Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמאזון כנראה גולשים פה. אחרת אני לא יכול להסביא אימייל נוסף מהם (בלי שום פנייה מצידי):

Your order is still on time to arrive on or before the delivery date advised at the check-out: Monday the 28th of July

:turn-l:
פורסם

אל תדאג הם ישנו את זה לחבילת אקספרס ללא כל תשלום מצדך. קרה לי במאי בדיוק אותו דבר, ולמרות שהוא נחת בארץ בזמן ups ישראל לא הצליחו לדלבר לי אותו בזמן ולקחו את הזמן שלהם.

פורסם

כן. המחיר של אמאזון סופי, גם אם הממשלה תטיל עוד 200% מס

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין עיכוב, זה שליחים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

About Import Fees Deposit

Amazon Global offers customers customs duties, taxes and fees ("Import Fees") estimation during checkout and customs clearance on your behalf for certain eligible countries.

With your authorisation, these funds will be used by the carrier or another agent to pay the Import Fees on your behalf (or the recipient's behalf) to the appropriate authorities of the destination country.

The payment of import fees is the responsibility of the importer and is levied based on the laws of the country into which the products are being delivered.

If the actual Import Fees (paid by the carrier on behalf of the recipient to the customs and tax authorities of the destination country) are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order. You'll receive a notification e-mail to confirm the amount of the refund. The process takes 60 days from the dispatch date.

For items sold by Amazon EU Sarl, you won't be charged any additional fees if the actual Import Fees exceed the Import Fees Deposit we estimated. For items sold by Sellers, please check the applicable Seller's policies.

פורסם

הטקסט שהוסיפו מעלי הוא מתוך המדיניות של אמזון שאומר בקצרה שכל המיסים והאגרות כלולות בתשלום ה"Import Fees Deposit".

אם התשלום בפועל התברר כנמוך יותר מהתשלום שנגבה אמאזון מתחייבת להחזיר את ההפרש (מכיר אנשים שקיבלו החזר בפועל)

אם המוצר נקנה מאמזון עצמה (ולא מחנות שמשמשת בפלטפורמה של אמזון) אמזון מתחייבת שלא תגבה מעבר למה שגבתה בתחילה אפילו אם יתגלה כי הסכום שדרש המכס/ דואר וכו, גבוה מהסכום שאמזון דרשה מלכתחילה.

פורסם

אני קיבלתי את שלי אתמול (ההזמנה נעשתה ב 10/7), היום הוחלף הסים למיקרו.

על פניו נראה אחלה מכשיר, יש לו לוק טוב, די מהיר ... נלד אותו ואעלה סיקור

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מתעלק. מה מומלץ לגבי המעבר למיקרו סים? כרגע יש סים רגיל. אני מבין שיש "מנקבים" מיוחדים למשימה? האם יש בהם סכנה? או שעדיף לפנות לחברת הסלולר לצורך ההחלפה?

פורסם

יש מצב שתצטרך להחליף

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...