Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו 360 דגם young שנת 1970

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדיוק עושה נספח התרבות אם לא לגרד את הביצים? למה לא לעזור? הכי הרבה יגידו לו לא ואז גם נדע שהיפנים אנטישמים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה בדיוק עושה נספח התרבות אם לא לגרד את הביצים? למה לא לעזור? הכי הרבה יגידו לו לא ואז גם נדע שהיפנים אנטישמים

מאתר שגרירות יפן בישראל:

The Public Information and Cultural Section of the Embassy is in charge of conducting PR activities, holding cultural events, and implementing exchange programs in order to develop the friendship between Japan and Israel and to promote the understanding of Japan in Israel.

לא מצאתי שלגרד את הביצים (שלהם או של אחרים) כלול בהגדרות התפקיד, אבל אני חושב שתוכל לבקש מהם להחליף את האוטו והם יעשו את זה אם זה יקדם את הידידות בין יפן וישראל ויקדם את הבנת העם היפני בישראל.

נמרוד

פורסם

ואאאאאאווווו

מלא עבודה יש לנספח.

תשמע, זרקתי רעיון מחוץ לקופסא, רוצים להסטלבט? אהלן וסהלן ותמשיכו לתרגם עם גוגל מיפנית.

רוצים להרים את הכפפה? תנסו זה לא עולה כסף. הכי הרבה יגידו לא מנומס ותדעו שגם ניסיתם וגם חשבתם אחרת.

אני כן רואה קשר בין שימור רכבים לתרבות ומפתיע שאתם שחיים את השימור בכלל לא חושבים כך.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה. זה פרוייקט מקסים ואם הייתי יכול לעזור הייתי עוזר בשמחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם (נערך)

אני עם סולל הדרך. רעיון עם תושיה. במקרה הגרוע לא קיבלת מייל חזרה, ביג דיל, כמו חצי מהגופים הממשלתיים ונותני השירות בארץ.

במקרה הטוב נפלת על חובב רכב או אחד שדוד שלו מחזיק איזו ענתיקה והוא מספיק משועמם כדי לחפש לך כמה לידים.

אחותי גרה שם בעבר והיתה שולחת לי תמונות של רכבי אספנות בתצוגות בכל מיני מקומות, כולל קניונים.

ז״א שקיימת שם סצנה. למה לא לירות לכל הכיוונים?

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי לא, עדיין אין פנסים.

חזר אלי מישהו יפני מאחד הלינקים של 146ti מהעמוד הקודם וכתב שאין לו.

ניסיתי עוד כמה מודעות מ craiglist (תודה גדרון) ולא חזרו אלי.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לא יודע אם שמת לב מהתמונות של השיפוץ, אבל הבחור פרפקציוניסט, אין סיכוי שיהיה משהוא זמני ולא מקורי או שחזור לפי מקורי.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ארז, תבדוק אם חלקים האלו מתאימים לך:

http://www.ebay.com/itm/SUBARU-360-REAR-TAIL-LIGHT-LENS-L-1918R-KOITO-R-24-ONLY-/310759512252?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item485ab5d8bc&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/SUBARU-360-REAR-BACKUP-REVERSE-LIGHT-LENS-BEZEL-KOITO-132-20112-SAE-R68-ONLY-/310759506699?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item485ab5c30b&vxp=mtr

נסה לדבר עם המוכר, ניראה שיש לו חלפים משני רכבים שלמים שהוא מוכר.

ובכלל באיביי יש שמשות, גומיות לשמשות וכד' עבור הרכב הזה. תעשה חיפוש לפי דגם הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ידוע.

למוכר באיביי יש רק בקליות בלי התושבת שלהם ולכן זה יורד מהפרק.

מקודם עלה לי רעיון חדש לבדוק אם יש קבוצה בפייסבוק לדגם הזה ומסתבר שיש קבוצה פעילה, אולי משם תבוא הישועה.

ארז

פורסם

יותר טוב בקליט אחת ביד ללא בסיס מאשר בסיס ללא בקליט.

תמיד כדאי שיהיו פנסים רזרביים, בדרך כלל חלק הפלסטיק בפנס נשברים.

נ.ב. ספק אם זה פנס מבקליט

שלמה דן גדרון

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

לצערנו לא, עדיין בחיפושים אחר פנסים אחוריים ובולמים קדמיים.

ארז

• תוכן חדש...