Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. מצאתי איזה סופית באיביי עם הברגה .

אתם חושבים זה מוסיף ?

והאם זה שווה משהו? , היתה לי פעם סופית שקניתי למאזדה שהיתה קודם ויום אחד זה עף תוך כדי הנסיעה....רק ש מההתחלה זה ישב לא משהו .:?

Screenshot_2014_03_17_07_24_27.jpg

עריכה אחרונה על ידי Elantra05

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

במילה אחת: לא.

בשתי מילים: ממש לא.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מי ששם סופית לאגזוז גם שם גרביים בתחתונים. או במילים אחרות אל תשים משהו שאין לך , גם זה לא נותן שום יופי.

Miata ND2

פורסם
מי ששם סופית לאגזוז גם שם גרביים בתחתונים. או במילים אחרות אל תשים משהו שאין לך , גם זה לא נותן שום יופי.

תיאוריה מעניינת אני חייב לומר, לגבי יופי זה בעיני המתבונן .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

מה הקשר תגיד לי? סופית אגזוז היא נטו ליופי, לא סתם ישנם רכבים שמגיעים עם סופית ניקל מהיצרן.

פורסם

נו טוב, כל עוד הוא לא שם גרביונים שחורים על הפנסים אז זה עוד נסבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...