Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתאריך ה22.11.13 אמא שלי קיבלה דוח ע"ס 1000שח לתשלות בתוך 90יום.

התשלום נידחה בעקבות התיעצות על ערעורים ובסוף הוחלט לשלם.

בדוח רשום לשלם עד 90 יום מקבלת הודעה זו ולא יאוחר מיום XX\XX\XX שהתאריך לא מולא בדוח.

בחשיבה לא נכונה(מסתבר) חישבתי כשלושה חודשים פחות יום עד ה21.2.14. ולכן הקנס שולם בתאריך 21.2 בשעות הבוקר.

לאחרונה קיבלתי מכתב ששילמתי את הקנס אחרי המועד האחרון ולכן אני מחוייב לשלם עוד 500שח(50% תוספת מהקנס המקורי).

השאלה שלי אם יש לאן לערער על זה? המכתב לא נשלח ברשום אלא בדואר רגיל.

כמו שרשמתי התאריך האחרון לא מולא בדוח, יש לזה עילה לטעות שלי?

תודה מראש.

מתן

פורסם

מבלי להתייחס לנושא שלך נקודתית, מה ההגיון לשלם את הקנס דווקא ביום האחרון?

לא רואה סיבה לערער, רשום 90 יום ולא עמדת בכך, לדעתי לא רושמים תאריך כדי לא להסתבך עם חודשים קצרים כמו פברואר לעומת ארוכים כמו מאי. על מקבל הקנס לבדוק בלוח שנה.

פורסם

TRONCHOטעות,

יש חובה לרשום בדוח את התאריך האחרון לתשלום.

כל שוטר שיוצא למשמרת חייב לדעת את התאריך האחרון לתשלום, כמו את התאריך לזימון לבית המשפט, ולרשום אותו על גבי הדוח.

אם לא נעשה, תקלה מנהלית. קשה לי לדמיין דוח שנופל על סיבה זו.

כל השאר, מסכים אתך.

פורסם

אם היה נופל טעות בדו"ח, זאת אומרת שהשוטר/פקח טעה ורשום בסעיף תאריך אחרון - תאריך שגוי, הייתי מבין שמקבל הדו"ח יכול לשלם בכל תאריך שנוח לו. אך אני רואה בציון התאריך ככלי עזר בלבד, לא צוין שכזה יש להסתמך על מה שכן צוין, או לא לדרוש מהרשות שהנפיקה את הדו"ח, דו"ח חדש מתוקן.

דרך עקב בגלל זה ציינתי לדעתי.

פורסם

דצמבר וינואר חודשים ארוכים עם 31 ימים בכ"א, נובמבר 30 ימים.

בין ה-22.11.13 ועד 21.02.14 יש סה"כ של 91 ימים (וזה כשחישבת כביכול יום פחות, כלומר אתה חשבת שזה 89 ימים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קרה לי מקרה דומה , אצלי השוטר טעה והוסיף חודש

בדואר הפקידה הסבירה שלא ניתן לשלם את הדוח כיוון שעבר המועד האחרון לתשלום "המחשב לא מקבל"

שלחו למפנ"א מכתב מנומק על כך שתאריך שרשם השוטר גובר על הוראה אחרת , קיבלו את הטענה ואפשרו לי עוד 30 יום לתשלום הדוח.

• תוכן חדש...