Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם חברים יקרים.

ידעתי כשיבוא היום, אעזר בקהילה המצוינת הזו.

אז ככה, הבנה רחבה ברכבים ובדגמים אין לי כל כך, ואני צריך עזרה והכוונה מצידכם ואני מאוד אשמח לעזרה הזו.

טוב, אני מחפש לקנות רכב קטן בסגנון פולו, איביזה וכדומה.

מה חשוב לי שיהיה בו? רכב קטן, יפה, צעיר ויחסית חסכוני (1:12 אולי..?)

אני פחות מכוון לרכבים הקטנים מסוג אלטו, כי בכל זאת זה רכב ראשון ואני רוצה שהוא יראה טוב, כמובן בהתאם לתקציב.

לא קריטי לי עניין הכוח (1.4, 1.6 נראה לי מספיק).

חשוב לי שלא ישתה ברמה מופרזת, שיראה טוב ויהיה נוח- וכרגע האיביזה והפולו עונות לי על הדרישות.

מה שכן, לא נהגתי 5 שנים על ידני ככה שהעדיפות היא רכב אוטומט.

התקציב עד 30, כשאני מכוון ל25.

אנשים אמרו לי שבאיביזה ובפולו יש הרבה תקלות והחלפים מאוד יקרים לכן אני מתייעץ איתכם.

אני צריך את עזרת המומחים, בהתאם לרצונות שלי- איזה דגמים, ובאיזה שנים אוכל לחפש בהתחשב בתקציב.

תודה רבה, מעריך את העזרה.

עריכה אחרונה על ידי trmbo
פורסם

אתה יכול לבדוק יונדאי גטס,הרכב מאוד אמין,יהיה קרוב לצריכה שאתה רוצה כמובן תחפש אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.4 ברמות איבזור gls/gli/glx,פשוט ברמת איבזור הפופולרית יותר glf אין abs ויש כרית אוויר אחת,

כמו כן התקציב שלך קרוב לדייהטסו סריון,גם כן רכב אמין עם אחזקה לא יקרה.

יש גם את פיאט גרנדה שתהיה יותר חסכונית ובטיחות ממש טובה,החיסרון גיר רובוטי,כלומר בעיר פחות חלק מאשר אוטומט רגיל,אבל חיסכוני כמו ידני.

אני פחות מכיר את האי ביזה והפולו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידוע לך באיזה שנה אוכל להביא את הגטס בתקציב של 30? ואת האמת, מאוד אהבתי את האיביזה והפולו- אבל אני רוצה לדעת מאנשים שמכירים כאן מה האמינות והצריכה האמיתית, והאם זה מומלץ.

פורסם

לגבי הגטס תבדוק ביד2,שים לב שב2006 נמכרה גם הגירסה אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.4 ולפני עם מנוע 1.35.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המלצתי תלך על אמינות ובטיחות שזה אומר:

1.הונדה סיווק

2.מיצובישי לנסר(יש דגם preimum,וספורט תבדוק הבדלים ביניהם)

3.סובארו אימפרזה

פורסם

העניין שאני מחפש רכב קטן צעיר וזורם, מה שהאיביזה והפולו נראות לי מתאימות. השאלה מה אתם אומרים עליהם כאן מבחינת חלפים בלאי צריכה וכדומה. האם הרכב הזה כדאי לקניה? לאף אחד כאן אין איביזה או פולו?

• תוכן חדש...