Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מימון לרכב בסגנון "SUBARU FREE WAY"


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

סובארו מציעה ללקוחותיה את המימון הבא:

1. מקדמה של 5000 ש"ח

2. 1500 ש"ח בחודש למשך 36 חודשים

3. התחייבות לקנייה חוזרת במחיר מחירון (כמובן שבהתאם לתקנון מאוד מוקפד).

 

השאלה שלי היא, הם קיים מימון דומה, בייחוד כזה שמתחייב לקנייה חוזרת בתום 3 שנים, עבור כל רכב אחר.

ספציפית אני מעוניין בסיאט איביזה או לאון.

 

מלחישות כאלה ואחרות הבנתי שקיימים גופי מימון שאכן מעניקים מימונים בסגנון הנ"ל.

 

אם מישהו מכיר, יותר מאשמח לקבל פרטים.

בנוסף, גם הסתייגויות מסוגי מימון שכאלה יתקבלו בברכה.

 

תודה,

מארק.

פורסם

היום כמעט לכל היבואנים יש אפשרויות מימון דומות לאלה.

מקדמה + תשלומים חודשיים נמוכים ויתרת סכום בסוף התקופה שמחולקת לתשלומים או מכירת הרכב והשתדרגות לרכב חדש.

גם לצ׳מפיון יבואנית סיאט יש אפשרויות מימון כאלה. כך קניתי את הלאון שברשותי לפני שנתיים.

פורסם

אוקיי, שכחתי לציין נקודה חשובה:

הכוונה הייתה למימון כזה שמתחייב לקבל את האוטו במחירון (או מחירון פחות X אחוז) ובזה נגמרת ההתקשרות עם חברת המימון.

כלומר, מצב שבו הרוכש לא מתחייב להמשיך לקחת רכב מאותו יבואן.

המימון של סובארו הוא בדיוק זה, בתום 3 שנים, הם רוכשים את הרכב חזרה במחירון (פחות 5 אחוז כמדומני) וזהו. אתה חופשי.

 

האם מישהו מכיר?

פורסם

מארק,

 

שכחת רכיב קטן והוא התשלום בסוף התקופה שכן הרכב לא עולה רק 5000+ 36X1500 ....

 

כלכלית לא שווה לקנות רכב אם אין לנו את הכסף לשלם ביד ומיד. כל מי שמממן לנו משהו, גוזר קופון ואם ניגש עם כסף ביד, תמיד נקבל הנחה טובה יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם ניגש עם כסף ביד, תמיד נקבל הנחה טובה יותר.

 

מסכים איתך לגמרי אבל כל הרעיון בליסינג על כל צורותיו,

הוא לספק פתרון גם לאלה שאין להם את הכסף ביד לרכישת רכב חדש.

פורסם

אני מסכים שהדרך הנכונה היא לרכוש את האוטו במזומן שריר וקיים, ואכן באפשרותי לגייס סכום מתאים.

אני מתסכל על זה בצורה שונה: אני מקבל רכב חדש עם אחריות וכו', משתמש בו 3 שנים, וחופשי להחזיר אותו לחברה ולהיות אדם חופשי מהחזרים כספיים.

 

היתרונות: רכב חדש. אפשרות מילוט. אין צורך להתעסק עם מכירת רכב, במיוחד כזה שהשוק שלו לא מטורף.

החסרונות: ברור שמישהו גוזר קופון ואני לא מצפה לאלטרואיזם, אך אני רואה בזה שירות. שירות שמספק רכב ומתחייב לקבלו חזרה לאחר תקופה. על שירות כזה, שנותן לי נחת שלא אתקע עם הרכב אני מוכן לשלם קצת יותר.

 

גם בעניין ההפרש (5000 + 36X1500) ברור שנשארת יתרה גדולה. אם מחיר המחירון העדכני שווה פחות או יותר למחיר הנותר, מה טוב. אם לא, משלמים את ההפרש ויוצאים לחופשי.

אני מסכים ששיטת המימון שכובלת אותך לאותו יבואן להמשיך ולקנות רכבים זה נורא, אך לדעתי פה מדובר במשהו אחר, אטרקטיבי הרבה יותר.

פורסם

כל חברות הליסינג עושות היום ליסינג מימוני ללקוחות פרטיים.

סביר להניח שלא לכל הדגמים אלא רק לדגמי ה'עדר' (מאזדה יונדאי וכו')

היבואנים אכן נותנים היום מימון מלא לכל הרכבים, אך לא שמעתי על יבואן שמתחייב לקנות.

מה שכן, לכל היבואנים יש היום מחלקות טרייד אין, שקונות רכב גם בלי שאתה קונה רכב חדש (במחיר שחיטה כמובן...)

×
×
  • תוכן חדש...