Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
1. גולף GTI/לאון FR//אוקטביה VRS

2. אודי S3

3. מגאן 225

4. מגאן 250 לא-קאפ

5. מיטו QV

6. אבארת' פונטו

7. ב.מ.וו E90 ידנית?

אוקיי, אז ככה:

1. אולי במחירון הרשמי, לא במחיר שוק / אכן בתקציב / לך תמצא אחת ובמחיר הזה?!

2. כן.. הזולה ביותר כרגע נמכרת ב140 ביד2

3. אולי

4. אולי

5. אפשרי

6. יש אחת ב120+ באוטודיל, שווה לגשת לברר, ראיתי אותה נראית טוב

7. יש? איפה?!

אני הייתי חוקר:

שירוקו או פולו GTI למרות הDSG7

מיני קופר

מיאטה NC ידניות

אלפא 159

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Vwski

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

לגבי הגולף, ה-MK5 בוודאות בתקציב. אתה כנראה מצמצם ל-MK6 בלבד.

לגבי ה-S3, אחת מ-2007 לא משופרת בכבדות ועם מוכר הגיוני צריכה להמכר באזור התקציב.

לגבי האוקטביה, אמנם ההיצע דל מאוד (וזה לא שיש בשפע משאר האופציות), אבל היא בהחלט בתקציב.

159 זאת אופציה מעניינת. במיוחד בגרסת 2.2TI ידנית.

פורסם

159 רכב טוב, אך הטיפולים יקרים מאוד מאוד מאוד.

רכב שלא הרבה יודעים לטפל בו וגם אם יודעים זה לא יהיה זול בכלל. מזרקים ושרשרת טיימינג אלו בעיות מוכרות ולא זולות לתיקון.

הביטוח יקר והרכב שתיין לא קטן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעיות מזרקים? אתה בטח מתכוון ל-2.0JTS הישן של ה-156 וה-GT.

לא מכיר בעיות עם שרשרת הטיימינג. באילו מנועים?

פורסם
לגבי הגולף, ה-MK5 בוודאות בתקציב. אתה כנראה מצמצם ל-MK6 בלבד.

לגבי ה-S3, אחת מ-2007 לא משופרת בכבדות ועם מוכר הגיוני צריכה להמכר באזור התקציב.

לגבי האוקטביה, אמנם ההיצע דל מאוד (וזה לא שיש בשפע משאר האופציות), אבל היא בהחלט בתקציב.

159 זאת אופציה מעניינת. במיוחד בגרסת 2.2TI ידנית.

כן, מראש פסלתי את הMK5, הן אמנם לא מיושנות בהרבה מהדור השישי אבל השנים והבעלים הקודמים עשו את שלהם ובגלל הביקוש הרב הן לא השקעה סבירה לדעתי ב100 אלף, אם תתגמש יש לכיוון דור שש ב110-120 עם גיר DSG (על ידני רוצים פרימיום).

S3 2007 יש מעט מאוד ואין מוכרים הגיוניים, לא מאמין שיש כאלו יד ראשונה שלא יודעים מה יש להם ביד.

הייתה אחת כתומה ידנית 2008 ב110אש״ח בלוח עד לא מזמן, לא יודע בכמה היא נמכרה רק יודע שזה כנראה רכב שלא הייתי רוצה.

לא ראיתי אוקטביות נמכרות הרבה זמן, מניח שגם פה רוצים הרבה מעל המחירון לאור הביקוש בז׳אנר.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
159 רכב טוב, אך הטיפולים יקרים מאוד מאוד מאוד.

רכב שלא הרבה יודעים לטפל בו וגם אם יודעים זה לא יהיה זול בכלל. מזרקים ושרשרת טיימינג אלו בעיות מוכרות ולא זולות לתיקון.

הביטוח יקר והרכב שתיין לא קטן.

על מה אתה מלהג? אם אתה לא מכיר את החומר אל תענה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

אני מדבר על ה 2.2jts,לפני חודשיים הרכב עבר טיימינג במוסך נאמר שזה בעיה מוכרת( אחד המוסכים המומלצים לאלפות)

סדר גודל של 5k,מזרקים סדר גודל של 1000 לאחד, מזלי שרק אחד היה דפוק, ווריאטור גם הוחלף.

בקיצור הושקע על הרכב הרבה מאוד כסף ותאמין לי שרצתי בין מוסכים וכל פעם נאמר לי שאלו בעיות מוכרות, ממחקר ברשת בחו"ל בעיקר הבנתי שאלו באמת בעיות נפוצות ולא סתם שודדים אותי.

שמעתי על רכבים גם עם 20k קילומטר שהיו צריכים החלפה של שרשרת טיימינג.

אני לא סתם אומר שהטיפולים והחלפים של הרכב הזה יקרים, בחודשיים האחרונים רצתי עם הרכב הזה בין מוסכים יותר ממה שרצתי בין מוסכים עם כל שאר הרכבים שהיו לי גם יחדיו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יופי ומרכב אחד שהגיע זמנו לטיפול מז'ורי אתה מסיק מגמות. כל הכבוד לך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דווקא הוא נימק וציין שחוץ מההתנסות האישית הוא קיבל לא מעט עדויות נוספות מגורמים בעלי ניסיון.

אני מדבר על ה 2.2jts,לפני חודשיים הרכב עבר טיימינג במוסך נאמר שזה בעיה מוכרת( אחד המוסכים המומלצים לאלפות)

סדר גודל של 5k,מזרקים סדר גודל של 1000 לאחד, מזלי שרק אחד היה דפוק, ווריאטור גם הוחלף.

בקיצור הושקע על הרכב הרבה מאוד כסף ותאמין לי שרצתי בין מוסכים וכל פעם נאמר לי שאלו בעיות מוכרות, ממחקר ברשת בחו"ל בעיקר הבנתי שאלו באמת בעיות נפוצות ולא סתם שודדים אותי.

שמעתי על רכבים גם עם 20k קילומטר שהיו צריכים החלפה של שרשרת טיימינג.

אני לא סתם אומר שהטיפולים והחלפים של הרכב הזה יקרים, בחודשיים האחרונים רצתי עם הרכב הזה בין מוסכים יותר ממה שרצתי בין מוסכים עם כל שאר הרכבים שהיו לי גם יחדיו.

אין לי ניסיון עם הרכב הזה. אבל ממה שהוא כתב זה לא נראה שהוא מסתמך על רכב אחד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יופי ומרכב אחד שהגיע זמנו לטיפול מז'ורי אתה מסיק מגמות. כל הכבוד לך.

שוב, כל מוסך שהייתי בו אמר לי שאלו המחלות של הרכב, אני מאמין שהם יותר מבינים ממני וגם ממך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נסעתי ב159 ולא הרגשתי בה שום דבר ספורטיבי.

הרכב לא עגלה אבל רחוק מלהיות ספורטיבי

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בתכלס עם כל רכב אפשר לנהוג בצורה פזיזה וטיפה חסרת אחריות,

הקטע הוא הכוח וביטחון שאתה מרגיש ברכב שיועד לכך משרה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני לא יודע באיזה פורומים היית, איזה רכב רכשת ומה המוסכניק אמר.

חוץ מאשר חלפים יקרים וקשיי הגעה למקומות מסויימים בתא המנוע ה-159 JTS אמינה כמו כל רכב מודרני.

וטיימינג צריך לעשות לפעמים, זה מה יש.

לגבי האם היא ספורטיבית, בעיני ממש לא אבל זה עניין של השקפה.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...