Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם קצת מפספסים את הפואנטה.

מי שקונה אוטו כזה לא קונה אותו בגלל איך שהוא נוסע אלא בגלל איך שהוא נראה. אין באודי A1, אופל אדם או פיאט 500 שום דבר שיצדיק את הקניה שלהן על פני פאביה, קורסה או פנדה בהתאמה למעט האמירה העיצובית שלהן. לכן, מי שהאמירה העיצובית של האדם תדבר אליו יותר מזו של המתחרות יקנה אותה, גם אם היא תעלה כמה גרושים יותר.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח שיש. אתה חושב לרגע שהפנדה נהנית מאיכות החומרים וההרכבה של האדם? שלילי חזק. יש לאדם הצדקה מעבר לזו העיצובית, אבל למצער - לא במחיר הזה.

:idea:
פורסם

צודק, אבל היא עדיין לא צריכה להיות מכונית טובה יותר מהקורסה אלא רק להראות טוב יותר. ועדיין את הלקוח הפוטנציאלי שלה (לפחות כאן בארץ) לא יעניין איך היא לוקחת סיבובים או כמה מהר היא מאיצה אלא בעיקר איך היא תראה ברמזור או בחניה.

פורסם
אני לא חושב שרוב אלה שקנו את הגרסה הבסיסית יודעים בכלל שהיתה פיאט 500 גם בשנות ה60. יצא לי לעבוד עם מישהי שיש לה מיני קופר חדשה והיא בכלל לא יודעת מאיפה בא העיצוב, בחיים לא שמעה על הגרסה האנגלית המקורית של הרכב. נוסטלגיה זה בקטנה, הכל עניין של מיתוג ושיווק.

ברור שהכל ענין של מיתוג ושיווק ובזה בדיוק הענין בעיצוב רטרו. וזה שהמישהי שהכרת לא יודעת על קיומה של המיני המקורית, לא הופך את אי הידיעה הזו למשהו שאינו נדיר. עיקר קיסמה לקונה הרגיל הוא עיצובה ומקורו, כך ה 500 או המוסטנג או הצ׳לאנג׳ר ולא חסרות דוגמאות. נכון שמרגע שהאוטו ומיקומו מבחינת סטטוס חברתי מתקבע, המקור כבר פחות חשוב, די במה שהוא משדר בהווה, אבל החדירה הראשונית לשוק היא הקובעת ושם יש לעיצוב ומקורותיו חשיבות עליונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לעיצוב השונה אכן יש חשיבות עליונה, למקור לא כ"כ, לפחות לא לקונים הצעירים. אותה גברת היא לא הדוגמה היחידה שנתקלתי בה. זה תלוי בעיקר בגיל. הרבה צעירים שלא יודעים איך נראית פיאט 500 ישנה וכנ"ל מיני קופר בריטית, יתפתו לרכוש את הרכבים האלה בגלל "הסטייל רטרו" והעיצוב היחודי.

כדי לאמת או להפריך את הטענה, אתה מוזמן לעשות סקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי שקונה אוטו כזה לא קונה אותו בגלל איך שהוא נוסע אלא בגלל איך שהוא נראה. אין באודי A1, אופל אדם או פיאט 500 שום דבר שיצדיק את הקניה שלהן על פני פאביה, קורסה או פנדה בהתאמה למעט האמירה העיצובית שלהן. לכן, מי שהאמירה העיצובית של האדם תדבר אליו יותר מזו של המתחרות יקנה אותה, גם אם היא תעלה כמה גרושים יותר.

אתה צודק, חוץ מדבר אחד שלא לקחת בחשבון: נושא הגיר.

כרגע האדם מגיעה רק בגיר ידני, מעניין כמה אנשים יסכימו לשלם יותר על סמל הברק עם נגיעות עיצוביות וגם מוכנים לנסוע בגיר ידני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חוזר ומסתכל על הרכב והנתונים שלו - אולי שם יש משהו שיצדיק את המחיר.

