Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 206 פלוס לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

עשיתי היום נסיעת מבחן על ה-107 - הרגישה לי באמת כמו קופסאת נעליים. מאוד לא נוח.

כאילו הכיסא היה מצויין.. אבל כל השאר הרגיש מאוד מצועצע.

אחר כך עליתי על ה- 206+ היא הרגישה לי מאוד טובה ומאוד נוחה. התלהבתי ממנה מאוד.

פשוט שובה את הלב.

אממה ? לובינסקי מוכרים לי את שניהם במחיר זהה - מזכים אותי על הרכב שלי 4K , יוצא לי בחודש לשלם 920 שקל (!) לפי העסקה שלהם.

תפסתי ת'ראש והחלטתי לנסוע לסוכנות סיאט, לשמוע הצעה על המיי החדשה.

ההפרש ? 50 שקלים בין לובינסקי לסיאט, ופה זה רכב חדש - 2014...

הוספתי.

רכשתי סיאט מיי 3 דלתות שחורה (ידנית כמובן עם 75 כח).

העסקה אמורה להיחתם אחרי החג.

מתרגש:)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש ותסע בדרכים טובות :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרבה יותר משתלם בסופו של דבר, תתחדש ותסע בדרכים טובות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תחדש בהחלט אחד הרכבים החיסכונים שיש,מקווה לסיקור שלך לאחר כמה חודשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תחדש בהחלט אחד הרכבים החיסכונים שיש,מקווה לסיקור שלך לאחר כמה חודשים.

בטח שיהיה סיקור.

היעד הוא להוציא סיקור מקיף מאוד ב-10K ק"מ.

לפני זה אתה תמיד מסתנוור מהרכב וחושב שרכשת פרארי או רולס-רוייס.

אחרי 10K אתה מתחיל להיסתכלע להרכב בצורה מאוזנת

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אוו,יפה אמרת,אם כבר אתה פועל בצורה מקצועית,מאוד כדאי שזה יהיה אחרי טיפול,ככה גם תוכל לשתף במחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש. אני תמיד בעד רכב חדש באחריות, אבל ההשוואה שלך לא לגמרי במקום כי מדובר בשתי מכוניות מקטגוריות שונות - ה206+ היא סופר מיני והסיאט מיי היא מיני כך שיש הפרש מתבקש במחירים. אם מיני מספיקה לך אז עשית עיסקה טובה, אם התפשרת על הגודל בגלל המחיר, זה פחות נכון לדעתי.

פורסם

אני יודע שהעסקה של הסטודנט היקר כבר נחתמה (שיהיה במברוק) אבל בתור אחד שעבר 90,000 ק"מ ע"ג 206+ (מודל 2011) במגוון תנאים אני חייב להסתייג / להוסיף און דה רקורד לטובת מתעניינים פוטנציאליים ברכב זה:

1. ה-206+ רועשת למדי. לפחות אחרי שימוש אינטנסיבי (ראו ק"מ לעיל שנצבר אחרי פחות מ-3 שנים - אני יד ראשונה). רעשי רוח ורעשי צמיגים נשמעים היטב. קשה לי לחשוב על הרבה מכוניות מודרניות שיהיו רועשות יותר, לרבות בגזרת המיני.

2. אין שום בעיה עם המזגן. עדכון תוכנה שביצעו עבורי בטיפול 30,000 פתר את הבעיה המאד קלה שהיתה (ולא הפריעה לי מי יודע מה מלכתחילה).

3. אין שום בעיה באמינות (תמיד ייתכן אקזמפלר לימוני), לאחר קרוב ל-100,000 ק"מ מאד אינטנסיביים עם הרכב. למעט מצבר ורפידות בלם כלום לא דרש החלפה עד כה מעבר לשוטף על פי הנחיות יצרן (וטיפלתי כל 30K, רבים מכם מקפידים יותר ממני).

4. הרכב לא מהיר. מרגיש זריז (זמינות מומנט-עד כמה שיש כאן מומנט-נחמדה), אבל במהירויות גבוהות מעט מתקשה. למיטב זכרוני חוצה מהותית את קו 3K סל"ד בשיוט מזדמן בכביש 6 במהירות של 110.

5. הרכב אכן לא מרגיש מודרני (ראו לעיל לעניין בידוד רעשים, ואפילו רעש המנוע מתומן השסתומים שחודר היטב לקוקפיט). אפשר לראות בזה סוג של קסם מסוים, או להתבאס מזה עד עצם הזנב, כתלות בציפיות ובהרגלים.

6. הרכב כיפי מאד ומרגיש אוחז ומתקשר.

7. טיפולים: טיפול 30K "קטן" (מורשה) - 850 כולל מע"מ. טיפול 60K "גדול" (מורשה): 2,400 כולל מע"מ (כלל בין היתר החלפת צלחות/רפידות בלם). ייתכן בהחלט שאפשר למצוא מחירים זולים יותר.

זהו בערך. באופן אישי, מרוצה מאד מהרכישה.

חג שמח וברכות לסטודנט! תתחדש וסע בזהירות :wink:

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם
אגב... שחכתי לצימן שלובינסקי מציעים לי את ה 206 ואת ה 107 באותו המחיר... שתיהן שנת 2012 ושתיהן עם 30 אלף קמ ....

בכמה מציעים אותן אם אפשר?

• תוכן חדש...