Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי החלפת מנוע נדלקה לי נורת כרית אוויר

הלכתי למוסך הוא חיבר קורא תקלות וניסה לאפס את התקלה אך הנורה לא כבתה

לפי המוסך יש צורך להחליף את סליל של כרית האוויר בגלגל הגה ואכן בוצע החלפה בוצע איפוס למורה עם סורק תקלות אך עדין הנורה דולקת

ואז על פי המוסך הוא אמר שיש בעיה במחשב של הכרית המחשב נשלח לתיקון בחולון ונמצא הלחמות קרות

אחרי התיקון המחשב חובר סורק תקלות בוצע איפוס אך עדין הנורה דולקת

כעת המוסך אומר שצריך להחליף כרית אוויר (עלות של 2000 שקל ) אך אני כבר לא יודע עם זו התקלה או לא?

מישהור מכיר את הבעיה הזו

אני עובד עצות

חייב עזרה

תודה לכל העוזרים

פורסם

ראשית- האם קיבלת החזר על כל החלקים שהוחלפו שלא לצורך? היכן החלקים הישנים?

באיזה מוסך בוצעה העבודה ומאיזה איזור אתה בארץ?

לדעתי המוסך עובד בשיטה הנוחה לא ביותר ולא יודע מה באמת הבעיה. לכן הייתי ממליץ לך לפנות למקום אחר לקבלת חוות דעת נוספת.

במידה ואתה מאיזור המרכז יש את מוסך רון מת"א שמתמחה ברכבך ומומלץ מאוד בפורום.

• ספונסר פורום
פורסם

ידוע לך אולי מה קוד התקלה?

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום, נחבר לך כרית אוויר ונראה אם זה פותר לך את התקלה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...