Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם ותודה מראש על התשובות והעצות ,

ברשותי גולף , שנת 2003 , גיר אוטומטי ( דגם : קומפורטליין ) .

לפני כיומיים נדלקה לי מנורת EPC ולאחר בירור עם המוסך שבדרך כלל אני משתמש בו ( לא מורשה )

חובר לרכב מחשב / סורק ונאמר שהבעיה בחיישן החמצן של הרכב ויתכן שזה אומר על בעיה בממיר .

1. רציתי לשאול קודם כל אם אכן האבחנה שלהם נכונה או שמא יש פה ניסיון לחלוב ממני סתם כספים ?

2. אם אני רוצה להשיג את החלק בעצמי בזול מהיכן ניתן ?

3. מישהו מכיר מוסך שמתעסק בפולקסווגן והוא באמת אמין (ולא מרמה) במחירים זולים ושפויים ?

4. כמה אמור לעלות לי חיישן חמצן שכזה אם אני ארכוש באופן עצמאי ?

5. איך אני יכול לברר איזה מותקן ברכב שלי ? גם מבחינת מספר סידורי .

מתנצל מראש על החפירה אך הרכב מאוד יקר לי ואני זקוק לעזרה ועצות כי כרגע התקציב לא מאפשר לי " לסמוך " על כל מוסך בעיניים

עצומות .

שוב תודה רבה מראש לכל מי שיענה ויעזור .

פורסם

אהלן,

מאיפה אתה בארץ?

כמה נתונים: (בהנחה שהבעיה באמת בחיישן הנ״ל וזה חיישן קידמי!)

החיישן בחברה מאוד יקר, בסביבות 1800

ש״ח, שם אתה יכול למצוא את המק״ט.

יש תחליפי של בוש אבל צריך לבדוק את המס׳ המק״ט של בוש..

בהצלחה עם זה.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

תודה על התגובה ,

כעיקרון אני לא מתכוון לרכוש חיישן ממורשה כי המחירים פשוט לא הגיוניים

העניין הוא שבמוסך לא ירדו איתי לרמה של חיישן קדמי או אחורי , האמת שלא ידעתי שיש 2 חיישני חמצן וחשבתי שמדובר רק ב 1 .

יש הבדל בין הקדמי לאחורי ?

מדובר בחיישנים שונים ולכן מחירים שונים ?

פורסם

אכן. עדיף שתקבל חוות דעת מקצועית ותדע בדיוק מה אתה צריך ואח״כ תברר מחירים, חבל שבתם תחליף חלקים בטח ובטח שהם יקרים!

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

באזור המרכז יש לך את מוסך רון בתל אביב-ממולצי הפורום.

מחירים סבירים ומאוד אמין ומקצועי.

למיטב זכרוני הבדיקה ללא תשלום ככה שתוכל לקבל חוו"ד מקצועית נוספת ולדעת שאם צריך להחליף רכיב כלשהו - אתה מחליף את החלק הנכון.

פורסם

קודם על תודה רבה על המידע והעצות , שמתי לב שכמה אנשים פה העלו את השם " מוסך רון "

השאלה כמה אמינים הם באמת וכמה הם באמת נותנים שירות מקצועי וכנה ללקוח ולא מאלה שמושיבים אותך

באיזה חדר המתנה ואתה לא רואה ולא יודע מה עושים ומה נכנס לרכב שלך.

אני ראיתי באחד הפוסטים פה לגביי חיישן דומה של אותו רכב שמוסך רון רשם שהמחיר של חיישן בוש מקורי הוא מוכר במחיר של 700 ש"ל ( לפני מע"מ ) ועוד דורש 200 ש"ח לעבודה ( גם לפני מע"מ ) = כמעט 1100 ש"ח .

לפי בירורים שעשיתי באינטרנט זה ממש לא זול גם אם מדובר באמת בחיישן מקורי. באי-ביי היו חיישנים מקוריים עד גג מחיר של 350 ש"ח וזה כולל מע"מ

ולפי מה שראיתי לדרוש 200 ש"ח לפני מע"מ להחלפה שלוקחת במקסימות 6 דקות עבודה נראה לי קצת מוגזם . יש מלא סרטוני יו טיוב של החלפת החיישן

היה אחד שהחליף אותו בפחות מ- 3 דקות.

השאלה אם הבדיקה היא אכן ללא תשלום או שהיא רק ללא תשלום אם אתה מתקן אצלם ?

ועד כמה הם פתוחים ומראים לך בדיוק בסורק תקלות את התקלה האמיתית שמתגלה בו שגם אומרת בדיוק איזה חיישן מדובר

ולא כמו שעשו לי במוסך שהייתי בו ביום שישי ובכוונה לא הראו לי והתחילו לחרטט על עוד כמה דברים כי חשבו שנפלו על מישהו שלא מבין.

חבל בארץ שכל כך קשה למצוא מוסך אמיתי וכנה שגם יודע לבקש מחירים הוגנים ולא כאלה שמחפשים לעשות על הגב של כולנו 500-1000% רווח

בייחוד עם המצב כרגע בארץ.

ביום שיפתח מוסך אמין וזול יהיה היום שהמוסך הזה יהיה עמוס בעבודה ולא ידע מה לעשות עם כל הכסף.

