Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן טיול לחול לגרמניה ל 9 ימים כאשר אני נוחת בברלין , ומתכנן להיות שם בערך 3 ימים ואז לשכור רכב ולטייל באזור את שאר הימים .

מה אתם מציעים לי לראות בברלין ,או באזור בכללי .

הייתי כבר בגרמניה באזור היער השחור אז לשם אני כבר לא יסע .

הטיול מתוכנן לאזור אוגוסט .

פורסם

המלצתי פשוטה מאד - אם טרם ביקרת בברלין להעביר בה את כל 9 הימים. גם הם יספיקו בקושי לאתרים העיקריים.

חפש בפורום שרשורים על נושא דומה, יש עשרות מהשנתיים - שלוש האחרונות, תמצא הרבה עצות טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראה, זו הנסיעה שלך, אבל ברור לי שאתה מתנהג כמו הישראלי המצוי לפני 40 שנה שחייב לבקר ב-10 ארצות ב-9 ימים, ובסופו של דבר לא רואה כלום. הגישה שלי היא להתרכז באזור קטן ולבקר בו בצורה יותר מעמיקה.

רבות כבר דובר בפורום על המרחקים העצומים ועושר האתרים בגרמניה, שאינם נתפסים על ידי הישראלים בשעה שהם מתכננים טיול. ברלין (וסביבתה, בטווח של ה-S-bahn) היא אחד ממרכזי התרבות העשירים בעולם, וחבל לא להנות ממה שהיא מציעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעתיד מתוכנן עוד טיול לברלין כמרכז הטיול .עכשיו הטיול הוא פחות ברלין יותר מסביב לברלין .

• תוכן חדש...