Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לשאול כדלקמן:

האם יש רמקולים טובים, בקישורית בלוטוס שניתן להזרים אליהם את הסאונד מהמערכת אודיו המקורית של הרכב. זה מקרה בדיוק הפוך מהפעולה הרגילה. בד"כ בטלפון נייד למשל אני מתחבר מהטלפון לאודיו של הרכב ומזרים מהטלפון אל האודיו של הרכב.

הרכב הוא קיה סיד החדשה מודל 2013

תודה לעונים

פורסם

להחליף אודיו מקורי זה פעולה קשה. החלפה לפנל אחר וכו... אני רוצה לפחות להחליף רמקולים וזה או בדלתות או בדשבורד למעלה. הכל קשה להחלפה ואם מחליפים הכל נראה קקה אחרכך שבור ולא מתאים.

אולי ניתן להתפשר ולשים רמקולים חיצוניים מעולים בקישורית בלוטוס לאדיו של הרכב בתקווה שהיחידה מוציאה סאונד הגיוני.

פורסם

נראה קקה? חזרנו לגן?

תלך למתקין מקצועי ואמין וזה לא יראה קקה. תנסה בעצמך וזה יראה קקה.

להוסיף על המערכת הקיימת עוד רמקולים ועוד יוניט ראש - עכשיו זה יראה כמו קקה.

לדעתי אתה מנסה לחסוך הוצאה על עבודה, אז אתה מחפש עקיפות וקומבינות במקום לעשות זאת כמו שצריך.

פורסם

המערכות ברכבי קיה החדשים הם ברמה ירודה ללא ספק

אבל מוצר כמו שאתה מציין סוג של יחידה חיצונית BOOM BOX עם יכולת הזרמת אודיו אלחוטית אינו

נפוץ בלשון המעטה ואינו פרקטי לחלוטין ,מעבר לזה אין קושי למתקין מיומן להחליף את המערכת המקורית

ואני מבין את החשש שלך מהתעסקות עם רכב חדש בעניין הזה ,אך פתרון אחר לשיפור המערכת המקורית אין.

אני ממליץ לך להחליף את המערכת המקורית במערכת אפטר מרקט BT עם אופציה של הזרמת אודיו

להחליף לסט קומפוננט קדמי + רמקולים 6X9 אחוריים ,כל מה שאתה צריך זה מתקין ברמה גבוהה

כמו למשל יוסי מעילית קאר אודיו ,אתה יכול לראות עבודה שהוא עשה בקיה פיקנטו כאן וברכבים אחרים בגלריה:

http://www.ecaudio.co.il/page.asp?page=254

פורסם

מה מסובך ?

יש לי יונדאי I30 שגם בה מגיע מערכת מקורית גרועה ,שמתי 350 שקל על פלסטיקה מתאימה והחלפתי כמעט חצי מהדשבורד ברכב ועכשיו שמתי דאבל דין בלי בעיה וזה נראה מצויין ,מניסיון שלי מי שחוסך בסופו של דבר משלם כפול ,חבל.

אם הבנתי נכון מדובר בקיה פיקנטו ?

אם כן יש כמה וכמה עסקים שיש להם "עסקת חבילה" לרכבים קטנים כאלו ב2000 שקל אתה שם רמקולים + מגבר + סאב והאיכות טובה מאוד לפחות אצל דוד שלי.

פורסם
מה מסובך ?

יש לי יונדאי I30 שגם בה מגיע מערכת מקורית גרועה ,שמתי 350 שקל על פלסטיקה מתאימה והחלפתי כמעט חצי מהדשבורד ברכב ועכשיו שמתי דאבל דין בלי בעיה וזה נראה מצויין ,מניסיון שלי מי שחוסך בסופו של דבר משלם כפול ,חבל.

אם הבנתי נכון מדובר בקיה פיקנטו ?

אם כן יש כמה וכמה עסקים שיש להם "עסקת חבילה" לרכבים קטנים כאלו ב2000 שקל אתה שם רמקולים + מגבר + סאב והאיכות טובה מאוד לפחות אצל דוד שלי.

תודה

הרכב הוא לא קיה פיקנטו אלה קיה ceed. ככול שניסיתי לא מצאתי דשבורד חליפי.

פורסם
נראה קקה? חזרנו לגן?

תלך למתקין מקצועי ואמין וזה לא יראה קקה. תנסה בעצמך וזה יראה קקה.

להוסיף על המערכת הקיימת עוד רמקולים ועוד יוניט ראש - עכשיו זה יראה כמו קקה.

לדעתי אתה מנסה לחסוך הוצאה על עבודה, אז אתה מחפש עקיפות וקומבינות במקום לעשות זאת כמו שצריך.

אני אכן מחפש קומבינות כדי להמנע "מהניתוח" הלא הגיוני הזה של עקירת חזית הדשבורד והחלפתו בפלסטיק מסין שקונים ב ebay. בכל אופן האם אתה מכיר מידע ספציפית על שאלתי, מבלי להתווכח כרגע על טיב הקומבינה שלי?

פורסם
אני אכן מחפש קומבינות כדי להמנע "מהניתוח" הלא הגיוני הזה של עקירת חזית הדשבורד והחלפתו בפלסטיק מסין שקונים ב ebay. בכל אופן האם אתה מכיר מידע ספציפית על שאלתי, מבלי להתווכח כרגע על טיב הקומבינה שלי?

ניתוח?

4 ברגים וכמה קליפסים לזה אתה קורא ניתוח?

ועוד אצלך הפלסטיקה שמוחלפת היא מינימלית.

http://www.ebay.com/itm/DFPK-03-13-Kia-Ceed-Double-Din-Fascia-Facia-Panel-Kit-/351041116039?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item51bbae5787

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תאמין לי שהקיה הקוריאנית שלך נושאת המון חלקים מסין.

אתה עושה מחלפת רדיו ומתאם לדשבורד סיפור מנופח.

כן יש מציאות באיביי, גם אם זה מסין. לא כל דבר שיוצא משם הוא רע ובאיכות ירודה. תקנה בחוכמה

פורסם
תאמין לי שהקיה הקוריאנית שלך נושאת המון חלקים מסין.

אתה עושה מחלפת רדיו ומתאם לדשבורד סיפור מנופח.

כן יש מציאות באיביי, גם אם זה מסין. לא כל דבר שיוצא משם הוא רע ובאיכות ירודה. תקנה בחוכמה

קיה ceed החדשה היא סלובקית ולא קוראנית

פורסם

טוב... הבנתי. לא מסובך הנושא. נרגעתי. עכשיו...אולי תוכלו לסייע לי לאתר את הפלסטיקה הנדרשת לשינוי. השאיפה שלי שיהיה סלוט din2 שאליו אוכל לזווד מערכת אודיו\מולטימדיה משובחת. ראיתי ב- e-bay מערכות מולטימדיה אנדרואיד בכ- 500$, ואינני רוצה כאלו. אני רוצה סאונד משובח. המולטימדיה פחות חשוב.

יש ברכב 6 רמקולים, 2 הם ממש ליד החלון הקידמי בדשבורד ליד הקורת A. לא נראה בעיין שניתן להסיר את "הגריל" שמעל הרמקול. הוא כאלו מקשה אחת עם הדשבורד.

הרכב הוא Kia Ce'ed SW 2013 New.

לינק לתמונות הרכב:

http://www.netcarshow.com/kia/2013-ceed_sw/1600x1200/wallpaper_b1.htm

http://www.netcarshow.com/kia/2013-ceed_sw/800x600/wallpaper_aa.htm

תודה לעונים!

• תוכן חדש...