Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fi Audio

HateIt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן הוא eliko מהפורום, אין ייבוא סדיר שאתה יכול ללכת לחנות לראות ולקנות. לגבי מחירים זה כנראה לא יהיה זול במיוחד (-: .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
היבואן הוא eliko מהפורום, אין ייבוא סדיר שאתה יכול ללכת לחנות לראות ולקנות. לגבי מחירים זה כנראה לא יהיה זול במיוחד (-: .

וכמה זה לא זול במיוחד לדעתך?

פורסם

צור איתו קשר ותדע.

ד"א, אין צורך לצטט הודעה שמעליך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
צור איתו קשר ותדע.

ד"א, אין צורך לצטט הודעה שמעליך.

ניסיתי לפני חודש בערך ועדיין לא ענה.

ד"א אני אוהב לצטט :)

פורסם

אתה אוהב אבל זה נוגד את כללי הפורום ומעמיס על השרשור. נסה ליצור איתו קשר שוב.

מחיר לא זול זה כנראה משו באיזור ה650 שקל (-; .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ל650 דולר.

אם אליקו הוא עדיין יבואן של FI אני לא בטוח אבל אם כן זה כנראה יהיה בהזמנה אישית - בתקופה שהוא כן היה מייבא מוצרים באופן סדיר הדבר היחיד שאני יכול לאמר זה שהמחירים שלו היו הוגנים ביחס למחיר המוצר בחו"ל.

אם הוא לא עונה בנייד כמו שהוא כמעט תמיד לא עונה בנייד גם ככה :-D הדרך היחידה היא לגשת אליו ישירות למפעל.

תפנה אליי בהודעה פרטית אם אתה עדיין רוצה לנסות ליצור איתו קשר או שפשוט תנסה לעשות ייבוא אישי של אחד אם כי דרכי המשלוח ומחירי המשלוחים עלולים להיות הזויים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ה650 היה בצחוק , בדיחה פרטית משו (-: .

פורסם

זה בסדר - לא רציתי שזה יוליך שולל אנשים שקוראים את ההודעה וגם כידוע אני מכיר את לאוד אנד קליר לאורך כל הדרך שלהם ואני יודע פחות או יותר כמה מהפריטים האלה הובאו לארץ וכמה הם עלו בזמנו.

חבל שאנחנו לא רואים יותר את המותג הזה בכמויות האלה אבל מצד שני גם יש היום לא פחות מפלצות SPL שמסתובבות בפורום כולל אלמנטים קאסטום מייד או עם קאסטום ספק שנבנים בהזמנות אישיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...