Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב בעיית רעידות שמוציאה אותי מדעתי :evil: למעשה מדובר בשני סוגים של רעידות:

1. רעידה בתדר מאוד גבוה (כל הרכב רועד בתדירות מאוד מאוד גבוהה), החל מ-40 קמ"ש ועד 90 בערך. התחושה היא שהרעידה הזו לא באמת נעלמת אלא פשוט עולה בתדר שלה כל כך שפשוט כבר לא ממש מרגישים.

2. רעידה בתדר נמוך (רק ההגה רועד בתדירות יחסית נמוכה), החל מ-70 ועד 100 קמ"ש. מה שכן, ההגה ממש זז לצדדים.

סטטוס של דברים רלוונטיים לבעיה:

1. איזון גלגלים - הלכתי לפנצ'ריה, הורידו גלגל אחד (או שניים. לא זוכר, היה מזמן) ואמרו שהבעיה לא שם.

2. תושבת דרייבשאפט (הרכב עם הנעה אחורית) - שלמה לחלוטין. קופלונג דרייבשאפט - היה מעט בלוי, החלפתי בחדש. רק החמיר את המצב.

3. דרייבשאפט - פירקתי ולקחתי לאיזון ולבדיקת צלבים במכון מומחה. נאמר שהדרייבשאפט באחלה מצב.

4. ציריות - הייתי בבדיקה ב"דרך השטח" ואמרו שהן נראות בסדר.

5. תושבת גיר - הוחלפה לפני כ-15,000 ק"מ בגלל בעיה לא קשורה. לא מאמין שהיא הספיקה להקרע שוב וקורה גם בניוטרל.

6. תושבות מנוע - במצב טוב יחסית.

7. בלמים (לא שזה קשור, כי זה לא קורה בבלימה) - צלחות ורפידות הוחלפו לפני 10,000 ק"מ.

8. צמיגים - של מקסיס ובמצב בסדר גמור. קדמיים מעט יבשים אבל עם הרבה בשר. אחוריים הוחלפו לפני אלפי ק"מ בודדים.

9. פרונט - ההגה לא מושך לשום כיוון. מה שכן הגלגל של ההגה יושב עקום, לא נראה לי קשור.

10. בולמים - קדמיים עייפים ומזיעים משמן (לכן אחליף אותם בקרוב בלי קשר). אבל לא נראה לי שהבעיה מהם כי זה קורה בכל סוג כביש, גם בחלק לגמרי.

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אולי לקחת את הרכב למקום מקצועי יותר מהפנצ'ריה ההיא ולעשות איזון גלגלים? משהו אחר?

פורסם (נערך)

הגה רועד זה תסמין כמעט בלעדי של איזון גלגלים לקוי.

תתפלא לדעת כמה פנצ'ריות לא מכיילות את המכשיר שלהם לעיתים קרובות

והופך קשה וקשה יותר למצוא פנצ'ריה נורמלית.

- באיזון תקין, דרוש הורדה של ארבעת הגלגלים, הורדה כוללת של כל המשקולות ואיזון מחדש (מאפס) של כל הגלגלים.

- זה שיש לך שתי זוגות של צמיגים עם פער גדול (יחסית) בשחיקה אינו מטיב עם האיזון.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...