Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"נהג מתחיל", אתה מנסה להתחמק ושואל שאלה לא קשורה. תמצא לך מישהו שיענה על כל מיני שאלות כאלה.

אתה נזפת באריק שכביכול טעה, אבל אתה הוא זה שטעית, בטענה שאין בעית שרשרת טיימינג באלפא 159.

מי שקורא את השרשור מבין שיש בעיה כזו, בניגוד לטענתך. מה שכתבת רשום פה שחור על גבי לבן ואינך יכול להתחמק.

יהודה

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני שואל אותך שאלה פשוטה, שהתשובה אליה היא כן או לא: לפי המקור שאתה בעצמך הבאת, האם יש בעיה סדרתית בטיימינג של ה-159 שמונע ממנה להיחשב כרכב אמין (או אפילו אמין מאד כפי שכתוב שם)?.

אני, ואני מאמין שגם אחרים, מחכים לתשובה ממך, כן או לא פשוטים יספיקו. השאלה הזו מרכזית לעניין השרשור והיא היחידה שקשורה ורלוונטית לעניין הדיון שיזמת.

האם אתה מעוניין להמשיך להיחשב בעיני אחרים כטרול?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהג מתחיל, אתה מתמיד להתחמק על ידי העלאת שאלה שהמצאת אותה לאחר מעשה ואינה רלבנטית.

חבל שאתה מתחמק מלהתנצל בפני אריק, שנזפת בו , טעית והוא צדק- כן, לאלפא 159 יש בעיה אופינית בשרשרת הטיימינג. איפה המצפון שלך?

יהודה

פורסם

יהודה, אני מנסה להוביל אותך להבנה שנזפתי באריק על הטענה שהאלפא 159 אינה רכב אמין עקב (בין השאר) בעיות טיימינג.

אתה חטפת את הדיון, בצורה אופיינית אני מוכרח לומר, לכיוון של התנגחות אישית שמבוססת על חוסר הבנת הנקרא שלך וחוסר הבנה בחומר, בדומה לשרשורים אחרים בהם אתה מעורב. אתה מסרב לתרום לדיון, מסרב לשתף פעולה וממשיך לכתוב הודעות ריקות מתוכן ממשי ומועיל.

בעיני (ומסתבר שגם בעיני אחרים) זה עונה להגדרה של טרול, למרות שאתה בוודאי בטוח שאתה אביר ושהעולם משווע לצדק שאתה מביא איתך.

עד כה לא הפעלתי סמכות ניהול בדיון הזה ולא נקטתי כלפיך צעדים למרות שהיית ראוי לזה לא פעם. כמו כן ביקשתי שמנהלים אחרים לא יתערבו בשרשור או ינקטו כלפיך בצעדים כאלה.

לצערי הסובלנות שלי גרמה נזק לפורום ולחבריו. טעיתי כשלא גדעתי את החטיפה באיבה, ועכשיו הסבלנות שלי אליך נגמרה. אתה לא תהנה עוד מההגנה שלי בשרשור הזה או בשרשורים דומים.

השרשור נשאר פתוח כדי שחברים אחרים ימשיכו לתרום לדיון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הדבר הכי הזוי כאן זה שמשתמש פונה ל"אחראי פורנו" בשאלת מצפון - זה חזק!

פותח השרשיר אמר שהוא מחפש קרוזר עם נגיעות של רכב ספורטיבי

עכשיו - בעיני הרכבים הכי טובים בשיוט הינם רכבי "מנהלים" או רכבים גדולים - הם משייטים נפלא כי הם כבדים והם שומרים על אנרציה טובה ויש להם מנועים גדולים שלא מתעייפים לסחוב מהירויות שיוט.

בעיניי הרכב שהייתי מחפש הוא רכב בגודל משפחתי סטנדרטי ומעלה עם התנהגות כביש טובה

אלפא 159 פשוט מתאימה בול! לתיאור הזה וגם לתקציב בין אם היא אמינה או לא - זה מעולם לא היה השיקול לקנות אלפא!

באותה נשימה ג'ולייטה או פיאט בראבו (גודשת) כנראה נכנסות לתמונה

אבל אני הייתי מחפש וולבו S60 T5 למשל או פורד מונדאו 2 ליטר טורבו.

זה רק אני וכן כולם יודעים, אני פולני.

נ.ב - סקודה אוקטביה RS !

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעקבות שרשור ייעוץ אחר שנפתח, אולי שווה לחפש לנצ'יה דלתא 2011, לשים לה קופסה, להקשיח ולהנמיך אותה.

האינטריור שלה לטעמי הוא אחד מהטובים שנגישים בסכום הזה.

עריכה: קיבלתי הודעה פרטית מחבר פורום שטען שהדלתא איננה רכב ספורטיבי ושפותח השרשור עלול להתאכזב ממנה. רק כדי להעמיד דברים על דיוקם, אני נותן חשיבות להעדפותיו של פותח השרשור שמבקש רכב ספורטיבי אך נינוח ומעודן. אני מקווה שזה ברור יותר עכשיו :wink:

Winston S. Churchill -

פורסם

הדלתא מהממת, אבל היא ספינה בגודל ואני מהמר שגם בהתנהגות. לא כך? ה-159 חלפה בראשי אבל שוב, היא ענקית וזה סיפור מהתחת להסתובב איתה בעיר. הלקסוס IS250 קטנה יותר ומאובזרת לעייפה, אבל גם משמימה בהתנהגות.

ה-RS נופלת בין הכסאות להערכתי וגם היא ברייה מגודלת. אני מחפש רכב קומפקטי, שיש לו מאפיינים ספורטיביים. GTI זה הכי הארדקור בשבילי כנראה... פתחתי שרשור דומה לפני חודשים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?492089-יוקרה-בקטן-מה-האפשרויות-שעומדות-בפני-עם-100-אלפיות

האאודי A1 תפורה עלי, אבל אני מה זה מפחד מה-DSG7.. המיטו נחמדה אבל לא מספיק יוקרתית והמיני מהנה לנהיגה אמנם, אבל לא מעודנת מספיק.

מה האאודי הכי זולה שמגיעה עם DSG6 ונכנסת לתקציב? האם רק A3 כמו של חבר הפורום אקסודוס? אמנם הייתי מעדיף על פניה GTI Mk6 בגלל תא הנוסעים העדיף (כנראה), אבל כאלו אין למצוא בתקציב. כפי שאתם רואים בשרשור ההוא, הים הוא אותו הים ואותן אפשרויות הועלו בעבר.

:idea:
פורסם

אני רוצה אוטומט :oops: ובאבארת' יש רק את ה-500 שהיא קשיחה ורחוקה על כן מלענות על הדרישות בכותרת. הפונטו יכלה להתאים דווקא, אבל היא מצידה מגיעה רק בידני, לא?

נראה לי שנשארתי רק עם VAG..

:idea:

• תוכן חדש...