Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום, אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי שיוכל להכיל 3 כסאות בטיחות בספסל האחורי (סלקל, כסא ובוסטר גב) מהבדיקות שעשיתי הפוקוס וסניק 2010 עושות את העבודה עם יתרון לסניק בשל חלוקה של המושב האחורי. ההתלבטות היא בין פוקוס סטיישן 2010 לסניק mpv 2010 כאשר הסניק יקרה יותר ב8000 ש"ח. אשמח להלצות וחוות דעת על שני הרכבים - בטיחות, אמינות, צריכת דלק. תודה !

פורסם

לא יודע על סמך מה החלטת שהסניק יקרה יותר, אבל אם זה על סמך מחירון תרשה לי להבטיח לך שכשמדובר בסניק יש ברוב המקרים המון מקום למשא ומתן להורדת המחיר. האם בחנת בפועל את היכולת להכניס את שלושת כיסאות הבטיחות לפוקוס? מניסיון קצת צפוף שם... בסניק המצב יותר טוב, אם כי כשמדובר בכיסאות גדולים מאוד גם הסניק יכולה להוות בעיה, כך שאין תחליף ללבדוק במציאות. מעבר לזה, במקרה שצריך עגלות ילדים, תא המטען בסניק רחב יותר אך פחות ארוך מבפוקוס, כך שעגלה נכנסת בה לרוחב האוטו, בניגוד לפוקוס שם ניתן ברוב המקרים להכניס עגלה לאורך - מה שמאפשר לפעמים הכנסת שתי עגלות אחת ליד השניה.

בקיצור, כדאי שתבדוק מקרוב את שתי האופציות, אף אחת מהן לא גרועה, אבל אני בטוח שתגלה שאחת מתאימה לכם יותר מהשניה.

פורסם

שני הרכבים הם שנת 2010 יד 1 פרטית עם כ-50 אלף ק"מ. המחירון של הסניק גבוה מהפוקס ב-13אש"ח (גם בשל חודש עליה שונה עם יתרון לסניק וגם בשל מחירון בסיס נמוך יותר של הפוקוס) בשורה התחתונה ההצעה שקיבלנו עבור שני הרכבים : של הסניק יקרה יותר בכ-8000 ש"ח.

התחברנו יותר לסניק , אך חסר לי מידע של בעלי ניסיון עם הרכבים הנ"ל - אמינות, בטיחות וצריכת דלק.

פורסם

לי יש סניק, אבל שנת 2005, כלומר מהדור הקודם, וכרכב משפחתי היא מעולה: נוחה, מרווחת, בטיחותית. לגבי צריכת דלק, קשה לי להגיד - שלי מאוד בזבזנית, אבל בחדשות זה שילוב של מנוע/תיבה שונה מבשלי, כך שאני מאמין שיש שינוי לטובה.

אני לא יודע באיזה מחיר מציעים לכם את הסניק, אבל קחו בחשבון שברנו "נתקעו" עם משהו כמו 20-30 סניק שנת 2011 שהם מוכרים כיד שניה עם 0 ק"מ במחירים של משומשת מאותו השנתון, כשיש לכם את היתרון של לקבל רכב שמעולם לא נהגו בו עם אחריות ל 3 שנים.

• תוכן חדש...