Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ כ ו ן הם גובים עפ"י הערכה גסה ,בפועל יש לישראל הסכמי סחר חופשי עם תעריפים שונים מארה"ב או אירופה הזיכוי לא היה סכום גדול אבל עדיין משהו.

ראיתי לאחר כחודשיים זיכוי בכרטיס אשראי שלי. שלחתי להם מייל והם ענו שהם ממש מצטערים שהם גבו יותר על מכס.לכן זוכיתי.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה, דוקא כן מגיע לך, לפי תנאי השירות.

If the actual Import Fees (paid by the carrier on behalf of the recipient to the customs and tax authorities of the destination country) are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order. You'll receive a notification e-mail to confirm the amount of the refund. The process takes 60 days from the dispatch date.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

ממש לא טריוויאלי ידידי היקר , תראה חנות אחת בארץ שהיו מזכים אותך על מוצר שהמחיר שלו ירד ,1000 מדורי גיהינום יעבירו אותך.הכי מבאס לקנות מוצר ולראות אח"כ שמחיר שלו ירד.

פורסם (נערך)
אתה משלם 80 שקל על סים רגיל שהנציג חותך לך, בכל מקרה לא מבין למה לא לעשות את זה בדיוק 5 שניות בבית.

נבדק מולם - הסים שלי (הנוכחי והישן) נשאר עימי ואני מקבל (נאנו) סים חדש.

הם טוענים שבמידה והמכשיר היה נרכש דרכם, אזי הסים היה ללא עלות. בכל מקרה, אני מכיר מישהו במרכז שירות, ננסה לארגן את הסים ללא עלות (או לפחות תמורת סכום סימלי יותר).

הוריי ולא מעט מחבריי עזבו לטובת גולן - בגלל המחיר המפתה. אצל הוריי (לפחות) יש המון בעיות - הודעות מגיעות אל רשתות אחרות (אלי, למשל) אחרי מספר שעות / יום, האינטרנט לא מדהים והשירות לקוחות שלהם כל כך גרוע...

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ב012 זה חינם.

עדיין הלכנו לקניון וחתכנו תמורת 10 שקלים. בדקנו שהכל עובד מול הדוכן, וזהו.

ב012 זה אולי חינם ללקוח חדש שמנייד או שעושה קו חדש.

דווקא ללקוח שלהם (לקוח משומש - כמו שהם אומרים בפרסומות שלהם) הם מתעקשים על 30 שקל גם במחיר איבוד הלקוח

פורסם

לא ברור לי מה הסיפור הגדול בחיתוך סים, ולמה זה 'לא מומלץ'. חתכתי כבר משהו כמו 10 סימים לגודל של מיקרו ונאנו סים - בלי שום בעיה.

החיתוך ממש לא רגיש לדיוק, בסה"כ יש 6 מגעים גדולים ודי מרווחים, והמשטחים על הסים גדולים מאד, יש הרבה מקום לתמרון.

יצא לי כבר לחתוך על 'בערך' בתנאי שטח עם מספרי ציפורניים עגולים, עבד כמו גדול :)

יש TEMPLATE שאפשר להדפיס ולחתוך במדוייק לפיו, לא מסובך :

http://adipura.menlh.go.id/Daftar%20Pemenang%20Adipura/micro-sim-template-2.pdf

http://www.gosoftworks.com/GoSoftWorks/NanoSIM_files/nanosima4.pdf

מדפיסים, מניחים את הסים במקום הנכון, ועוברים עם סרגל ועפרון על הקוים (אפשר להדביק עם סלוטייפ מגולגל למטה כדי שלא יזוז).

ואז עם מספריים פשוט גוזרים על הקוים שסימנו, וזה הכל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
ב012 זה אולי חינם ללקוח חדש שמנייד או שעושה קו חדש.

דווקא ללקוח שלהם (לקוח משומש - כמו שהם אומרים בפרסומות שלהם) הם מתעקשים על 30 שקל גם במחיר איבוד הלקוח

השרשור הזה נפתח בשביל המוטו ג'י של חברה שלי.

התקשרה לחברה, ואמרו שישלחו לה אבל זה יקח קצת זמן. העדפנו ללכת באותו יום ולחתוך בקניון.

אולי באותו רגע שאתה התקשרת לא היה את המבצע של סים חינם.

משכנתא זה קל

פורסם
אם המכשיר אכן יגיע ב22 לחודש, אז מה אתה קונה לנו?

אל תדאג הם ישנו את זה לחבילת אקספרס ללא כל תשלום מצדך. קרה לי במאי בדיוק אותו דבר, ולמרות שהוא נחת בארץ בזמן ups ישראל לא הצליחו לדלבר לי אותו בזמן ולקחו את הזמן שלהם.

30.7.2014 - סופסוף המכשיר אצלי. למרות שהוא התעכב בסה"כ יום אחד (אולי) בגלל עצירת הטיסות, UPS בהחלט לקחו את הזמן. בכלל, השירות של UPS היה פשוט מחפיר. הבטיחו להודיע לפני אספקה, ולא הודיעו, והשליח לא מסר את החבילה בטענה (שקרית) של כתובת שגוייה. UPS הציעו לי לרדוף אחרי השליח לתחנה הבאה שלו, או להגיע ללוד בערב כדי לקבל את החבילה, או לחכות עוד יום כדי שעוד שליח (אולי) כן ימסור את החבילה. בסוף, צרחתי על השליח בטלפון והוא דוקא כן חזר לכתובת (מספר דקות נסיעה מהמקום בו היה) והפעם מסר את החבילה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץץץץץץץ

זקוק לMOTO E2 או דומה עבור אחי, איפה הכי כדאי? ES? FR? UK?

מסקירה של אתרי AMAZON האירופאים, זה יוצא הכי זול:

http://www.amazon.fr/Motorola-Moto-4G-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9/dp/B00TYEGUYS/ref=sr_1_25?s=electronics&ie=UTF8&qid=1447319353&sr=1-25&keywords=motorola+moto+e

הדגם הנכון? יש יותר זול?

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

בהחלט. מוטו G דור ראשון, עם כרטיס זכרון ו- LTE זה אופציה מעולה. לאשתי קניתי כזה. לי יש דור שני ושני סימים אבל בלי LTE. גדול ומדי ובלי שום יתרונות.

• תוכן חדש...