• ספונסר פורום
פורסם

חיישן מקורי כזה של חברת בוש עולה אצלנו במוסך 1000 שח כולל עבודה וכולל מעמ .

בדיקה וחוות דעת מקצועית אצלנו היא ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה קודם כל למוסך רון שהגיב , אני פשוט לא יודע מי הגיב ומה הסמכות שלו במוסך ?

השאלה האם בבדיקה ובחוות הדעת המקצועית שאתם נותנים ללא תשלום , יש התחייבות לעשות את הטיפול אצלכם וכן זה ללא עלות ?

אם ארצה רק לשמוע חוות דעת ובדיקה ממוחשבת שלוקחת פחות מ- 30 שניות , האם זה בעלות ?

דרך אגב האם הבדיקה נעשית בגלוי מולי ומראים לי אכן את מספר התקלה אם בכלל שעולה בסורק ?

פורסם

לפי בירורים שעשיתי באינטרנט זה ממש לא זול גם אם מדובר באמת בחיישן מקורי. באי-ביי היו חיישנים מקוריים עד גג מחיר של 350 ש"ח וזה כולל מע"מ

ולפי מה שראיתי לדרוש 200 ש"ח לפני מע"מ להחלפה שלוקחת במקסימות 6 דקות עבודה נראה לי קצת מוגזם . יש מלא סרטוני יו טיוב של החלפת החיישן

היה אחד שהחליף אותו בפחות מ- 3 דקות.

חיישן מקורי באיביי לא עולה 350 שקלים. כנראה שאתה לא יודע להבדיל בין חיישן מקורי ללא מקורי על סמך הנתונים באיביי.

החלפת חיישן חמצן היא תהליך פשוט אם הכול הולך בסדר כלומר החיישן לא מסרב להיפתח. מנסיוני בפועל הרבה פעמים צריכים להשתמש באמצעים נוספים לשם פתיחת החיישן.

אחרי החלפת חיישן יש לבצע סריקת תקלות וקריאת הנתונים שהחיישן משדר למחשב הרכב ככה שכול התהליך לא לוקח 6 דקות.

השאלה אם הבדיקה היא אכן ללא תשלום או שהיא רק ללא תשלום אם אתה מתקן אצלם ? - בכול מקרה הבדיקה אצל רון היא חינמית גם אם אתה לא מתקן אצלו את הרכב.

ועד כמה הם פתוחים ומראים לך בדיוק בסורק תקלות את התקלה האמיתית שמתגלה בו שגם אומרת בדיוק איזה חיישן מדובר

ולא כמו שעשו לי במוסך שהייתי בו ביום שישי ובכוונה לא הראו לי והתחילו לחרטט על עוד כמה דברים כי חשבו שנפלו על מישהו שלא מבין.

.

מי שענה לך קודם לכן הוא בעלים של מוסך רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

חבר יקר,

איפה ניתן לרכוש באיביי חיישן מקורי לרכב שלך במחיר שציינת 350 שקלים ?

אם סתם זרקת מספר ללא בדיקה אנא תעדכן אותנו מכיוון שבפורום נהוג לפרסם מידע נכון מדוייק ואמין כול עוד הדבר אפשרי.

איזה כייף לי :)

פורסם
חבר יקר,

איפה ניתן לרכוש באיביי חיישן מקורי לרכב שלך במחיר שציינת 350 שקלים ?

אם סתם זרקת מספר ללא בדיקה אנא תעדכן אותנו מכיוון שבפורום נהוג לפרסם מידע נכון מדוייק ואמין כול עוד הדבר אפשרי.

אולי הוא חשב שמדובר במקורי, ובבדיקה שניה ראה שזה לא מקורי. אתה מחייב אותו להתנצל? :)

פורסם

אם יש לך רכב מקונצרן VAG עדיף חלק מקורי ואני אסביר למה. בעבר הייתה לנו במשפחה קורדובה 1.6 שנת 2001.

לאחר מספר שנים המפלג החזיר נשמתו לבורא. אחי הגדול שהיה בעל הרכב הלך למוסך מורשה והרכיב מפלג תחליפי.

מאז התחילו צרות של רעידות ובעיות בהנעה.

יום אחד הרכב פשוט נעצר ופשוט סרב להניע. לקחנו את הרכב שוב למוסך ושוב- הבעיה היתה מכיוון המפלג. מכיוון שהוא היה באחריות המוסך

רצה להחליפו, אך לא היה מפלג תחליפי במלאי וזה היה יום שישי לקראת סגירה.

המוסך התקשר לפירוקיה והצליח להשיג מפלג מקורי מרכב שעבר תאונה.

הפלא ופלא מהרגע שהרכיבו את מפלג המקורי הרכב נסע כמו חדש.

בסיאט לאון 2002 קרה לי גם מקרה דומה שחלק תחליפי עשה צרות.

לכן לדעתי שווה להוציא עוד כמה שקלים ולרכוש חלק מקורי לא משנה אם תרכיב את החלק אצל רון או במוסך אחר, לדעתי ומנסיוני חשוב שיהיה מקורי.

• תוכן חדש...