Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת

wa11a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

כמו בכל נושא גם בנושא הזה אני בטוח שאמצא פה מישהו שידע לעזור לי.

אני מחפש מדפסת לבית, חשוב שיהיה שם גם סורק ופקס.

כרגע יש לנו מדפסת עם סורק של hp אבל אין פקס וגם הבנתי שמדפסות לייזר הן הרבה יותר חסכוניות בדיו. הדיו נגמר ממש מהר ועולה כמו מדפסת חדשה.

האם באמת יש הבדל בין ליזר לדיו?

מה העלויות? מה עוד צריך לדעת? אשמח להמלצה לדגמים.

התקציב גמיש ועוצד על כמה מאות שקלים.

השימוש הוא יומיומי כמו סריקה והדפסה של עבודות לאוניברסיטה, מידי פעם פקסים כשצריך כמו עם חברות ביטוח ולאוניברסיטה וכו'.

תודה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ממליץ בחום על 4625 של HP חסכוניות בדיו עם מכל שחור ועוד 3 מכלי צבע כול ראש דיו עולה 69 ואצל HP יש תמיד מבצעים של השני ב80 אחוז או ב 9.90

במדפסת יש מכונת צילום סורק מדפסת ופקס וניתן לשלוח אליה דברים אלחוטית

עולה בסביבות ה 400 שקל

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אבא שלי מדפיס כל יום כמה דפים של סידור עבודה. השאר זה לא קבוע...טפסים פקסים מידי פעם וכאלה.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

למה לערוך את הכותרת?, היא היתה בדיוק ולעניין.

עכשיו אין אפשרות לדעת מהכותרת אם הבנאדם מבקש עזרה בתפעול, בחירה או כל דבר אחר שקשור למדפסת.

אז בשביל מה לטרוח לרשום כותרת בכלל?

פורסם

לצרכים שלך קנה מדפסת לייזר ממשולבת מונוכרום. הטונר יחזיק לך כמה שנים. את ה-HP הקיימת חבר למחשב כמדפסת צבע - ובהדפסה בחר את המדפסת לפי הצורך. זה מה שאני עושה (אצלי המצב הפוך - מדפסת הדיו היא גם סורק ופקס, הלייזר רק סורק ללא פקס).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה מונוכרום? אפשר המלצה לדגם ספציפי? אני לא ככ צריך מדפסת צבע ככה שאין לי בעיה לוותר על זה. מעדיף לא לחבר 2 מדפסות כי גם לפקס אין ככ מקום.

תודה.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מדפסת + סורק / פקס של קנון, הדיו החלופי זול מאוד ודומה לעלויות הדפסה בלייזר.

מומלץ לוודא שיש ראשי הדפסה מחולקים לצבעים (צהוב, כחול, מגנטה ושחור * 2)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ממליץ רק על לייזר, כי אחרת לא תהנה, כי לפני כל הדפסה תחשוב האם זה באמת צריך.

קניתי לפני כחודש HP M127 משולבת ולייזר כמובן, שחור לבן, ב725 ש"ח ומרוצה ממנו.

פורסם

טוב עשיתי קצת מחקר אשמח לשמוע לדעתכם :

הדרישות הן :

1. wifi - שיהיה ניתן להדפיס\לסרוק דרך הרשת.

2. פקס - זו הסיבה שמחליפים את הקודמת

3. או שתהיה מדפסת מונוכרום או שתיהיה מדפסת שלא חייב שהצבעוני יהיה מלא על מנת להדפיס שחור לבן כמו שקורה ברוב המדפסות.

התלבטתי בין לייזר להזרקת דיו, לפי מה שהבנתי הייתרונות של הלייזר הן שהטונרים לא מתייבשים כמו הדיו, וטונר מספיק להרבה יותר הדפסות (מצד שני יותר יקר אך לא כמו ההפרש בכמות ההדפסות לפי מה שאני מבין).

השימוש הוא הדפסת כמה דפים ביום של אבא שלי לעבודה, אני מידי פעם מדפיס ללימודים, סריקה על בסיס שבועי בדרך כלל ופקסים מידי פעם כשצריך (פעם בכמה שבועות בממוצע).

ההתלבטויות שלי עד עכשיו :

hp 2645

׳ž׳“׳₪׳¡׳× Deskjet Ink Advantage ׳ž׳©׳•׳œ׳‘׳× ׳×׳•׳¦׳¨׳× HP ׳“׳’׳ 2645 D4H22C - HP - ׳ž׳“׳₪׳¡׳•׳× ׳•׳¡׳•׳¨׳§׳™׳

הזרקת דיו - לפי מה שהבנתי מהמוכר באופיס דיפו יש לה וויפי אם כי אני לא רואה אזכור לזה.

המדפסת עולה סביב ה- 350 ש"ח. דיו עולה 45 ש"ח לפי מה שראיתי באינטרנט(באופיס דיפו 80) וכל מיכל דיו מספיק ל 300 ומשהו עמודים.

