Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החליפו לי הממיר הקטליטי התחתון ורציתי לדעת אם העבודה שהוא עשה נורמלית הוא הוריד בריתוך את הממיר הישן וריתך לצינורות הישנים את הממיר החדש הרעש הפסיק רק רציתי לדעת אם העבודה נורמלית. ככה מחליפים את החלק ואם הריתוך מחזיק מעמד. תודה לעוזרים!!
פורסם

ישנם ממירים שכדמ להחליף אותם צריך לחתוך ולרתך חדש בין צינורות הפליטה וישנם ממירים שניתנים להחלפה בהברגות. הוא ככל הניראה פעל נכון.

פורסם

הוא אמר לי שהחלק אם הצינור קומפלט עולה 1400 וזה מיותר כי הצינור שלי במצב טוב הוא לקח לי 500 שקל ואמר לי אחריות לשנה נורה אין לי השאלה שלי אם הריתוחים האלה מחזיקים

פורסם

צינורות פליטה מסויימים, עשויים חלקים חלקים (רבים לפעמים) שמרותכים ביניהם. זה אמור להחזיק וזה מחזיק.

אגב, הרכב עובר/עבר בדיקת 4 גזים ?

alfa 156 2.5.

פורסם

היום אני יעשה בדיקת גזים סתם בשביל לראות אז אין לי מה לדאוג דרך אגב הוא אמר לי שיש לי מזל שאין לי ממיר עליון

• תוכן חדש...