Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2010 מנוע 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לרכוש את הרכב הזה, אשמח לשמוע עליו חוות דעת,

לגבי המחיר ראיתי מליסינג כזב רכב שנת 2010 עם 85000 ק"מ מחירון 84000 הגעתי איתם ל 70000 ש"ח

האם המחיר בסדר זה כולל אחריות מלאה לשנה.

תודה רבה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

הרכב מאוד שימושי. מרוח מבפנים תא טען הכי גדול ונוח שיש. המנוע מצוין, חזק וזריז. בנסיעה רגועה גם חסכוני. לגבי הגיר, תבדוק את הסטטוס שלו בצ'מפיון לגבי הקמפיין שהיה, אם הוא עבר את זה, אם הוא רשום באחריות המורחבת וכו'.

פורסם

כמו שכתבו - רכב מרווח, שימושי, חסכוני, נוח. הכל נכון...

אבל, קח בחשבון שלא מדובר ברכבים הכי אמינים בעולם. זה בכל אופן הרושם האישי שלנו מהרכב, וכמובן שאחרי שפרסמנו את הסיפור גילינו עוד אנשים שנתקלו באותן הבעיות. כולם, אגב, קיבלו החלפה של המנוע על חשבון היבואן. אבל כולם טיפלו במוסכים מורשים, מה שרכב הליסינג שאתה קונה משלמה סיקסט כנראה לא עשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להשים 70000 ש״ח על בעלות קודמת מליסינג זה הרבה כסף רכבי ליסינג הם רכבים שמתקשים בעת המכירה,ביטוח מקיף נורא יקר עקב זה שהוא גניב,

על הנוחות אי אפשר להתווכח,אני אישית היתי ממליץ לך על ההונדה 5 דלתות רכב איכותי לי היה אותו,בנוסף היתי הולך לבקר באוטו סנטר יש להם רכבים מידיים פרטיות עם כלום קמ ואחריות כמובן.בהצלחה.

פורסם

היה לנו רכב כזה במשפחה

בעקרון הוא מאוד מאוד נוח, נהנתי לנהוג עליו, יש מספיק מקום גם מאחור ותא מטען מאוד מרווח.

הקטע שהוא עשה מלא בעיות.

אני חושב שבערך 4 פעמים הוא פשוט נתקע. אתה לוחץ על הדוושה והאוטו לא מאיץ עד שהוא נעצר לחלוטין ואז גרר מוסך עניינים...

זאת חוויה מאוד לא נעימה. ועוד בייחוד שזה קורה מס' פעמים.

בסופו של דבר החלפנו למזדה 3.

אני אציין גם שהרכב היה חדש לחלוטין (ליסינג מהעבודה).

• תוכן חדש...