Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 206 פלוס לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיגו יותר חסכונית מפיקנטו,למרות שלקיה יתרונות כמו איבזור ובטיחות עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תשמע, אני הייתי שוקל להחליף מוסך :)

לעניין הקטנות: ממליץ מאד על ה107. הכי חסכונית והכי מהנה לנהיגה מהקטנות (מבחינת התנהגות).

לא יכול לראות שום נקודה שבה הקיה עדיפה מבחינת בטיחות. שתיהן-וגם הI10 החדשה זה לא הדבר הכי בטוח בעולם.

הפג'ו לא מאובזרת והיא אכן קופצנית אבל צריך להתייחס לתוואי שאתה מתכנן לנסע: אני נוסע עליה לא מעט- כולל כמה נסיעות לב"ש ואין לי תלונות בכלל. הכסא מאד נח ודווקא תא הנוסעים הרזה באיבזור נותן מרחב מעולה- לדעתי יותר משאר הקטנות. אם אתה באזור של מושבים/ כבישים משובשים/ באמפרים, יכול להיות שתתחיל להרגיש את המחיר של הקופצנות הזו.

ואם אתה באזור הררי הייתי שוקל , להתנתק מהקטנות ולעבור למנוע ורכב קצת יותר גדולים.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אני היםו גר בפתח תקווה. אסע איתה בבקרים בעיקר להרצליה (לבינתחומי) ואחר כך לעבודה בתל אביב.

עיקר הנסיעה שלי באמת היא מהרצליה לתל אביב ולפעמים גם לראשון.

מתכנן אחת לחודש לנסוע איתה לים המלח .. או לאיזור חיפה... אבל לא משהו רציני ובטח שלא על בסיס קבוע.

מבחינת מקום / אנשים - רוב הנסיעות לבד, חלק קטן יותר נוסע עם החברה.

לא צריך בגאז' - כל זמן שנכנס שם מיכל שמן, מיכל מים ירוקים ומפתח לגלגל רזרבי אני לא מוצא סיבה לשים שם עוד משהו.

אני מאוהב אוהב את העירום שלה , את זה שהיא בסיסית לחלוטין... לפי דעתי זה אפילו מוסיף .

אני לא אוהב את כל האלקטרוניקה הזאת , מעדיף כמה שיותר מכאניקה :)

הרגעתם אותי כשאמרתם שהכיסא נוח והיא בסדר מחוץ לעיר.

עכשיו השאלה שמעניינת אותי זה על 100 קמ"ש על כמה סל"ד מצביעה המחט .. ?

אשמח לתשובות :)

שוב, תודה רבה לכולם!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בערך 2800.

המנוע מאט רועש,אבל עם מוסיקה נחמדה,אתה תהנה ממנה,במיוחד כשתגיע לתחנת דלק יהיה לך חיוך מאוד גדול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בערך 2800.

המנוע מאט רועש,אבל עם מוסיקה נחמדה,אתה תהנה ממנה,במיוחד כשתגיע לתחנת דלק יהיה לך חיוך מאוד גדול.

כל זמן שזה מתחת ל-3K (כמקובל בקטגוריה) זה מושלם עבורי.

אגב, אני לא מוצא משהו רע ברעש של מנוע .. זה חלק מהחוויה עבורי.

איש המכירות בלובינסקי אמר לי גם שיש לה חיכת חדוות נהיגה ושהיא ממש חמודה... שיש לה אופי.

זה באמת כך ?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אממ,זה לא פיגו 205GTI,אבל יחסית לשאר רכבי מיני אין לה זווית גילגול גדולה,בפנדה למשל יש יותר,סך הכול היא מאוד נחמדה.

פורסם

לא צריך בגאז' - כל זמן שנכנס שם מיכל שמן, מיכל מים ירוקים ומפתח לגלגל רזרבי אני לא מוצא סיבה לשים שם עוד משהו.

אני מאוהב אוהב את העירום שלה , את זה שהיא בסיסית לחלוטין... לפי דעתי זה אפילו מוסיף .

אני לא אוהב את כל האלקטרוניקה הזאת , מעדיף כמה שיותר מכאניקה :)

היא מאוד ספרטנית, לטוב ולרע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אממ,זה לא פיגו 205GTI,אבל יחסית לשאר רכבי מיני אין לה זווית גילגול גדולה,בפנדה למשל יש יותר,סך הכול היא מאוד נחמדה.

היא מאוד ספרטנית, לטוב ולרע.

אני סקרן :)

יהיה לי שבוע הבא נסיעת מבחן עליה... נראה מה יהיה

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בתור בעלים של 206+ ( וכן אני מוכר אותה) שנת 2012, אני חושב שבסה"כ האוטו מעולה.

