Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי אופל קורסה חדשה והייתי מעוניין לעשות לה ציפוי ננו על מנת להגן על הצבע החדש.

מישהו יכול להמליץ על מקום שמבצע טיפול כזה?

אשמח לקבל המלצה וגם את חוות דעתכם.

תודה, אמיר :-)

פורסם (נערך)

תתחדש לך וסע בדרכים טובות.

כמה שאלות ברשותך

1. מה זה בשבילך ציפוי ננו?
  2. מה הצפיות שלך ממנו וכמה אתה מוכן להשקיע לשם כך?
  3. האם אתה מבין שישנם ציפויים מסויימים שעל מנת ליישם אותם בצורה הנכונה והטובה ביותר נדרשת הכנה איכותית לרכב (= כסף).

הערה - כן, גם רכב חדש שרק יצא מהניילונים נדרש לעבור הכנה (בדרכ אצל בעל מקצוע) לשם יישום ציפויים איכותיים.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

היי,

קראתי קצת והבנתי שהציפוי יכול להגן על הצבע המקורי של הרכב מפני לשלשת ציפורים/חרקים וכד'

זאת פחות או יותר הציפייה (אלא אם כן הציפוי לא יודע לעשות את זה / יודע להגן גם מפני דברים נוספים שאני לא מודע אליהם)

אני מבין שזה עולה כסףף וומה שכבר בדקתי נע סביב ה-1500 ש"ח בממוצע.

אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית

פורסם

ציפוי ננו גם מגן משריטות ושפשופים קטנים למינהם.

כולל שריטות ונדליזם עם מפתח, ראיתי זאת בעיניים אצל "סאן פילם" ברמת גן.

הוא לקח חתיכת פח מצופה בחומר הזה, העביר מפתח ולא נשאר שום סימן.

בחור איכותי ביותר שעובד עם הטופ שבטופ אבל גם המחיר בהתאם, שווה לך לברר גם אצלו.

פורסם

למגיב שמעליי אתה גם טועה וגם מטעה .ציפוי ננו זה סוג של ציפוי אופטי קאוט קיימות מספר גירסאות ומוצרים יפני גרמני אמריקאי אנגלי ועוד .

בסאן פילם מתקינים על חלקי הרכב השונים לפי בקשתך ניילון שקוף וקשיח בלתי ניראה כמעט לעין לא מקצועית שמגן מפני שיפשופי חניה מכות קלות ושריטות

המחיר נדמה לי נע סביב 150 דולר למטר .

את צפוי הננו או האופטי קאוט או כל שם אחר שמכנים אותו פה בארץ ציפוי קרמי וכדומה ניתן לעשות אצל דייטלרים מקצועים ובגדול זה נע בין 800-2500 שקל

פורסם

לדעתי, קודם כולם צריכים לדעת מה זה ציפוי לרכב ורק אז להתחיל להתפלסף אם זה ננו או לא ננו (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
למגיב שמעליי אתה גם טועה וגם מטעה .ציפוי ננו זה סוג של ציפוי אופטי קאוט קיימות מספר גירסאות ומוצרים יפני גרמני אמריקאי אנגלי ועוד .

בסאן פילם מתקינים על חלקי הרכב השונים לפי בקשתך ניילון שקוף וקשיח בלתי ניראה כמעט לעין לא מקצועית שמגן מפני שיפשופי חניה מכות קלות ושריטות

המחיר נדמה לי נע סביב 150 דולר למטר .

לזה בדיוק התכוונתי,

אם פות״ש התכוון למשהו אחר אז זו טעות שלי כמובן.

פורסם

לפי הערכת מחיר של פותח השרשור הוא מתכוון לציפוי נאנו ולא הדבקה .

אישית ממליץ הרכב הקודם שלי עבר ציפוי כמה חודשים לפני שמכרתי אותו .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מסכים, בענף הזה משתמשים בשמות שונים שלפעמים אין בינהם לבין המוצר שום קשר.. (ציפוי קריסטל, ציפוי ננו, ציפוי אקרילי , ציפוי קארבון).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ציפוי אקרילי זה עוד הגיוני (לא אומר הרבה, אבל הגיוני)

ציפוי ננו זה צרוף מילים שהקשר בינייהם לא קיים. ואם מישהו מציע לעשות ציפוי בעובי ננומטרי- אז וואלה הייתי שולח אותו קיביני*לא_מבריק כי אפילו יהלום יהיה חסר תועלת בעובי כזה. אלא אם זה 5000 ננומטר ומעלה, ואז יש על מה לדבר. נגיד על זה שזה לא "ננו".

ואם הכוונה שהחלקיקים של הציפוי ננומטריים ובונים שכבה עבה, אז זה גם בולשיט כי הציפויים האלה בד"כ יוצרים פולימרים או גבישים הרבה יותר גדולים מקנה מידה ננומטרי.

קיצר- תפוח אדמה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
ציפוי אקרילי זה עוד הגיוני (לא אומר הרבה, אבל הגיוני)

ציפוי ננו זה צרוף מילים שהקשר בינייהם לא קיים. ואם מישהו מציע לעשות ציפוי בעובי ננומטרי- אז וואלה הייתי שולח אותו קיביני*לא_מבריק כי אפילו יהלום יהיה חסר תועלת בעובי כזה. אלא אם זה 5000 ננומטר ומעלה, ואז יש על מה לדבר. נגיד על זה שזה לא "ננו".

ואם הכוונה שהחלקיקים של הציפוי ננומטריים ובונים שכבה עבה, אז זה גם בולשיט כי הציפויים האלה בד"כ יוצרים פולימרים או גבישים הרבה יותר גדולים מקנה מידה ננומטרי.

קיצר- תפוח אדמה.

3369bf169867a9456a3150851787c7f5adcd7727d55f201ab97fea648d73c6ba.jpg

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...