לא, לא שם. אפילו המנוע החזק ביותר המוצע הוא מיושן מאוד - 1.4 עם 84 כ״ס. בלי טורבו, בלי טכנולוגיה מתקדמת - אטמוספרי פשוט.

מסכים איתך , מספיק שהיו שמים טורבו קטן והכל היה מסתדר ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
לעיצוב השונה אכן יש חשיבות עליונה, למקור לא כ"כ, לפחות לא לקונים הצעירים. אותה גברת היא לא הדוגמה היחידה שנתקלתי בה. זה תלוי בעיקר בגיל. הרבה צעירים שלא יודעים איך נראית פיאט 500 ישנה וכנ"ל מיני קופר בריטית, יתפתו לרכוש את הרכבים האלה בגלל "הסטייל רטרו" והעיצוב היחודי.

כדי לאמת או להפריך את הטענה, אתה מוזמן לעשות סקר.

לא הבהרתי די כנראה, יכול בהחלט להיות שיש מי שלא יודע שהיתה גם מיני לפני חמישים שנה ושהיא המקור למיני החדשה, גם בעיצוב גם בתפיסה. והגם שאני סבור שאין באמת רבים כאלו, הכניסה הראשונית לשוק של אוטו עם עיצוב רטרו שכזה נשענת על אלו שכן היכירו את המיני המקורית. כשהאוטו החדש כבר מתקבע כסוג של טרנד, חשיבותו של המקור בהחלט פוחתת. יש כאלו שאוהבים את האוטו בשל עצובו או תכונותיו נטו, בלי קשר למיצובו או לטרנדיות שלו, הם להערכתי מעטים ביחס.

פורסם
בטח שיש. אתה חושב לרגע שהפנדה נהנית מאיכות החומרים וההרכבה של האדם? שלילי חזק. יש לאדם הצדקה מעבר לזו העיצובית, אבל למצער - לא במחיר הזה.

לא רוצה לבאס אך "למצער" = לכל הפחות ולא "צער", טעות נפוצה

ובאשר לאדם, נראת מעולה, לא מצדיקה בעליל כזה תג מחיר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

האם הרכב הזה יגיע לאתר "MOTODEAL"? ואם כן, זה הניחוש שלי:

מחיר מחירון : 99900 שקל

המחיר באתר : 84900 שקל

15% הנחה. החיסכון שלך 15000 שקל.

האם זה יהיה ככה? ימים יגידו.

פורסם

לא לגמרי מסכים איתך. בקרוב יגיעו לארץ שלישיית הקטנות הזהות של פזו-סיטרואן-איגו שנראות חבל על הזמן כולל גג נפתח והן לא יעלו 100,000 שקל ואפילו לא קרוב לזה. אופל להזכירך זה לא איזה מותג-על אקזוטי ואני מעריך שאחרי שהמכוניות יעלו אבק בבונדד הם יצאו במחירי מבצע עם סיפורי מעשיות שהיבואן הצליח לכופף את היצרן ולהשיג להם מחיר יותר טוב. בקיצור, הם מנסים להיפטר מתדמית היבואן ליסינג שלהם.

פורסם

100K זה מחיר סיפתח שנותן להם אפשרות להוריד 7~8~10 אלף במבצע "חבר", להציע טרייד אין במחירון מלא.. וכו'. (פחות או יותר כמו כל מחירון של רכב חדש בארץ)

אז המחיר הסופי הוא 92 אלף? במה הוא טוב מהמיקרה שעולה 70-76 אלף - תלוי בעונה?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אם תשווה בין הפנדה החדשה ל 500, לפנדה יש איכות חומרים גבוהה יותר והיא גם מורכבת באיטליה ולא בפולין, ועדיין- תשלם על ה 500 יותר. אני דווקא חושב שמי שמעדיף קורסה או אדם זולות, יקנה שברולט ספארק או סוניק...אם כבר משווים בין מכוניות חולקות מרכב ומנועים.

פורסם

לא מוצא שום סיבה נורמלית לקחת את הרכב הנ"ל על פני פיאט 500 או חברותיה שעולות פחות בכמעט 25000 ש"ח, עם אופציה לגיר אחר.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...