Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק לגבי הסדרה 1, תא המטען שלה קטן כמקובל בז'אנר ההאצ'בקים.

אבל הסדרה 3 היא סיפור אחר, רכב גדול יותר שממוצב גבוה יותר.

פורסם (נערך)

אני חושב שאתם שוכחים שמדובר בסהכ בשתי נסיעות בודדות, ממינכן ליער השחור ובחזרה.

זה לא דבר שאפשר לסבול במרחק כזה?

קלאץ׳, סדרה 3 אינה אפשרית בגילי.

מדובר על קבוצה שבה :

BMW 1er

Audi A3

Mercedes A Class

Golf GTI

או על קבוצה שמכילה את הפורד פוקוס סטיישן ומכוניות מסוג זהה.

עריכה אחרונה על ידי Farar
פורסם

עשה מה שאתה רוצה.

כיון שיש לי קצת נסיון בנסיעות משפחתיות בחו"ל ואני מכיר את הדרך בין מינכן ליער השחור אני ממליץ לך באוםן חד משמעי - תפסיק לחפש רכב ספרטיבי, חפש רכב שימושי. כל הרכבים שאתה רוצה לשכור מספיקים ל-2 נוסעים על מטענם, ל-3 בקושי רב. אם אתם 4 מבוגרים אתם זקוקים לרכב יותר גדול, או לגגון :-(

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איני יכול לערוך את ההודעה, אז אני רוצה להדגיש:

1. הנסיעה ממינכן ליער שחור תארך 3-5 שעות בכל כיוון, לא כולל הפסקות והתברברויות, תלוי בעומסי תנועה, במסלול שתבחר ובמקום המדוייק שאליו אתה נוסע. תביא בחשבון שהמרחק בין שטוטגרט לפרייבורג הוא כ-200 ק"מ, והיער השחור נמשך יותר דרומה, כלומר מדובר במרחקים גדולים מאד גם בתוך תא שטח זה.

2. כבר כתבתי לך, ואני חוזר וכותב: תא המטען של גולף (אני שכרתי TSI רגיל) מספיק בקושי לשתי מזוודות וחצי, וגם זה אחרי מספר תרגילים כדי למצוא את השילוב האופטימלי. והפולקסואגן היא בעלת תא המטען הגדול ביותר מכל הדגמים שבהם אתה מתעניין. אתם ארבעה מבוגרים, סביר שיהיו לכם 4 מזוודות בגודל מלא, הן לא יכנסו לבגאז' של אף אחד מהדגמים האמורים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איני יכול לערוך את ההודעה, אז אני רוצה להדגיש:

1. הנסיעה ממינכן ליער שחור תארך 3-5 שעות בכל כיוון, לא כולל הפסקות והתברברויות, תלוי בעומסי תנועה, במסלול שתבחר ובמקום המדוייק שאליו אתה נוסע. תביא בחשבון שהמרחק בין שטוטגרט לפרייבורג הוא כ-200 ק"מ, והיער השחור נמשך יותר דרומה, כלומר מדובר במרחקים גדולים מאד גם בתוך תא שטח זה.

2. כבר כתבתי לך, ואני חוזר וכותב: תא המטען של גולף (אני שכרתי TSI רגיל) מספיק בקושי לשתי מזוודות וחצי, וגם זה אחרי מספר תרגילים כדי למצוא את השילוב האופטימלי. והפולקסואגן היא בעלת תא המטען הגדול ביותר מכל הדגמים שבהם אתה מתעניין. אתם ארבעה מבוגרים, סביר שיהיו לכם 4 מזוודות בגודל מלא, הן לא יכנסו לבגאז' של אף אחד מהדגמים האמורים.

תודה על העזרה הרבה שאתה נותן.

לא אפשרי לדחוף 2 בבגאז' ועוד 2 בתוך הרכב במקום כלשהו? מה עם המושב האמצעי?

סה"כ מדובר על פי מה שאתה אומר, ב10 שעות (במקרה הגרוע) נסיעה ב-9 ימים בהם נסבול.

פורסם

זה טיול משפחתי, לא?

לא מבין את הצורך הזה ב-3 נהגים, שיוצר את המגבלה הזו על סוג הרכב.

קחו לכם איזה רכב משפחתי מרווח או אפילו סטיישן גדולה וסעו לכם ברווחה ובנוחות.

את הנסיעה ברכב "מרגש" תשמור לעוד כמה שנים קדימה.

פורסם

הרבה דברים אפשריים. אני נסעתי לאילת ביונדאי אקסנט דור ראשון עם האשה ושלושה ילדים במושבי בטיחות, כאשר הציוד (ל-3 ימים) נדחף לכל פינה פנויה ברכב. זה היה אפשרי - וזה היה עינוי. מה שאתה מציע זה עוד יותר גרוע, כיון שאתם 4 מבוגרים עם ציוד לשבוע לפחות. תאמין לי שתהנו הרבה יותר בפורד פוקוס (ועדיף מונדיאו, אבל אז יש בעית גיל הנהג) עם ישיבה מרווחת, מאשר בסופרמיני דחוס (כן, תאי המטען של הרכבים שאתה רוצה לא גדולים משמעותית מאלה של רנו קליאו!!).

עצתי הכנה - חפש את הרכב הגדול ביותר שתוכל לנהוג במגבלת הגיל שלך, ובדוק לא רק על כמה מזוודות מצהירה חברת ההשכרה (הן בדרך כלל בעלות נטיה חזקה לאופטימיות) אלא גם מה נפח תא המטען בקטלוג הרכב. רק שים לב שהנפח המוצהר בקטלוג הרכב לרכבי סטיישן הוא רק עד המדף, ויש לך אפשרות למלא יותר גבוה, במיוחד בסטיישנים עם דלת אחורית מאונכת.

פורסם

אם החבר'ה צעירים ברוחם ובנפשם ולא אכפת להם להתכלב במושב האחורי בגלל שהתקמצנת על גודל הרכב,

אז סבבה, לך על זה, ואל תשכח להשאיר לפחות מזוודה אחת בארץ. תגרילו, או משהו.

בסדרה 1 יש מקום ל-2 מזוודות בלבד (הייתי, נסעתי, היה כיף, אבל רק שני מבוגרים).

אין שום דבר ספורטיבי ברכב השכרה עמוס ב-4 מבוגרים,

אני ממליץ שתוותר מראש ותיקח לפחות סטיישן מסדרה אחת מעל,

התוספת במחיר זעירה בשורה התחתונה.

אמנם, אבא שלי נסע שעות ארוכות ברחבי צרפת עם דה-שבו נטולת מזגן ומגבים בשנות ה-60',

והוא אפילו יצא מזה בחיים,

אבל זה היה לפני 50 שנה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...