Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת

wa11a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרבה טעויות של מוכר שאין לו מושג.

דגפ 2645 - ללא wifi. בוודאות. אם יש לך ספק כנס לאתר של hp.

דגם 4625 - יש לו wifi אבל הןא ממש לא דגם חדש אם כבר אז הדגם הזה מתחלף ממש עכשיו. יש לו 4 ראשי דיו, שחור, כחול, צהוב, ואדום. ממש לא מומלץ עפ הצרכים שלך.

דגם 4645 - לא ראיתי שציינת אבל דגם שיתאים לך. משולבת כולל wifi עפ ראשי דיו מקוריים זולים מאוד. הזרקת דיו.

הלייזרים של hp מאוד מגושמים, הטונרים די יקרים ביחס לנצילות ויש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

בדוק את Brother mfc 7360. אני משתמש בה כבר כשנתיים והיא מאוד איכותית. עובדת מהר ולא מסורבלת בכלל. טונר של 2600 דף עולה כ280 שקל בקרביץ ו360 בבאג.

אין לה אלחוטי מובנה אבל יש לה rj-45 ככה שאם תחבר אותה קווית לראוטר אתה תהיה מסודר.

עוד אופציה היא brother mfc 7860 אותו הדבר עם אלחוטי מובנה ויכולת הדפסה דו צדדית ועלויות טונר זהות אבל קפיצה משמעותית במחיר.

תוף של 20,000 דף (יצרן) מקורי עולה כ300 שח.

תוף ?

דווקא ראיתי טונר ל - 1212 מקורי שעולה 180 ש"ח, ויש חליפיים שעולים פחות.

לכמה דפים מספיק הטונר של הברדר?

ובכלל זה די מגביל אותי לא לקחת אלחוטי והאלחוטי של ברדר זה קפיצה די משמעותית במחיר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לגבי הבראדר 7360 - לי יש 7030, שהיא מדפסת דומה, רק ללא פקס. שימשה את בני 4 שנים ללימודים (טכניון) ומזה כשנה וחצי עברה לשימוש כללי של המשפחה. עושה עבודה מצויינת. בפעם האחרונה שבה קניתי טונר (סה"כ השלישי מאז הרכישה) שוכנעתי לרכוש חלופי תמורת 170 ש"ח, ואיני מצטער. ככל הנראה התוף צפוי להשלים כ-12,000 דפים, וכאשר הוא יסיים את חייו תרכש מדפסת חדשה. אבל עד אז יש לי עוד כמה שנים - שכן כרגע צריכת ההדפסות הוצלילומים די נמוכה.

גם בעבודה אני נתקל במדפסות בראדר שסובלות מטיפול לא הכי עדין של המשתמשים, ועדיין שורדות הרבה שנים בלי בעיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...