Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן saga או תדיראן לחדר שינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 דגמי מזגנים - הראשון של saga a12 - מחירו כ1350 ₪

השני תדיראן a10 מחירו 1750 ₪ בערך

את התדיראן אני מכיר, מזגן בסדר, המתקינים מאוד אוהבים תדיראן.

מצד שני הסאגה זול ב400₪ שזה משמעותי..

יש למישהו ניסיון חיובי או שלילי עם saga?

פורסם

אם אינני טועה, saga זה מותג של ענק האלקטרוניקה הסיני Midea, שבין שאר המותגים שלו ניתן למצוא גם את מזגני טורנדו.

אם זה אכן המצב, אני הייתי הולך בלב שלם על האפשרות הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את התשובה שלי צריך לסייג - ניסיון בן שנתיים וחצי ומעלה, כך שאינני מעודכן במה קורה היום.

סאגה קטן שהותקן על ידי, פורק לאחר שנה, נח שנה במחסן והורכב שוב. במקומו האחרון תפקד כשלוש שנים ללא דופי עד שהבן עזב את הדירה ההיא.

2 מזגנים מתוצרת סאגה של 12000 BTU כ"א שפועלים כבר שנתיים וחצי ללא כל בעייה.

לא היו בעיות אז אין לי מושג לגבי האחריות.

לדעתי קנה את הזול, ועזוב את המתקינים. מאד סביר שהם מרויחים יותר על תדיראן או שקל להם יותר להשיג חלפים, ואם הם אחראיים אז זו לא בעייה שלך.

בדוק נצילות של המזגנים שהזכרת - ככל שהיא גבוהה יותר תשלם פחות על חשמל לאותה תפוקה אף כי ההבדלים לא גדולים.

אם אתה יכול להרשות לעצמך קנה מזגן אינוורטר - ליגה אחרת מבחינת ההנאה מהמזגן. יש לי גם שניים כאלה של טורנדו וזה כיף לעומת מזגן רגיל.

יוסי

פורסם

ממליץ על ה SAGA A12 לחדר שינה: שקט, יעיל, אמין ומחיר נוח.

השירות הוא של "טרנדו", היצרן (כמו שאמר אלעד) הוא MIDEA.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מניסיון עם סאגה בדירת חדר, יש לי רק תשבוחות להגיד עליו, עבד ללא הפסקה בכל קיץ, סוס עבודה. עשית בחירה נבונה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בחדר שבדירתי הקודמת היה מזגן SAGA עילי קטן, 1-1.5 כ"ס אני מאמין. כמעט 3 שנים הוא לא היה מחובר לחשמל, וכשבאתי לעזוב את הדירה השוכר ביקש לבדוק אם הוא עובד. חיברנו לחשמל והוא עבד פיקס.

בחדר של השותפה קיים אותו המזגן. זכורה לי פעם אחת שהוא הפסיק לעבוד, הזמנת טכנאי במסגרת האחריות והחלפת הכרטיס האלקטרוני וקבל במדחס החזירו אותו לחיים.

בעידן של "מייד אין צ'יינה" מה שיותר חשוב הוא השירות והאחריות. בגלל זה אני בכלל הייתי הולך על אלקטרה, מנסיוני השירות שלהם הינו מעל ומעבר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הניסיון שלי עם אלקטרה עבור 3 מזגנים שונים הוא מחפיר וגם התערבות של הרשות להגנת הצרכן לא הועילה, התחמקות מאחריות, חוסר ידע בתיקון תקלה פשוטה ועוד, אני ממש לא ממליץ עליהם

מה שכן גם אני יכול להמליץ על ה Sega

מניסיון עובד כבר מס'לא שנים ללא שום בעיה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לדעתי, במזגנים יותר חשוב שהם יהיו שקטים ויעילים מאשר השירות. זה חרא לישון עם מזגן טרקטור רק בגלל הידיעה שמי שמוכר אותו נותן שירות טוב.

הסבל היום יומי לא שווה את הקריאת שירות פעם ב...

דעתי האישית

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למזגן קטן מה שהכי נציל (דירוג) שקט ואחרי זה אחריות

למזגן גדול.

אמינות. דירוג. ושירות..

לחדר שינה לקחתי אלקטרה איוורטר

לסלון לקחתי פודיטסו 2.5 שקט וחזק. שניהם עובדים לפחות 4 שנים.

הקטן עשה פעמיים בעיה. הגדול. מהיום שהותקן לא נגעו בו. והוא עובד יום יום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...