Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מישהו יודע איפה מוצאים את חומר האיטום (סיליקון?) השקוף של SIKA במחיר סביר ?

בהום סנטר זה עולה סביבות 44 ש"ח. מטורף.

פורסם (נערך)

אתה מתכוון "סיקה פלקס" ? מדובר בדבק פוליאוריטני ככול הידוע לי אין אותו בשקוף

אם אתה מחפש דבק שקוף באותה רמה חפש "סופר 7" מדובר בדבק פולימרי ברמה גבוהה.

חפש בחנויות לחומרי בניין.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

כ ס לאתר של סיקה ישראל, מצא את החומר שאתה רוצה וחפש בטמבוריות או שתרים טלפון ליבואן שיגיד לך מי הנציג שלו באיזור שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הומו סנטר / איכס קנה ובנה / ושאר ענק לקהל. שעושות מאמץ למכור כל מה שאפשר בשטח שקיים.

הן פשוט הכי יקרות שיש.

לדוגמא:

חבילת אזיקונים. 45 שקלים !@!! בהומו. בחנות חומרי הבניין הקבועה שלי. לפני הנחה 30 שקל. ואחרי הנחה סביב 18 שח

דיסק חיתוך דק 4.5" (M3 / גמל / ועוד) הומו 11 שקל בחנות הקבועה 6 שקלים.

בקיצור. הם פשוט יקרים בכמעט הכול.

שטיח לכניסה 150 שקל.

שטיח זהה בחנות אחרת 120 שקל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרשתות האלה הזויות, הדבר היחיד שמחזיק אותן (בעצם היום הרווחי היחיד בשבוע) זה ימי שבת.

אבל סתם לדוגמא, מפתח צינורות גדול באיכס עולה 99, בהומו סנטרז עולה 49 ש"ח!!!

פורסם

אם אתה מאזור פ"ת דבר איתי בפרטי.

המחיר של סופר 7 מתחיל בין 28 ל35 שקלים.

המחיר של הסיקה הוא דיי זהה.

ואני פונה אליכם בתור אנשים אינטלגנטים, מלבד המבצעים ברשתות אל תפלו בפח ואל תקנו כלום אצל השודדים עם הסרבל האדום.

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי כ-10 שפופרות גדולות של סופר 7 בטמבוריה השכונתית (ובשכונה די יוקרתית). למיטב זכרוני עלו בסביבות 30 ש"ח ליחידה, וקיבלתי איזו הנחת כמות, ועוד הביאו לי עד הבית ללא תשלום נוסף.

יש גם שפופרות יותר קטנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מחפש איטום בשביל השיש או לאמבטיה, אתה תצטרך משהו שנגד עובש, אם כך, אל תקנה סופר 7 כי זה לא נגד עובש.

חג שמח

• תוכן חדש...