Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית בולמים בחו״ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,אני צריך להחליף 2 בולמים קידמיים בגיפ שלי,הבולמים שקיימים אצלי זה חצי גז חצי שמן.בארץ כל בולם שכזה הוא 800 שקל,מה הסיכוי ליקנות כזה בחו״ל, בלי שמשרד התחבורה התערב?או שגם לחלק כזה צריך אישורים וחתימות.

פורסם

לפי הספר, זה אביזר בטיחות והוא יעבור 7 מדורי גיהנום וגם אז יוחרם.

לחלק יותר קטן ויותר זול יש סיכוי לעבור את המסננת שלהם (נגיד רפידות)

פורסם

תראה אתה תמיד יכול לנסות להזמין דרך דואר רגיל עם מספר מעקב ולא דרך חברות משלוחים, וכמובן להצהיר שזה עולה פחות מ75$.

מקסימום זה מגיע לארץ והמכס תופסים את זה, תשלם רק את המשלוח חזרה למוכר ותקבל החזר כספי, אם במכס לא יתפסו את זה אז חסכת כמה מאות שקלים.

פורסם

לדעתי זה עניין של מזל.

לפני שנתיים בערך, קניתי מחול דרך איביי בומבות(בולמי זעזועים) לרכב שלי.

בגלל שזה אביזר בטיחות, דרשו ממני להמציא אישור ממשרד התחבורה שניתן להשתמש בחלקים.

למזלי העובדת של המשרד אישרה לי אותם, וזה אחרי ששלחתי לה את כל המסמכים הדרושים.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...