Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפיקות בגיר בזמן ירידה מהילוך רביעי לשלישי או עליה משלישי לרביעי בשברולט אבאו 2009 במיוחד כשלוחצים קיקדאוון..

חשבון לציין ששמן הגיר שחור.

התקשרתי לכמה מוסכים מורשים

מוסך ראשון : לעדכן מחשב

מוסך שני : להחליף שמן גיר + מסננן אבל זה יסכן את הגיר ולא מוכנים לתת אחריות

מוסך שלישי : לבדוק תושבת גיר

מוסך רביעי : צריך לשפץ בלוק שסתומים

את האמת אני מבולבל ולא יודיע על מה להסתמך למרות שכול מוסכים מורשים אבל כול אחד סניף אחר

פורסם

שלום רב

ספי מאזור המרכז ואני מאזור הצפון

בכול זאת דיברתי איתו והמליץ לי לעשות עדכון תוכנה אם לא פטר את הבעיה אז הלך לכיוון השני שזה בלוק שסתומים..

מישהו היה לו את זה פעם בשברולט אבאו ?

מישהו יודיע האם אפשר להחליף שמן גיר שם ?

האם מחליפים מסנן שמן גיר בזמן שמחליפים את השמן ?

האם מחליפים את כול השמן או רק חלק ?

מישהו יודיע כמה עולה תושבות גיר וכמה יש שם ?

פורסם

אם השמן של התיבה שחור,הנזק כבר נעשה.

אפשר לנסות להחליף שמן גיר +מסנן אבל צריך לבדוק אם יש מכון גירים או מוסך,שיכול לרוקן את הכל עם מכונה,ישטוף את כל המערכת יסודית ואז ימלא שמן חדש.

אני מכיר מוסך אחד כזה,שנקרא מוסך עמיאל.מציע לך לחפש את פרטיו. המוסך לא זול אבל אולי שווה לבדוק.

לגבי אחריות- אף אחד לא מבטיח שאחרי החלפת השמן בגיר לא יקרוס.במצב כזה - שיפוץ או החלפת גיר אבל כדאי ללכת מהקל אל הכבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אמרו לי לבדוק בספר רכב של האוטו אמור להיות כתוב שם אם מחליפים שמן גיר או לא ואם כן איזה שמן לשים..רק לצערי אין לי את ספר הרכב ישדוע לכם מאיפה אפשר להשיג אחד.

הדגם שיש לי זה אוואו 2009 מנוע 1400 5 דלתות

פורסם

מישהו יודיע מאיפה אפשר להשיג ספר רכב לשברולט אוואו 2009 5 דלתות מנוע 1.4 ?

ביררתי בחברה אין להם כבר..

• תוכן חדש...