Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

עד היום אבא שלי היה מטפל בקיה שלו במורשה,השירות אחלה והעבודה טובה אבל המחירים גבוהים ורק עולים ועולים עם הזמן. מאז הקיה שלו נמכרה ונקנתה הקיה שלי.

אני עושה 18 אלף בשנה בערך(לעומת אבא שלי שעשה 50 אלף בשנה) וצריך טיפול כל 15 אלף. כמו כן אני צריך לבצע כמה תיקונים ברכב שלי כמו החלפת תושבות מנוע/גיר (אני עדיין לא בטוח מה מקור הרעידות בRו D) וגם לטפל ברעש של שריקה וצילצולים שנשמעים כאשר המנוע קר ובהילוך (כנראה חגורה או משהו כזה).

חשבתי לעזוב את המוסך המורשה לטובת תיקון הבעיות וביצוע טיפולים סדירים אצל חבר של אבא שלי אשר מבצע טיפולים ברכבים שלו (חברת הסעות),הוא לא מכונאי מוסמך והוא עובד בבית ללא ליפט (עם ג'ק ובוקים),יש לו את כל הכלים הדרושים וידע רציני.

חשבתי בעצמי לקנות את כל החלפים ושהוא יבצע את העבודה ובכך לחסוך עלויות מופרכות.

חשוב לי לציין שאני מאוד סומך עליו כי הרכבים שעוברים תחת ידיו עובדים במצב מושלם ופשוט אני מתחיל להרגיש את העומס הכלכלי של החזקת רכב כזה ע''י סטודנט.

יש לי חששות לגבי העתיד שביום שאני ארצה למכור אני אאלץ לומר למוכר שטיפלתי ברכב בחצר של בית אבל תכלס Who gives afuck?

מה אתם אומרים להמשיך לטפל במורשה במחירים מופרכים ולהיות בראש שקט או לחסוך עלויות ולטפל ב"מוסך" של חבר?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא לטפל אצל מעלימי מס שעובדים בשחור בבית.

לא רוצה לטפל במורשה יבואן - תטפל במוסך כללי, אבל כזה שפועל באופן חוקי.

האנשים האלו דופקים את המוסכים החוקיים, וגם אותך ואת כולנו באיזשהו מקום, כיוון שמי שמתפרנס באופן חוקי משלם בעקיפין גם את המסים שהם לא שילמו.

פורסם

אם לי היה חבר שמבין במכונאות ושאני סומך עליו אין ספק שהיתי מטפל אצלו - בטח שאת הטיפולים הסטנדרטיים .

בעיות מסובכות יותר שדורשות התחברות למחשב הרכב כנראה שבכל זאת תצטרך להגיע למורשה .

פורסם (נערך)

מה שבוקי אמר זה נכון, אבל אי אפשר ליישר את העולם.

במצב שלך הייתי הולך ומטפל איפה שבא לי, כי מה לעשות אתה סטודנט, כשתגדל ותיהיה לך הכנסה יציבה תטפל במוסכים מורשים שעובדים עם קבלות.

(אני אומר את זה בגלל שאני חושב שאתה בסך הכל בנאדם נורמלי, שעשה 3 שנים צבא ולאחר מכן התחיל ללמוד, בעוד שיש כאלה שגם לא עושים צבא וגם מקבלים הטבות והקלות).

לא יצא לי ליהיות במעמד של קניה\מכירת רכב שהקונה שאל יותר מידי שאלות.

אני מטפל ברכב שלי לבד עד כמה שאני יכול, אם מעבר לרמה שלי אני לוקח אותו למוסך מורשה (לא יבואן) מה גם שהרכב לא שווה הרבה.

ברכב השני שלי הוא כרגע באחריות ומטופל במורשה יבואן, לאחר מכן אני ככל הנראה יטפל בו רק במוסך.

לא חושב שעל תושבות מנוע מישהו יעשה לך יותר מידי עניין.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
מה שבוקי אמר זה נכון, אבל אי אפשר ליישר את העולם.

במצב שלך הייתי הולך ומטפל איפה שבא לי, כי מה לעשות אתה סטודנט, כשתגדל ותיהיה לך הכנסה יציבה תטפל במוסכים מורשים שעובדים עם קבלות.

(אני אומר את זה בגלל שאני חושב שאתה בסך הכל בנאדם נורמלי, שעשה 3 שנים צבא ולאחר מכן התחיל ללמוד, בעוד שיש כאלה שגם לא עושים צבא וגם מקבלים הטבות והקלות).

לא יצא לי ליהיות במעמד של קניה\מכירת רכב שהקונה שאל יותר מידי שאלות.

אני מטפל ברכב שלי לבד עד כמה שאני יכול, אם מעבר לרמה שלי אני לוקח אותו למוסך מורשה (לא יבואן) מה גם שהרכב לא שווה הרבה.

ברכב השני שלי הוא כרגע באחריות ומטופל במורשה יבואן, לאחר מכן אני ככל הנראה יטפל בו רק במוסך.

לא חושב שעל תושבות מנוע מישהו יעשה לך יותר מידי עניין.

סחבק עושה יג'-יד' כלומר לפני גיוס אבל עדיין נורמאלי :-D

בסופו של דבר נראה לי שאני אלך על מה שנוח לי (כלומר זול),אתה צודק אני לא בא לתקן את העולם ואני לא רואה סיבה להמשיך לשלם מחירים מופקרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם תקרא מה שכתבתי על ״ מורשה ״ שכמעט דפק לי מנוע אז תרד מהר מאוד מהקטע הזה ותמצא מוסך שסומך עליו בלי קשר איזה סמל יש לו בשלט בכניסה .. השלט לא יטפל לך באוטו .. מי שבתוך המוסך מטפל ..

פורסם

בסופו של דבר נראה לי שאני אלך על מה שנוח לי (כלומר זול),אתה צודק אני לא בא לתקן את העולם ואני לא רואה סיבה להמשיך לשלם מחירים מופקרים.

לך על מה שנוח לך, אני מצידי לא מעניין לתת יד על גבי הפורום למכונאים חאפרים שעובדים בשחור.

נכון, אי אפשר לתקן את העולם, אבל אפשר בפורום לא להמליץ על טיפול ברכב בניגוד לחוק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...