Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בימים אלו אני צריך לחדש את פוליסת הביטוח של הרכב. רציתי לדעת אם יש הצעות טובות יותר מזו שמוצעת לי ע"י 9 מיליון, שבה הרכב מבוטח כבר שנתיים.

אז אני בן 25 וחצי, עם רשיון 8 וחצי שנים. אלו הפרטים:

מאזדה לנטיס GLX שנת 2003.

מחיר ביטוח צד ג' הוא 1,325 ₪, שייגבו ב- 6 תשלומים.

מחיר ביטוח החובה הוא 1,806 ₪, שייגבו ב- 12 תשלומים.

B.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

לדעתי רוצים לתת לך דיל לא רע בכלל לפי המחירים אבל ממליץ לך לפנות לאתר http://www.wobi.co.il/ על מנת להשוואת מחירים של חברות ביטוח שונות ואז להתקשר לחברה עצמה בשביל לקבל פרטים מדוייקים :) בהצלחה והמשך יום נעים.

פורסם

אצל הסוכן שלי [הוא מבטח בהראל] חובה כל נהג מגיל 24 1850~ צד ג 1000 [לשני נהגים נקובים]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אצל הסוכן שלי [הוא מבטח בהראל] חובה כל נהג מגיל 24 1850~ צד ג 1000 [לשני נהגים נקובים]

+1

צד ג' נשמע יקר ואין סיבה לשלם יותר מ 1000 שקל.

פורסם

במקרה אני מחדש עכשיו ביטוח לאותו הדגם, כל נהג מעל 24 - חובה סביב ה - 1,700 ש"ח. צד ג' - סביב ה - 950 ש"ח.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא תמיד המחיר הנמוך יותר הוא הביטוח הטוב יותר , יש הרבה מאוד פרטים קטנים בביטוח שאנשים לא מכירים והפרמטר היחיד שמסתכלים עליו זה עלות . אני ממליץ לך להשוות את הפוליסה של הביטוח בכמה חברות כי חברה אחת יכולה לתת X וחברה אחרת יכולה לתת Y .

• תוכן חדש...