Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי שהכי שווה להזמין מאנגליה, יש איזה אתר מומלץ לא זוכר את השם ואם לא יעצור במכס ייצא פחות מ900 ש"ח (כמובן שלידרוש הצהרה אמיתית! אחת תזמינו גם ווזילין)

בא לך סיני טוב בחשבון?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן בידיוק האתר שהתכוונתי אליו- יש פה קורא מחשבות בפורום :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אפשרי גם מCLOVE (מציעים שירות דואר רגיל - ROYALMAIL,או אקספרס - DHL ודומיהם)

יש עוד חנות באנגליה,EXPRESS משהו,ברח לי מהראש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המחיר של המוטו G יקר יותר ב-Clove ב-5 פאונד. גם Handtec שולחים בדואר רגיל, עלות המשלוח 15 פאונד.

אקספרס לא הייתי שולח בגלל העלויות של העמילות, הופך את כל העסק ללא כדאי.

פורסם

לא הכי משתלם , אבל ב-buy2usa אמור להיות .

אני קנית לפני חודש ב-1,099 את הגוגל אדישיין 16 ג'יגה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)

נמסיס,לא ייעצתי לשלוח באקספרס,אלא כתבתי שיש עוד חנות באנגליה שבשמה מופיעה המילה אקספרס :)

עריכה - מסתבר שטעיתי בשם במקצת וזה http://www.expansys.com/

אל תבדוק כמה המכשיר עולה שם,חבל שתיבהל ;)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין, סיכוי טוב שיש לי אחד עודף באיזור שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי G שקניתי בלונדון .

זה טלפון שנולד להיות זול וטוב יחסית.

אבל יש לך עכשיו מבצעים על s3 ביותר זול עד שיגמר להם המלאי אז למה לקנות את ה G?

getit

עכשיו ראיתי שכתוב בקטן מחודש, שיחנקו.

אל תקנו, קנו G

אייל

פורסם (נערך)

בשורה האחרונה הרגת אותי .:roflmao:

אם אתה מעוניין בעוד יומיים אפרסם קופון לG4S JIAYU, מכשיר איכותי מתומן ליבות (כ27K באנטוטו) עם מסך 4.7" HD OGS מוגן גורילה גלאס 2, 2GB/16GB ומצלמה 13MP איכותית וסוללה 3000MAH והמחיר יהיה פחות מהמוטוG כולל מגן מסך וקייס.

תיבדוק ברשת ואם תיהיה מעוניין חכה למוצאי יום העצמאות ואולי תוכל ליקנות אותו כי הקופון מוגבל ל5 מכשירים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

כתבנו לענייני סין, תמיד ימצא לך מכשיר שיתאים לך :)

אחי, המילה האחרונה זה one+ one.

על כל פנים - גם אם תקנה מHANDTEC וגם אם מbuy2usa זה ייצא לך אותו מחיר - 1200 ש"ח, רק שבHANDTEC יש עוד סיכוי כלשהו להימנע ממכס (כבר ראיתי כמה שלא לקחו להם מכס על המכשיר) ולהרוויח\לחסוך 325 שקל.

אני כמעט קניתי מהנדטק אבל באותו זמן BUY2USA יצאו במבצע של הGPE ב1099 עם אפשרות ל-3 תשלומים, אז הלכתי על זה.

פורסם

אם כבר ONE+ONE-מישהו נירשם למיבצע של מכשיר בחינם בתמורה להשחתת המכשיר שלו? :-).

המוטו G אכן מצויין למחיר שלו, מה שאני עדיין לא מבין שיש אנשים שקונים בימקומו גלאקסי S3מיני ב1200 שקל :shock:.

• תוכן חדש...