Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מנסה לקנות בHANDTEC, ונגיד זה עוצר במכס, אני מחויב באישור משרד התקשורת וכל הסלט הזה?

משכנתא זה קל

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, כל עוד יהיה רשום ערך אמיתי ששולם על החבילה זה יעבור לסניף הדואר הקרוב אלי ושתגיע לאסוף יבקשו מימך לשלם את ה35.7% מס.

אם לא יהיה רשום ערך אמיתי- אתה עלול לימצוא את עצמך כאן:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם כבר ONE+ONE-מישהו נירשם למיבצע של מכשיר בחינם בתמורה להשחתת המכשיר שלו? :-).

שיקרתי שאני מארה"ב, הצעתי לרוקן מחסנית של M16 על הMOTO X שאין לי, לצערי לא התקבלתי :(

אם אני מנסה לקנות בHANDTEC, ונגיד זה עוצר במכס, אני מחויב באישור משרד התקשורת וכל הסלט הזה?

יש להם 300 טון של חבילות ב backlog, איזה מכס ואיזה בטיח, לדעתי בחודש-חודשיים הבאים יעבירו פחות או יותר הכל בלי לבדוק בכלל.

אגב הMOTO G, קיבלתי כזה ליום ההולדת, מכשיר נחמד מאוד, כמה שניסיתי לא הצלחתי לגרום לו לקרטע עם עשרות אפליקציות ברקע.

רמת הביצועים שאפשר לקבל היום בגרושים פשוט מדהימה.

מצד שני קצת מפריע לי שנמוך המצלמה מ8MP-1080p30 (בטלפון הקודם) ל 5MP-720p30, אבל מה לעשות, צריך להתפשר איפה שהוא..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

~

בהנחה שיצרת קשר עם nitch ולא הגעתם להסכמה...

אני אהיה בארה"ב בחודש הקרוב ואוכל להביא לך את המכשיר ללא סיכונים מיותרים. אם זה לא דחוף ואתה מוכן לשלם את המיסים הרלוונטיים (כ-35%) בצמוד לקבלה, דבר איתי ונתאם. אישית, בשביל לחסוך 260 שקל ולקבל מכשיר בלי אחריות, לא הייתי טורח. אבל זה לשיקולך.

לשאלה המקורית - הדרך המשתלמת ביותר היא כנראה למצוא מישהו שטס לחו"ל ויכול להביא לך את המכשיר כשלו מבלי לשלם את המיסים. זה אמנם יצא זול יחסית בטווח הקצר, אבל תצטרך לחיות את שארית חייך בידיעה שמנעת מהמדינה הכנסה נוספת של 70 דולר. האם המצפון שלך בנוי לזה? :wink:

פורסם
בשורה האחרונה הרגת אותי .:roflmao:

אם אתה מעוניין בעוד יומיים אפרסם קופון לG4S JIAYU, מכשיר איכותי מתומן ליבות (כ27K באנטוטו) עם מסך 4.7" HD OGS מוגן גורילה גלאס 2, 2GB/16GB ומצלמה 13MP איכותית וסוללה 3000MAH והמחיר יהיה פחות מהמוטוG כולל מגן מסך וקייס.

תיבדוק ברשת ואם תיהיה מעוניין חכה למוצאי יום העצמאות ואולי תוכל ליקנות אותו כי הקופון מוגבל ל5 מכשירים.

אתה אולי מתכוון ל G5S,

זה שפרסמת בא עם 4 ליבות, ולא ממש נחמד, חוץ מזה לשניהם אין תדר 850 ב- 3G, אז לא מתאימים להוט ופלאפון :(

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קודם כל, הדגם של ה 8GB לא במלאי ב HANDTEC, רק ה 16.

אני את ה מוטו G 16GB לחברה הזמנתי דרכם במשלוח רגיל. סך הכל 900 ומשהו שח.

HANDTEC זה לא אלי אקספרס. לא מאמין שחנות כזאת לא רושמת ערך אמיתי של המוצר. זה לא חאפרים סינים.

הזמנתי מהם כבר 2 טלפונים. מומלץ

פורסם (נערך)
אתה אולי מתכוון ל G5S,

זה שפרסמת בא עם 4 ליבות, ולא ממש נחמד, חוץ מזה לשניהם אין תדר 850 ב- 3G, אז לא מתאימים להוט ופלאפון :(

התכוונתי לG4S שהינו הדגם החדש שרק יצא בחודש האחרון והוא מהווה שידרוג רציני לדגם הקיים הן מבחינת המעבד MTK6592 מתומן ליבות והן בפאנל המסך שהוא איכותי יותר בעל זויות צפייה טובות יותר(פחות שינוי שמיסתכלים מהפינות) ומצלמה טובה יותר.

הG5S זה שידרוג לG5 , כל הקטע בדגם הזה הוא המיבנה המתכתי ומעוצב שלו אבל המסך רק 4.5, סוללה קטנה יותר ותג מחיר של כ20% גבוה יותר.

אני גם חושב ששווה להזמין את המוטו מהנדטק, מקסימום תשלם את המיסים כחוק ועדיין יוצר מכשיר מצויין למחיר שלו, ובנוסף יש גם סיכוי שלא תשלם מיסים כמו שציינו מעלי כי הסיכוי הוא פחות מ50%.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שירשור די ותיק

אני רוצה להזמין היום סמארטפון motorola moto g g4LTE כנראה מ handtec, מישהו יודע כמה זמן המשלוח אם אני לא בוחר אקספרס ? האם הדגם נמכר בארץ ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1404986732&sr=1-1&keywords=moto+g

נשארו 11 במלאי

אני קניתי באותו מחיר בלונדון

דרך

handtec לא ייחיבו אותו מיסים בדרך כלל.

סיכון סיכוי

אם הגעת עם המכשיר לארץ תמיד אפשר להגיד שקינת בארץ ,במשלוח בדואר צריך להיזהר.

אני לא רואה אופציה טובה יותר מאמזון כבר רכשתי 2 כאלו דרכם תוך 4-2 ימים שליח עד הבית בלי בעיה

• תוכן חדש...