Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של ההורים קיבל מכה בדלת, בחלק התחתון.

ישנו שקע לא קטן, ושפשופים שירדו ללא בעיה לדעתי עם פוליש טוב,

העניין הוא שהרכב חדש יחסית וחבל לצבוע או להחליף את הדלת. ( גם בשל התוצאה הסופית וגם בגלל ירידת הערך, אף שהיא זניחה )

שמעתי בעבר על אוטו פיקס בהרצליה, האם יש אלטרנטיבות נוספות?

שוב, מדובר במכה של כ25-30 על 10-15 cm, האם מקומות שמתעסקים בpdr יוכלו לתת מענה לצורך זה?

M-TECH E46

פורסם

שלום

ממליץ לך לצרף תמונה של המכה כדי שהגולשים יוכלו להתרשם.

יש הרבה מקומות שמעסקים בדיטיילינג כולל תקיון מכות בפח - לפי המידות שנתת לא בטוח שהמכה ברכב שלך מתאימה לתיקון כזה.

מעבר לקאר פיקס שהזכרת, יש גם את טורבו קלין, PDR Plus, ונס דיטיילינג שלושתם בפ"ת ועוד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

uploadfromtaptalk1395057069473.jpg

להלן תמונת הנזק.

אשמח לשמוע דעתכם בעניין.

אני מקווה שהסיפור יוכל להסתיים בפחחות יבשה

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

אני הייתי פותח את הדלת,לוקח פטיש ובלוק עץ ומתחיל ליישר,לאחר מכן הייתי עובר עם פוליש.

אבל מכיוון שזה נראה רכב יקר לא הייתי מנסה לבצע עליו את ההתעללות הזאת.

אני חושב שאי אפשר להימנע פה מטיפול של חומר פחחים כי יש כמה שקעים שרוב הסיכויים לא יחזרו למצב הקודם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מאזדה 3 ?

הטיפול יהיה בעייתי בגלל הקוי קישוט האלה.

צריך פה פחחות לכל הדלת, תיקון PDR אין מה לעשות פה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...