Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בטיסות עסקינן, בדוק חברות במועדוני נוסעים מתמידים, הנחות לתושבי אילת, הנחות קניה מרוכזת וכיוצב' מול סוכנות/ישירות בחברה.

חוץ מזה אוטוטו יש רכבת לאילת...:loco:

פורסם
פתרון אוטובוסי נמצא על הפרק?

נראה לי יותר מציאותי/בטוח/זול

אוטובוס זה נראה לי מטורף. המון שעות כדי להגיע לתל אביב או ירושלים ואז עוד שעה וחצי עד שמגיעים לאריאל. אכן האופציה הזולה ביותר אבל גם המטורפת ביותר

פורסם
אם בטיסות עסקינן, בדוק חברות במועדוני נוסעים מתמידים, הנחות לתושבי אילת, הנחות קניה מרוכזת וכיוצב' מול סוכנות/ישירות בחברה.

חוץ מזה אוטוטו יש רכבת לאילת...:loco:

היתרון שלי הוא שאני צריך לחזור לאילת בשבת בערב/לילה שבינתיים הביקוש לטיסות הוא הנמוך ביותר ולכן גם המחיר. בהלוך מאילת למרכז המחיר הוא מחיר שיא (וחבל...)

פורסם

חבר עם בעיה דומה שפתח סניף באילת לעסק שלו (לא מוגבל בימים) רכש סוג של "כרטיסייה" כזו עם מחיר קבוע.

שווה לך לברר. נכון שמצד אחד זה לא כמו אוטובוס או אוטו ועדיין נדרש להזמין, מצד שני אתה קונה במחיר קבוע. (החסרון הוא שאאל"ט זה מגיע בכמויות של 10)

• תוכן חדש...