Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ובת זוגתי, רוצים להתחיל להכיר את הארץ הקודש.

ובאחד מימי שבוע הבא, יש לנו חופש משותף. והחלטנו לצאת לטיול רגלי קטן, ואשמח להמלצה

לטיול של עד חצי יום+- רמת קושי: מתחילים כמעט בינוני.

אבל משהו שדי קרוב לאיזור המרכז (ראשון לציון), מקסימום 40 דקות נסיעה

עדיפות לנוף מדברי.

תודה רבה.8)

פורסם

טיולי

רשות הטבע והגנים

החבכרה להגנת הטבע

מנהלת הטיולים במרד החינוך

תתחיל בחיפוש באתרים אלה, וכמובן שידידנו גוגל יכול לתת לך עשרות ומאות אתרים נוספים.

המגבלה של 40 דקות קצת צרה - הייתי מחפש באזור השפלה ופרוזדור ירושלים. כאשר תתחילו להרחיב את המעגלים יתוספו הרבה אפשרויות - הנגב, מדבר יהודה, הכרמל, הגליל והגולן שופעים מקומות נפלאים ומסלולים מעניינים.

מה שחשוב הוא להצטייד נכון - נעליים בטיחותיות, בגדים ארוכים, כובע, משקפי שמש, קרם הגנה, הרבה מים וקצת צידה לדרך. וכמובן מפות אם אתם יוצאים מהמסלולים המוסדרים, או, אפילו, הולכים במסלולים מוסדרים באזורים פחות מטויילים. התחילו במסלולים מוסדרים, אפילו בתוך גנים לאומיים ושמורות טבע, עם הזמן תרכשו ניסיון ותוכלו לבחור מסלולים יותר קשים.

והערה לשונית קטנה - אני מניח שאתה יוצא עם זוגתך, לא עם בתה (שהיא בת זוגתך, אם יש כזו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בית הנדיב בזכרון יעקב - טיול פשוט, קל והרבה נוף. עכשיו זה גם סוף החורף וכל הנחשים מתעוררים. תענוג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני ובת זוגתי, רוצים להתחיל להכיר את הארץ הקודש.

ובאחד מימי שבוע הבא, יש לנו חופש משותף. והחלטנו לצאת לטיול רגלי קטן, ואשמח להמלצה

לטיול של עד חצי יום+- רמת קושי: מתחילים כמעט בינוני.

אבל משהו שדי קרוב לאיזור המרכז (ראשון לציון), מקסימום 40 דקות נסיעה

עדיפות לנוף מדברי.

תודה רבה.8)

40 דקות נסיעה יביאו אתכם בעונה הזאת לשולי המדבר, שזה לא בדיוק מדבר בעונה הזאת אלא מרבדים ענקיים של ירוק, אדום, צהוב ושאר צבעי פריחה. לא פחות יפה לדעתי...

בטווח הנסיעה הזה יש את שמורת נחל פורה:

http://www.tiuli.com/track_info.asp?track_id=35

וכמובן את כל מסלולי הפריחה שסביב בארי ושוקדה, אם כי אני לא בטוח שנשארו הרבה כלניות בתקופה הזאת. הייתי שם לפני חודש והרבה מהן כבר נבלו בגלל עצירת הגשמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכלום בית הנדיב בזכרון יעקב באמת עושה רושם טוב

ובעניין התיקון הלשוני אקח לצומת לבי.

אוקי הבנתי אפשר להגדיל את הטווח הנסיעה.

פורסם (נערך)

הכוונה לגן הנדיב, בכביש המוביל מבנימינה לזכרון. באותה הזדמנות אפשר לטייל גם בזכרון עצמה, כולל בית אהרונסון והמדרחוב. אם מדובר ביום חול - גם סיור ביקב.

בכרמל יש עוד הרבה מקומות לטיול. הבעיה היא שחלק נכבד מהמסלולים אינם מעגליים מצריכים התארגנות עם רכב שימתין בסוף מסלול, כלומר צריך קבוצה ע םיותר מרכב אחד, ולעתים העברת הרכב בין תחילת וסוף המסלול כרוכה במרחקים די גדולים ולכן אורכת זמן.

עוד דבר חשוב שלא הזכרתי בפוסט הראשון שלי אבל מודגש היטב באתר של משרד החינוך הוא נושא הזמנים - כניסה מוקדמת למסלולים בימים החמים וסיום לפני שקיעת החמה אם מדובר בטיולים של אחה"צ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זכרון עצמה פחות מעניינת כרגע.

אשמח לעוד הצעות למסוללים, עם נוף יפה לא ארוכים, מדי עד חצי יום. וגג שעה +- מחולון.

תודה

• תוכן חדש...