Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

רציתי לשאול מאיפה אני יכול להשיג גלון של סילקון צמיגים במקום לקנות כול פעם ב 40 או 50 שקל בקבוק סילקון שמספיק ל5 פעמים בלבד

מאחר ואני חולה ניקיון של הרכב לא אכפת לי להשקיע על גלון שכזה שיהיה לי ברכב

תודה לעוזרים...

פורסם

מוצרים של בסיס סיליקון לא מומלצים בעליל. הסיליקון "מטגן" את הצמיג וכל תוצר גומי ופלסטיק שמעליו שכבת סיליקון מקצר את חייו בצורה משמעותית.

אנחנו ממליצים על מוצרים לטיפוח גומי ופלסטיק נטולי סיליקון. המוצרים חסכוניים ,עמידים לאורך זמן (הרבה יותר זמן ממוצרי הסיליקון עליהם אתה מדבר) ,מכילים מסנני קרינה ובשימוש נכון,בקבוק של חצי ליטר יספיק לזמן רב ביותר.

דוגמה למוצר שכזה בעל רמת ברק גבוהה הוא ה G6 מבית chemical guys

http://www.vixdetailing.co.il/Chemical-Guys-G6-Hyper-Coat-1-1-1.html

שלומי.

פורסם

שלומי תודה רבה על העזרה ניראה מרשים מאוד ולא אכפתי לנסות אבל זה ניראה לי מוצר שיגמר לי מהר מאוד אם כמו שאני מכיר את עצמי זה יתרוקן תוך שלושה שבועות המוצר ניראה קטן יחסית אבל איכותי וזה עולה 100 שקל שזה לא מעט לבקבוק שניראה די קטן

פורסם

מוצר איכותי לא צריך ליישום יותר מאחת ל3-4 שבועות. כנראה תדירות היישום לא נכונה או אופן היישום.

אני משתמש בג'ל שמגיע בבקבוק 200מ"ל קטן,ישום של אחת לחודש,גם לאחר 5 יישומים הבקבוק לא הגיע לחצי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
שלומי תודה רבה על העזרה ניראה מרשים מאוד ולא אכפתי לנסות אבל זה ניראה לי מוצר שיגמר לי מהר מאוד אם כמו שאני מכיר את עצמי זה יתרוקן תוך שלושה שבועות המוצר ניראה קטן יחסית אבל איכותי וזה עולה 100 שקל שזה לא מעט לבקבוק שניראה די קטן

המוצר לא יגמר מהר מכיוון שהכמויות בהם אתה משתמש הן מאד קטנות,מכיוון שהמוצר איכותי לא נדרשת כמות גדולה .

אתה לא מרסס ישירות על הצמיג,שיטת העבודה היא ריסוס המוצר על אפליקטור ומריחתו על הצמיג. בקבוק שכזה יכול להספיק לשימוש של חודשים רבים אפילו אם אתה משתמש בו בתדירות גבוהה.

אכן יש לנו גאלונים,נשמח לארח אותך.

שלומי.

• תוכן חדש...