Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אםמדובר בסים בן 10 סביר שהוא של דור שני, והוא לא יעשה את העבודה מבחינת דור שלישי\רביעי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גש והחלף אותו בחברה - המחיר מתחיל מסביבות 30 ש"ח ב-012 ומגיע לסביבות 100 ש"ח באורנג'. במקביל הצטרף לתוכנית "ללא הגבלה" עם חבילת גלישה של לפחות 1 (ורצוי לפחות 3) ג"ב. בלי אלה תשאר תקוע עם מכשיר מודרני אבל הרשת תגביל אותך לשיחות ו-SMS בלבד, שאלה יכולות הדור השני. כדי להנות מהגלישה תזקק לסים של דור שלישי (שיתמוך גם ברביעי, אם המכשיר תומך בכך).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה ימים הזמנתי HTC M8 (דרך HTC USA) וכמובן שהוא דורש שימוש בנאנו סים ולי יש מיקרו סים.

התייעצתי עם חבר (שגם כותב כאן בפורום) העוסק במכירת סלולר וציוד היקפי, הוא הסביר לי שאין שום בעיה לבצע חיתוך סים (בעזרת חותך יעודי), אלא שלאו דווקא זה מוצלח או מומלץ, לכן בהמלצתו פניתי אל אורנג' ונאמר לי שסים חדש (נאנו) עולה 80 ש"ח.

בקיצור ולעניין, איני חושב שיש טעם לנסות ולחתוך - 80 ש"ח זה סכום סביר לכל הדעות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האמת שזה לא סכום סביר בעיניי למוצר שעלותו סנטים ומאפשר לי להמשיך להיות לקוח. אני מבין שזה אפור ולשיקול דעת הפקיד בנקודת השירות, אז אם אורנג' לא יחליפו לי את הסים בחינם כנראה אני אנצל את ההזדמנות להחליף ספק סלולר (ואשאיר את אורנג' עם קו דומם). 012 למשל נותנת את הסים בחינם.

:turn-l:
פורסם

את הסים אתה מקבל בחינם. ה 80 שקל זה על הזמן של איש השירות שמקליד במחשב ומשנה את ההגדרות, על המזגן ועל מרכז השירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם בנקודות המכירה של הוט מובייל יש מזגן, ואיש מכירות שמקליד, ועדיין הסים בחינם. גם ב-012 יש איש שירות שמקליד (או מערכת מידע) וכו' (אבל אין מרכזי שירות).

אני בהחלט מוכן לשלם על מוצר/שירות כשמגיע. גם אורנג' נותנת את הסים בחינם, אם מתעקשים. 80 ש"ח בעיניי זו חזירות.

פורסם

תודיע להם שאתה לא מוכן לשלם מחיר כזה על סים, ושזה שירות שניתן בחינם במגוון חברות סלולריות אחרות. בנוסף, תגיד להם בצורה הכי פשוטה שאם הם בכל זאת דורשים תשלום על הסים, אתה אומר להם תודה ועובר לחברה אחרת.

רק ב"איומים" עובדים שם הדברים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

yuvk - אני חוזר וממליץ לך להחליף את הכרטיס בחדש. הסיבה אינה החיתוך עצמו אלא העובדה שסים דור שני לא תומך במרבית השירותים שכדי לקבלם קנית סמארטפון. השקעת 1000 ש"ח במכשיר חדש ולא תשקיע כמה עשרות כדי שיהיה שימושי?

ממליץ לך לעבור ל-012 - סה"כ זו רשת אורנג' כשההבדל הוא אתר האינטרנט, צבע הסים והעדר מרכזי שירות. ד"א - אני העברתי שני קוים להוט ומרוצה מאד, אולם זה היה ב-30 ש"ח לחודש. כעת ההצעה שלהם זהה לזו של 012 או אולי יותר יקרה, ובתנאים אלה 012 עדיפה.

פורסם

טאוטאו - לא שמת לב שזה לא סים רגיל אלא סים דור 2 שלא מתאים למכשיר מודרני מבחינת שימושיות? הבעיה אינה בחיתוך, אלא באלקטרוניקה. יותר מזה - כיון שמדובר בסים ישן איני יודע אם החיתוך, אפילו עם punch איכותי, לא יפגע בו. זה עניין של מבנה המעגל החשמלי, ומי יודע מה היה גודלו של המעגל בדורות המוקדמים של כרטיסי SIM? להזכירך - גם הסים ה"סטנדרטי" הוא בעצם mini-SIM, הכרטיס המקורי בתחילת ימי ה-GSM היה בגודל של כרטיס אשראי (כמו הכרטיסים בממירים של הוט ויס).

פורסם

ציינת שהסים בן 10 - לפני 10 שנים עדיין לא היו כרטיסי USIM. אם מדובר ב-USIM (שבן קצת פחות מ-10) - כל מה שכתבתי לא רלוונטי.

פורסם (נערך)

סליחה על בלבול השמות. יש לי כמו השמאלי (וכנראה SIM ולא USIM) ואני צריך כנראה כמו המרכזי.

byod-modal-step3-250x140.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk

• תוכן חדש...