אופציה נוספת היא הדגם החדש יותר שלא הבנתי מה הייתרונות שלו :

hp 4625

מדפסת הזרקת דיו HP Deskjet Ink 4625

או לעלות ללייזר מונוכרום:

HP LaserJet Pro M1212NF

מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF - חוות דעת, המלצות גולשים - זאפ

עולה 650 ש"ח

טונר מספיק ל 1600 עמודים ועולה 180 ש"ח

יש עוד 2 דגמים יותר יקרים שנכנסים להתלבטות :

HP LaserJet Pro M1217NFW

מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1217NFW - זאפ

עולה כ- 1000 ש"ח

דגם נוסף ואחרון :

HP LaserJet Pro MFP M127fn

מדפסת HP LaserJet Pro MFP M127fn - זאפ

אני כרגע נוטה ל- 1212 אבל אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לייזר עדיף מדיו בכל דבר אפשרי, חוץ מהדפסה באיכות פוטו. אם אתה מדפיס בצבע, קנה לייזר צבעוני ו/או משולב עם סורק/פקס.

היו לי מספיק מדפסות דיו, כולל קנון, HP, אפסון - תמיד הראשים נסתמים כאשר לא משתמשים. לייזר זה עלות הדפס הרבה יותר נמוכה ואין איתו בעיות מיוחדות.

מדפסות לייזר של HP מומלצות בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טוב עשיתי קצת מחקר אשמח לשמוע לדעתכם :

הדרישות הן :

1. wifi - שיהיה ניתן להדפיס\לסרוק דרך הרשת.

2. פקס - זו הסיבה שמחליפים את הקודמת

3. או שתהיה מדפסת מונוכרום או שתיהיה מדפסת שלא חייב שהצבעוני יהיה מלא על מנת להדפיס שחור לבן כמו שקורה ברוב המדפסות.

התלבטתי בין לייזר להזרקת דיו, לפי מה שהבנתי הייתרונות של הלייזר הן שהטונרים לא מתייבשים כמו הדיו, וטונר מספיק להרבה יותר הדפסות (מצד שני יותר יקר אך לא כמו ההפרש בכמות ההדפסות לפי מה שאני מבין).

השימוש הוא הדפסת כמה דפים ביום של אבא שלי לעבודה, אני מידי פעם מדפיס ללימודים, סריקה על בסיס שבועי בדרך כלל ופקסים מידי פעם כשצריך (פעם בכמה שבועות בממוצע).

ההתלבטויות שלי עד עכשיו :

hp 2645

׳ž׳“׳₪׳¡׳× Deskjet Ink Advantage ׳ž׳©׳•׳œ׳‘׳× ׳×׳•׳¦׳¨׳× HP ׳“׳’׳ 2645 D4H22C - HP - ׳ž׳“׳₪׳¡׳•׳× ׳•׳¡׳•׳¨׳§׳™׳

הזרקת דיו - לפי מה שהבנתי מהמוכר באופיס דיפו יש לה וויפי אם כי אני לא רואה אזכור לזה.

המדפסת עולה סביב ה- 350 ש"ח. דיו עולה 45 ש"ח לפי מה שראיתי באינטרנט(באופיס דיפו 80) וכל מיכל דיו מספיק ל 300 ומשהו עמודים.

אופציה נוספת היא הדגם החדש יותר שלא הבנתי מה הייתרונות שלו :

hp 4625

מדפסת הזרקת דיו HP Deskjet Ink 4625

או לעלות ללייזר מונוכרום:

HP LaserJet Pro M1212NF

מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF - חוות דעת, המלצות גולשים - זאפ

עולה 650 ש"ח

טונר מספיק ל 1600 עמודים ועולה 180 ש"ח

יש עוד 2 דגמים יותר יקרים שנכנסים להתלבטות :

HP LaserJet Pro M1217NFW

מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1217NFW - זאפ

עולה כ- 1000 ש"ח

דגם נוסף ואחרון :

HP LaserJet Pro MFP M127fn

מדפסת HP LaserJet Pro MFP M127fn - זאפ

אני כרגע נוטה ל- 1212 אבל אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה.

הרבה טעויות של מוכר שאין לו מושג.

דגפ 2645 - ללא wifi. בוודאות. אם יש לך ספק כנס לאתר של hp.

דגם 4625 - יש לו wifi אבל הןא ממש לא דגם חדש אם כבר אז הדגם הזה מתחלף ממש עכשיו. יש לו 4 ראשי דיו, שחור, כחול, צהוב, ואדום. ממש לא מומלץ עפ הצרכים שלך.

דגם 4645 - לא ראיתי שציינת אבל דגם שיתאים לך. משולבת כולל wifi עפ ראשי דיו מקוריים זולים מאוד. הזרקת דיו.

הלייזרים של hp מאוד מגושמים, הטונרים די יקרים ביחס לנצילות ויש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

בדוק את Brother mfc 7360. אני משתמש בה כבר כשנתיים והיא מאוד איכותית. עובדת מהר ולא מסורבלת בכלל. טונר של 2600 דף עולה כ280 שקל בקרביץ ו360 בבאג.

אין לה אלחוטי מובנה אבל יש לה rj-45 ככה שאם תחבר אותה קווית לראוטר אתה תהיה מסודר.

עוד אופציה היא brother mfc 7860 אותו הדבר עם אלחוטי מובנה ויכולת הדפסה דו צדדית ועלויות טונר זהות אבל קפיצה משמעותית במחיר.

תוף של 20,000 דף (יצרן) מקורי עולה כ300 שח.

• תוכן חדש...