Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות מנוע פיגו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך לפני 4 חודשים בערך בגלל בעייות הגוי, הייתי משוכנע שהמשולשים הם הבעיה (סתם דימיון בגלל שמועות על משולשים גרועים ב206)

במוסך אמרו לי שאין חופשים במשולשים (היו ישרים) אבל התושבות גמורות , שלמתי +800 ש''ח כולל עבודה ומע''מ על תושבת עליונה ובוקסה לתחתונה.

בטיפול לפני הטסט הייתי במוסך אחר שם נאמר לי שהתושבת ששמו לי מתאימה ל206 1.4 ולא ל1.6 שלי. NFU

חזרתי למוסך ,אמרו לי שזה ממש לא נכון והמנוע יושב טוב ואין רעידות וזה מה שחשוב.

הלכתי עם חבר לראות 206 1.6 (הוא רוצה גם לקנות אחת כזו) ושמתי לב שאכן המוסך צדק והתושבת אמורה להיות גדולה יותר.

האם ההבדל הוא משמעותי או שהמסוך בסה''כ היה ישר וניסה לחסוך לי כסף ? כיצד עלי לנהוג עם המוסך?

• תוכן חדש...