שבין המיד באס לטוויטרים, בטח ובטח כשקיים טוויטר שלא מסוגל לרדת נמוך.

מהטיפה נסיון שלי עם סופר טוויטר על אף שמוגדר ככזה שמנגן החל מ 3.5khz, הם בלתי נסבלים מתחת ל 5khz, בטח ובטח שלא על קרוס שלא מתאים להם.

שמעתי כמה וכמה מערכות עם סופר טוויטר, רק שתיים נשמעות טוב, אבל שם מדובר בסטים שלושה חלקים עם הגברה אקטיבית ונחש מה?

זה נשמע טוב רק כשיש "דוקטור" שמכוון אותם.

חפש מעגל lpad.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

אוקי הוא לא יקר אז אתה אומר לחתוך את הטוויטר 5KHZ ולחבר אותם למגבר הקלריון הזה ?הוא לא יקר באמת ..

ובעיקרון אני לא ראיתי מערכות SPL בחול שיש מידים יש מידבאסים וסופר טוויטרים וזהו אני לא מכוון לSQ אלה לSPL.

ועוד שאלה כרגע הם מחוברים לקרוס של HERZ זה מסוכן לטוויטר? שהוא ינגן נמוך יותר שמתי את זה על -2DB עם זה מסוכן אני ינתק ויחבר כשהזמין מגבר .

פורסם (נערך)

המשלוח חינם הוא רק בארה"ב, ככה שלדעתי עדיף לדבוק באופציות שניתנו לך מראש .

כן, לתת לאלמנט כזה לנגן נמוך גם לא בריא לו, וגם לא נשמע טוב.

לגבי מערכות spl בחו"ל, ובכלל.

יש מידים ועוד איך, לעיתים אפילו יותר מזוג אחד.

וזה שאתה לא מכוון לsq אלא ל spl, לזה יש תשובה ברורה, תשאיר את זה כמו שזה אפילו תפתח קצת את הגיין.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

להרים את הגיין אתה ציני? המחיר של הקלריון הזה באיביי עולה 590 שקל עם משלוח .יש לי קרוס אובר של קרסנדו לטוויטרים האלו שחותך אותם ב5KHZ אני צריך לחבר את זה רק למגבר כלשהו כך שלא נראה לי חשוב עם יהיה קרוס רחב במגבר או לא .

יש את המגבר הזה שהוא יוצא לי קצת יותר זול http://www.ebay.com/itm/Rockford-Fosgate-R150X-2-150W-RMS-2-Channel-Class-AB-Prime-Series-Amplifier-Amp-/360959459700?pt=Car_Amplifiers&hash=item540adc4174&vxp=mtr

וזה CLAS AB זה יתאים גם כן? משנה עם הוא 50W RMS והקלריון 90 או שזה לא משנה לי איך הטוויטר ישמע טוב יותר על 90 RMS או שזה לא משנה

פורסם

במערכות SPL נהוג להשתמש בפרו מידריינג' 6.5 או 8 אינצ' עם חיתוך גבוהה בדרך כלל באזור 150HZ

יש כאלו עם טווח תדרים רחב שמנגנים ללא חיתוך עליון עם קרוס IN LINE מסדר ראשון לטוויטר שמחובר במקביל

לדוגמה אלמנט כמו Pioneer TS-M650PRO, ויש כאלו שרצוי לחתוך במקביל לטוויטר בנקודת חיתוך גבוהה באזור 5KHZ.

פורסם (נערך)

מצאתי עוד מגבר חזק וטוב ואיכותי Polk Audio PA 330 - 300W 2-Channel מישהו מכיר את החברה ?

אני לא צריך קרוס אובר עם טווח תדרים רחב יש לי את הקרוס של קרסנדו

בעתיד אני מוסיף 2 מידים של קרסנדו אז לא יהיה לי חור

עריכה אחרונה על ידי NADAVX2X
פורסם

פולק אודיו מיצרים מוצרים טובים ,המגבר הנ"ל הוא גם אופציה טובה.

בנוגע לטווטרים אתה יכול להנחית אותם בעזרת נגדים

גם משחק כיוונים באקולייזר יכול לעזור.

פורסם

כן חשבתי לשים נגדים אבל אני לא יודע את הערכים של הנגדים שצריך כדי שלא יעלה הum איזה נגדים צריך לקנות ופשוט לשים את הנגד על הפלוס בין הטוויטר לקרוס שלו המקורי?

פורסם

לפעמים אני נדהם מעצלנות של אנשים . רוצים שהכל יעשו בשבילם.

גם אני וגם בני אמרנו לך, חפש מידע לגבי LPAD. יש מספיק הסברים על זה בפורום וגם יש מחשבונים לחישוב.

מה שאתה צריך לדעת זה כממה אוהם הטוויטר שלך ובכמה אתה רוצה להנחית אותו.

http://lmgtfy.com/?q=lpad+calc

פורסם

זה לא עצלנות אני לא מבין מהמחשבון הזה הרבה ... הטוויטר שלי 4 UM יש אליו קרוס של 4 UM אז איזה נגד אני צריך

פורסם (נערך)

UM? אתה מתכוון ל אוהם? (OHM)

זה זוג נגדים לכל טויטר. אחד בטור ושני במקביל לרמקול.

כמה DB צריך להנחית את הטויטר?

פה זה עם ציורים -> http://www.sengpielaudio.com/calculator-Lpad.htm

ואם היית מתאמץ למחפש, יש הסברים של כמה אנשים בעברית מי,למה וכמה.

PS בסוף יש טבלה אפילו, לפי 4 אוהם ולפי הנחתה רצוייה כמה אוהם צריך להיות כל נגד.

עריכה אחרונה על ידי mefisto

• תוכן חדש...