Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את המערכת המקורית בסיאט איביזה שלי..

נמאס לי שאין USB כמו שצריך ושאין מערכת ״חכמה״ שלא לוקחת הרבה כסף על מתאמים (פיוניר) שמיועדים רק למכשירים של אפל..

ראיתי בהרבה מוכרים באיביי מערכות מהסוג הנל ודווקא התרשמתי מהנתונים שיש להם מעבד a10 גירסת אנדרואיד 4.0.4 יציאות מפה עד להודעה חדשה, אין הגבלה בכלום..

מה שמפחיד אותי שאין מערכת עם ״שם״ מאחורי המוצר אלא משהו סיני (החשש של כל קונה).

אבל ראיתי מספר מוכרים בארץ כמו תום-קאר שנותן מערכת ׳7 אנדרואיד של חברת provision אך באתר שלהם לא מופיע המוצר הזה, מה שכן יש לי את התמונה של האריזה..

האם שווה להשקיע 3-4k על מוצר כזה שמוכרים בארץ? או שעדיף ללכת ״אחרי העדר״ ולקנות מוצר של פיוניר שמזכיר את המוצרים של אפל (הגן הסגור).

נ.ב

יכול להיות שבעתיד אני מחליף את המכשיר שלי לאנדרואיד במקום אייפון אז זה עוד נקודה למחשבה כי במערכות של פיוניר אין תמיכה למכשירים עם אנדרואיד מלבד בבלוטוס שנועד לדבר איתו בלבד..

מקווה שתוכלו לעזור לי!

תודה!

פורסם

זה רק עניין של זמן עד אשר יצרני ציוד אודיו לרכב יכנעו לשוק האנדרואיד, MSW8 ואפל

ראה ערך פרוייקט MIMICS (תריץ חיפוש)

ראה ערך פרוייקט MIRRORLINK (תריץ חיפוש)

והודעה זו ננעלת עקב תוכן פרסומי נוסף - שני משתמשים חדשים ביומיים שמצביעים לכוון מוצרים שמגיעים מאותו בית התקנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...