Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי אוטפרה האצ'בק לפני חודשיים שנת 2005 ,ורק עכשיו גיליתי שהסאן רוף שלו צריך להפתח לשני כיוונים.

קצת לעלות למעלה ולרדת למטה לפתיחה מלאה.

אבל משום מה למעלה הוא כן עולה ולמטה רק מתחיל לרדת(בלי פתיחה מינימלית).

אוליי מישהו נתקל בזה בעבר ויודע מה וכמה עולה לסדר דבר כזה.

תודה וחג שמח.

פורסם

לחבר שלי היה כזה רכב. הוא הסביר לי איך צריך ללחוץ. כביכול צריך לתת לחיצה ולהחזיק את הכפתור עד הפתיחה. אבל אצלי זה לא עובד. אני נותן לחיצה ומחזיק הוא מוריד חצי ס"מ את החלון כלפי מטה וזהו.

פורסם

שלום, עידכון כזה לא ממש עוזר למי שיתקל בעתיד בבעיה דומה.

מה הדיוק הייתה הביעה ואיך פתרת אותה?

פורסם

צודק,סליחה.

הבעיה שמצאתי.

מתוך הסלון יש את הדלת הזזה שסוגרת את הסאן רוף מהשמש.

בין הדלת לחלון,יש מין פלטת פח שמחוברת למנוע שברגע שסוגרים את הסאן רוף הוא כאילו דוחף ומקדם את הדלת שיהיה יותר קל לסגור את הדלת..

הפתרון.

יש שני ברגים כוכבית קטנים 1 מכל צד..הוצאתי אותם הורדתי את הפלטה והחלון התחיל להפתח

כנראה שלמנוע לא הספיק כח לפתוח איתו או שהוא פשוט היה תקוע(0למרות שניסיתי לשמן).

פשוט עכשיו יש סגירה מלאה ידנית.

פורסם

אלכס שלום,

קיימת אצלי אותה בעיה.

הברזל שפירקת זה לא במקרה המרזב של הסאנרוף?

גם אני פירקתי את הגשר הזה ואז הסאנרוף התנהג מצוין.

אבל אתה אתה רואה אחרי שאתה מפרק שהחלק האחורי של הסאנרוף חשוף מתחת לשמשה.

שמתי לב שנשבר לי חלק בסאנרוף שתפקידו לווסת את הגשר הזה כאשר הסאנרוף נפתח לבפנים-יש 2 כאלה 1 בכל צד.(מצורף תמונה)

יש פתרון אחר לבעיה?

אשמח לעזרתכם בנושא.

תודה.

5ue6uzc4ehr2v0elw7b8.jpg

• תוכן חדש...