Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכשיר סלולר יש לך כעת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובאיזה מהירות אתה גולש? (בדוק באפליקציית speedtest). אם מעל כמה עשרות קס"ש, ובדרך כלל מדובר בכמה מס"ש, הסים שלך הוא דור שלישי, כלומר USIM. ממדיו של ה-USIM זהים לאלה של ה-SIM של הדור השני.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

OK. אם כך כנראה שכדאי לך להתעדכן לסים עכשוי ולתוכנית שתאפשר לך גלישה, קרוב לודאי שהיא תעלה לך פחות מתוכנית של שקל ויותר לדקת שיחה כפי שמקובל בתוכניות מלפני 10 שנים.

פורסם

ישקל. במקרה הזה, כנראה ננטוש את אורנג' לטובת 012 או ש"ע. התכנית היא קצת פחות משקל לדקה והשימוש נמוך מאד (ואין שום תשלום קבוע).

:turn-l:
פורסם (נערך)

זה לא לנטוש את אורנג' - אלא להחליף את החליפה. מכל מקום - יש לי 2 קוים ב-012 והaירות מצויין. אישית אני עדיין באורנג' מקורית ומשלם 20 ש"ח לחודש יותר מאשר ב-012, בשביל איזה שירות שניתן רק ב-3 החברות הותיקות. יש לי גם 4 קוים בהוט ואין שום תלונות. לאחרונ נטשתי קו בפלאפון ששימש את אשתי כ-13 שנה (נוייד להוט) בגלל מחיר חצוף. כעת הם ניסו להחזיר אותי, אבל עדיין הם יותר יקרים מהמחיר שאני משלם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

yuvk אם עדיין הם לא שלחו את המכשיר(אפילו אם שלחו אפשר לבקש), תפנה לאמזון UK ותבקש התאמת מחיר כי המחיר כרגע הוא 139 gbp.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
yuvk אם עדיין הם לא שלחו את המכשיר(אפילו אם שלחו אפשר לבקש), תפנה לאמזון UK ותבקש התאמת מחיר כי המחיר כרגע הוא 139 gbp.

תודה, אבל לא נאה בעיניי לבקש. הזמנתי, שלמתי, נשלח, למה מגיע לי החזר אם ירד המחיר?

:turn-l:
פורסם

בנושא חיתוך הסים, גם אני הייתי צריך להחליף מסים רגיל למיקרו, ניגשתי אתמול לאורנג - 3 דקות ויצאתי עם סים חדש - ללא כל עלות.

ד"א שאלתי שם איש טכני לגביי חיתוך, נאמר על ידו שזה ממש לא מומלץ.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
תודה, אבל לא נאה בעיניי לבקש. הזמנתי, שלמתי, נשלח, למה מגיע לי החזר אם ירד המחיר?

כן זו הגדולה של אמאזון תבקש יפה בצא'ט הם יזכו אותך על ההפרש ,אני קיבלתי זיכוי מהם שלא ביקשתי על התשלום למכס קניתי לגו לילד .שירות שלא מהעולם אין דברים כאלו.

• תוכן חדש...