Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום סיבה לקנות קאמרי הייבריד אצל היבואן. מחירה נושק לזה של הלקסוס IS300H העדיפה מכל בחינה שהיא. המחיר הזה בו מדובר כאן הופך אותה שוב לרלבנטית.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, עד לא מזמן היה אפשר להביא ארצה ביבוא אישי קאמרי היברידית בת שנה מינוס ב-170-180 אלף ₪, כך שמחיר כזה ליבוא סדרתי אינו נשמע לי מופרך.

אגב 2, למיטב זכרוני מדובר בדגם מוחלף כך שאין סיבה של ממש לצאת במחולות. כרגיל יבוא מקביל משתלם רק במקרי קיצון וככל הנראה אין שום סיכוי שנראה כאן קורולות זולות ביבוא מקביל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אגב כרגיל יבוא מקביל משתלם רק במקרי קיצון וככל הנראה אין שום סיכוי שנראה כאן קורולות זולות ביבוא מקביל.

פיק, תוכל להסביר מדוע?

פורסם

אני לא הייתי מאשר ליבואן למכור יותר מחברה אחת,זה הדבר הראשון והקל שהרגולטור צריך לעשות, אבל למה שיעשה ,ברגע שעוזב את התפקיד הממשלתי הנוח והפנסיה התקציבית ,הולך לעבוד אצל היבואנים בתפקיד שנתפר מראש.

יונדאי ומיצובשי אותו יבואן .

פיאט וסובארו אותו יבואן.

מזדה ופורד אותו יבואן .

למה שיהיה תחרות על מחיר יבמצב כזה ,זה קרטל לכול דבר,ומי שחושב שאין תאום מחירים והסכמה שבשתיקה טועה ומטעה .

מי הוריד את המחירים של המיני "קיה " וסוזוקי שאין להם אינטרס מרובה רכבים.

ואף אחד שלא ידבר על השטות הגמורה של הוזלת עלויות באיחוד משרדים ומחסנים ובולשיט נוסף שמוכרים לנו כאילו אנחנו מטומטמים .

יבואן רזה ותחרותי ידע לתת גם מחיר טוב וגם לקצץ בהוצאות מטה,אבל שעושים 20% על אוטו מלמעלה ,אז בטח שאפשר לקצץ כאשר נכנס עוד חברה לאותו מערך שיווק .

רק כחלון במשרד התחבורע יעשה באמת שינוי .

פורסם
אני לא הייתי מאשר ליבואן למכור יותר מחברה אחת,זה הדבר הראשון והקל שהרגולטור צריך לעשות, אבל למה שיעשה ,ברגע שעוזב את התפקיד הממשלתי הנוח והפנסיה התקציבית ,הולך לעבוד אצל היבואנים בתפקיד שנתפר מראש. .

אם אני זוכר נכון, זו אחת מהמלצות זליכה.

בכל מקרה, לדעתי, אין אף יבואן רכב שהוא מספיק גדול בכדי לפתות את נערי האוצר ללכת לעבוד אצלו, זה גם כלל לא התחום שלהם.

הם בפרישה הולכים לעבוד אצל טייקונים, בנקים ובתי השקעות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כפי שציינתי אלבר מתחילה במכירת רכבים ביבוא מקביל.

אכן הטיוטה קאמרי היברידית תימכר במחיר של 180,000 ש״ח לעומת 240,000 ש״ח אצל היבואן יוניון מוטורס!

הטויוטה פריוס v, המקביל האמריקאי לטויוטה פריוס פלוס, כאמור מיניוואנים היברידיים, ימכר במחיר של 160,000 אלף ש״ח לעומת 175 אלף ש״ח אצל היבואן יוניון מוטורוס. למעשה מדובר במחיר שהוא קצת יקר יותר מהטויוטה ורסו שמוכר היבואן יוניון מוטורס.

במחיר זה בהחלט מדובר באופציה אטרקטיבית. אבל יש לשים לב שהפריוס v מגיעה בתצורה של ספסל אחורי רגיל לעומת הפריוס פלוס שמגיעה בתצורה של שלושה מושבים נפרדים בספסל האחורי. למשפחה עם שני ילדים הפריוס v תהיה עדיפה, לאור כך שהילדים ישבו במרכז הרכב יותר ולכן יהנו מבטיחות צד ומרווח מרפקים וכתפיים עדיפים. למשפחה עם שלושה ילדים הפריוס פלוס תהיה עדיפה, לאור מרווח עדיף לשלושתם יחדיו.

תיובא גם הטיוטה פריוס c ההיברידית במחיר של 120,000 ש״ח. זוהי גירסה שמבחינת מידותיה נמצאת בין היאריס לאוריס ולאור הצפיפות של האוריס ייתכן שבפועל היא מציעה אפילו מרווח דומה במחיר זול יותר.

ליבואן יוניון מוטורס לא תהיה ברירה אלא להוריד מחירים, זה כוחה של תחרות על אותו מותג להבדיל מתחרות בין מותגים. לכן החשיבות הרבה שהיבוא המקביל יתרחב ולחייב אף יבוא סדיר של כל מותג רכב על ידי שני יבואנים לפחות, תוך הגבלת הסדרים כובלים ביניהם.

http://m.auto.co.il/?action=article&articleId=31256

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הקאמרי ההיברידית מאוד אטרקטיבית.

לגבי הפריוס V האמריקאית, נראה לי שמדובר רק ב-5 מושבים, במקום 7 באירופאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תיובא גם הטיוטה פריוס c ההיברידית במחיר של 120,000 ש״ח. זוהי גירסה שמבחינת מידותיה נמצאת בין היאריס לאוריס ולאור הצפיפות של האוריס ייתכן שבפועל היא מציעה אפילו מרווח דומה במחיר זול יותר.

נשמע מעניין מאוד לאור ההתלבטות שלי בזמנו לקנות יאריס היברידית, האם ידוע מתי אפשר לקנות?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כל מה שמגדיל את התחרות בשוק טוב לרוכשים. אני מקווה שאלבר תצליח במכירות ותיצור מצב של תחרות אמיתית בשוק סופסוף.

כן ירבו יבואנים מקבילים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לתשומת לב איילון מוטורס, ככה צריך לתמחר ייבוא מקביל כמו שצריך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היה כתוב שאלבר יביאו גם דגמים של לקסוס. מישהו יודע לומר אילו דגמים נמצאים על הכוונת?

ES ו-RX, שתיהן הייבריד. ה-ES אמורה להיות מתומחרת סביב ה-300,000 ש"ח (זולה בכ-12% מה-GS), לגבי הג'יפ אני מניח שיהיה מדובר בהוזלה בסדר גודל דומה כ-10-15%. צעד מבורך ללא ספק, אם כי דווקא בלקסוס ההפרשים לא גדולים במיוחד (במיוחד לאור העובדה שתמיד ניתן לקבל הנחה אצל היבואן מה שמקטין את הפער).

Lexus CT200H

• תוכן חדש...