Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין משהוא.

אתה מתלונן שהם חזקים לך.

ואתה רוצה להנמיך אותם.

אבל אתה מחפש מגבר של 150W (שמתאים לוופרים)

ולא מגבר איכותי וזול של 50W שיכול לקרוע לך את האוזניים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי שישמע טוב יותר לא קשור לעוצמה . אני רוצה להוריד איזה 3 DB אני לא דוקטור לאלקטרוניקה ואני לא מבין עם אני מחבר 2 נגדים כמו בציור של 4 הומ זה נשאר 4 הומ ההתנגדות ? אני יבדוק את זה עם רב מודד

פורסם

כדי שישמעו טוב. צריך הגברה נכונה. ולהוריד "רק" 3DB זה כלום. חרטה "בקטנה".

** זה רק 50% מהעוצמה של מה שאתה שומע !! זה כמו לנסות שהרמקולים ישמעו פי 2 יותר חזק !!)

שימוש במגברים מתאימים רמקולים שיחוברו אליהם.

אז במקום לקנות מגבר של 75-100-150W ולהתחיל נגדים. ועוד התפתעות ותוספות.

תתחיל במגבר מתאים. 25W - גג 50W. ואחרי זה תגלה שאתה לא צריך נגדים.

אבל אתה חכם. ומבין. ולא צריך לשאול כי אתה יודע את התשובה. (או ממי צריך להתעלם)

כאשר היית מסיים כבר את הסיפור הזה. עם מגבר חלש ואכותי.

ואני עם נסיון של רק כמה שעות. בהגברה של מכוניות.. מועדונים.. הופעות חיות.. ועוד..

ואריק אחרי עם ניסיון עצום. ועוד אחרים שיודעים הרבה דבר או שניים בתחום.

אבל רק נגד יפתור את הבעיה.

בהצלחה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם (נערך)

החלטתי לקנות את הhttp://www.ebay.com/itm/Polk-Audio-PA330-330W-2-Channel-AB-MOSFET-Car-Amplifier-Power-Amp-Stereo-/231264778393?pt=Car_Amplifiers&hash=item35d8747899פולק האודיו . יפתור לי את כל הבעיות אני אוכל לשלוט על הטוויטרים מהרדיו דיסק ומהמגבר

עריכה אחרונה על ידי NADAVX2X
פורסם

אני מכין לך את הכותרת לשרשור הבא שלך.

"נשרפו לי הטווטרים של הקרסנדו. מי יודע למה? "

רק לעשות העתק הדבק.

פורסם

הוא פשוט יקנה יפתח שרשור חדש עם חיפוש טויטרים חדשים חזקים יותר ולהנמיך אותם ב 3 DB , כי הקודמים היו אחלה ,אבל משום מה חלשים מדי...

כי בקותרת שלך יש הגיון ורצון ללמוד משהו, אבל פה זה לא המצב.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
יש גם בפורום יד שניה מגבר SRX שני ערוצים של אודיסון.

אני ראיתי את האודיסון הזה תן לי סיבה אחת למה לקנות אותו עם אני יכול לרכוש חדש בעוד 50/100 שקל יותר של פולק האודיו מגבר יותר טוב ויותר חזק? אני דואג לאינטרס שלי ולא לאינטרס של חברי הפורום למכור את הדברים שלהם .

דבר שני בקשר לשריפת הטוויטרים שישרפו יש ריקון ב10 דולר לטוויטר שלי פותחים מחליפים בשניה אז שישרפו חופשי .

דבר שלישי למה שאני ישרוף אותם ? אני מנמיך אותך סך הכל קונה מגבר טוב קלאס AB לא מחפש משהו חרא חלש שיהיה לי אפשרות לשינויים .

אתם מצד אחד עוזרים מצד שני מסתלבטים וחושבים שכולם מפגרים..

פורסם

בסה"כ הסבתי את תשומת ליבך לכך. אין לי נסיון לא עם סדרת הSRX של אודיסון ולא עם סופר טוויטרים, אבל אני סומך על דעתם של החברים שהגיבו. אגב, הלינק שנתת לפולק אודיו גם הוא משומש.

7 פעמים הסבירו לך כאן ש"חזק" יותר זה לא הכל ואף כנראה מיותר, ובאופן מנוגד לעוצמת המגבר שאתה רוצה לרכוש אתה מדבר על הנחתה של הטוויטר. להוסיף חטא על פשע, הגישה שלך לכך ש"ישרפו הטוויטרים חופשי" היא מגוחכת.

בהצלחה...:?

פורסם

עם אני ישים את הטוויטרים על מגבר בנפרד אני חושב זה יפתור לי את כל הבעיה אני אוכל להנחית אותם מהרדיו דיסק יש לי אפשרות להנמיך את האחורה והטוויטרים יהיו על הRCA של אחורה וגם אני יכול לשלוט בהם עם הגיין של המגבר . זה הכוונה שלי. רצו מגבר חזק כדי שיפתחו כמו שצריך ולא ישמעו כמו ציוצים של ציפור

פורסם

אז למה לא לקחת מגבר יותר איכותי, בלי לרדוף אחרי וואטים?

למה לא לנסות לבנות מעגל lpad?

מנסיון שלי עם אלמנט דומה אתה הולך להנחית אותו עד לרמה שהוא בקושי ינגן, הדעה שלי, וציינתי את זה כבר לפני- לא כחלק מסט שלושה חלקים אקטיבי זה לא יעבוד.

SCANSPEAK

פורסם

בני, על מה אתה מדבר? איזה 3 חלקים? בן אדם לא יכול לבנות 2 כמו שצריך. הוא פשוט לא מבין שיש לו בור לא קטן ולא משנה מה תגיד לו,הוא יודע יותר טוב מכולם פה שמגבר לטוויטרים חייב להיות לא פחוט מ70 וואט, אחרת זה סתם.. הוא בונה SPL עמיתי! מי צריך מיד? יש סאב, יש טויטר שצורח וזה מצויין. הרי כולם רוצים לדחוף לו ציוד של אחרים משומש וסתם חרא.

אני לא מכיר אישית, אבל זאת גישה לא מוצלחת במיוחד. זה מוביל לכיוון אחד וכולם יודעים מה יהיה בהמשך עם זה.

PS. כמו שאמרו לך כבר, גם המגבר שנתת לינק, הוא משומש.

ואם אתה רוצה, אני מוכר מגבר 2 ערוצים , מעמין שיתן בראש לטוויטרים שלך, סביבות 170 וואט לערוץ ב 4 אוהם.:twisted:

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

חברה אתם צודקים בור בור אבל הבור הזה בעתיד הקרוב יתכסה אני מזמין זוג מידים של קרסנדו שינגנו ביחד עם הוופרים של הHERTZ ככה שאני לא דואג . לבור הזה אני רוצה קודם לאזן את הוופרים עם הטוויטרים ללא קשר לבור .. בקשר למעגל זה אפשרי עם רק הייתי יודע איזה נגדים צריך אני הבנתי איך לבנות את המעגל לא הבנתי איך לדעת איזה נגדים צריך שם.

פורסם

מפיסטו, פשוט ציינתי שאם האלמנט המדובר לא יהיה כחלק מסט שלושה חלקים, קשה לי לדמיין את זה נשמע טוב.

ובאותה הנשימה

לפותח השרשור, אם בעתיד תזמין מיד, מה עם מגבר בשבילו?, איך תחתוך אותו?, איפה תשים אותו?

מעבר לשלושה חלקים זה לא צעד פשוט, בטח שלא צעד זול, בטח ובטח לא כשמדובר במישהו שבכלל מחפש spl.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...