האוטו מאוד יציב בפניות, מאוד נוח ובמהירות גבוהות אין הרבה רעשי רוח (יחסית לרכב בקטגוריה שלו).

החיסרון שלו, זה כוח, וזה למה אני מוכר אוטו.

נסעתי לאילת עם הרכב, ללא עצירה, ממעלה אדומים במשך כשלוש שעות וחצי, והגב לא כאב והיה ממש נוח.

צריכת דלק ממוצעת של 15.5 ק"מ לליטר, האוטו מאוד אמין ולא היה לי שום כניסות למוסך.

המזגן, בניגוד למה שאומרים פה, מקרר/מחמם מעולה, רמת האבזור קצת לוקה בחוסר,

אבל אני הוספתי בעצמי, כמו הגה מעור מקורי, דיבורית עם USB וכו'...

אם תקנה את הרכב מלובינסקי, תדע מראש שלא קונים את הרכב הזה במחיר מחירון, וזה מניסיון,

תבדוק טוב טוב את הרכב, אל תסתמך על הבדיקות שלהם.

תסע עליו, תשמע אותו, תראה היסטוריית טיפולים ואם תרצה עזרה או טיפים אשמח לעזור.

סה"כ, אחלה אוטו במחיר שלו, ושיהיה בהצלחה!!!

אלירן

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
באזור מעלה אדומים + ירושלים בלבד הייתי מקבל 12-12.5 אחר כך 13-13.5 וכיום כ 14

בין עירוני הגעתי ל 17

אני עם C1 שנת 2012 ומקבל מספרים דומים, אפילו מעט טובים יותר.

בתור אחד שבא מהמרחבים העצומים והנוחות של C4 פיקאסו אני יכול לומר לך שה-C1 בהחלט כייפית ולפחות לנהג ולנוסע שלידו אין כל בעיה לנסוע מרחקים ארוכים בלי פשרות גדולות מדי. רכב מצויין וכייפי גם בבינעירוני וודאי שבמקומות צפופים. חסכוני מאוד ועד היום - אפס תקלות.

הייתי מציע לך לקנות אותה אבל ככל הנראה תוחלף בקרוב בטריידאין של לובינסקי...

פורסם
בתור בעלים של 206+ ( וכן אני מוכר אותה) שנת 2012, אני חושב שבסה"כ האוטו מעולה.

האוטו מאוד יציב בפניות, מאוד נוח ובמהירות גבוהות אין הרבה רעשי רוח (יחסית לרכב בקטגוריה שלו).

החיסרון שלו, זה כוח, וזה למה אני מוכר אוטו.

נסעתי לאילת עם הרכב, ללא עצירה, ממעלה אדומים במשך כשלוש שעות וחצי, והגב לא כאב והיה ממש נוח.

צריכת דלק ממוצעת של 15.5 ק"מ לליטר, האוטו מאוד אמין ולא היה לי שום כניסות למוסך.

המזגן, בניגוד למה שאומרים פה, מקרר/מחמם מעולה, רמת האבזור קצת לוקה בחוסר,

אבל אני הוספתי בעצמי, כמו הגה מעור מקורי, דיבורית עם USB וכו'...

אם תקנה את הרכב מלובינסקי, תדע מראש שלא קונים את הרכב הזה במחיר מחירון, וזה מניסיון,

תבדוק טוב טוב את הרכב, אל תסתמך על הבדיקות שלהם.

תסע עליו, תשמע אותו, תראה היסטוריית טיפולים ואם תרצה עזרה או טיפים אשמח לעזור.

סה"כ, אחלה אוטו במחיר שלו, ושיהיה בהצלחה!!!

אלירן

1:15.5?

אני נסעתי הלוך חזור מבאר שבע לאילת עם הקליאו שלי, מזגן, משיכות הילוכים, עם מטען, עשיתי את הנסיעה באותו היום, 1:17.2.

למה חשוב להדגיש שהנסיעה הייתה באותו יום? כדי להדגיש כמה הרכב נוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי פינה חמה בלב ל-206. אני רואה אותה והיא פשוט נוגעת בי בצורה קשה.

מחר נסיעת מבחן... נראה מה יהיה.

בכל אופן תודה על פתיחת העיניים על לובינסקי... אקח אותה לבדיקה חיצונית.

מחר אני מקווה לעשות נסיעה של שתיהם ואז אדע לקבל החלטה נבונה יותר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מניסיון קניה בלובינסקי גלילות ( 2 רכבים ),השרות שלהם מצויין,מומלץ לקחת לבדיקה לפני להביא להם את הליקויים לתיקון ואז להביא את הרכב לבדיקה חוזרת ולראות שהכל סודר ( הבודק אמור לא לקחת תשלום נוסף על בדיקה חוזרת של אותו הרכב ).

בהצלחה

• תוכן חדש...