Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא...

גם רכב כמו פורד מוסטאנג הוא לא רכב ספורט,הוא סתם אוטו עם מנוע גדול.

אני חושב שצריך להיות שילוב של השניים,זה שהרכב אגדה לא באמת מעניין אותי,זו דעה אישית

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סידרה 1 זה רכב קומפקטי נחמד אבל הוא בהחלט לא רכב ספורטיבי אלא אם כן אתה מדבר על גירסת ה-M היקרה.

אם כבר סידרה 1 אז לך על ה-118 החזקה יותר מהגירסא הבסיסית.

רכב ספורט לא אמור להיות נינוח ומעודן

זה עומד בניגוד לאופי של רכבי ספורט ,אולי רכב מנהלים קומפקטי כמו BMW 320IA מהשנים 07-09 יהיה יותר מתאים עבורך.

פורסם

אני מבין את הסתירה המובנית ולכן מחפש פשרה. נראה לי שהגולף gti משתבצת טוב בפשרה הזו.

במה ה-a3 המקבילה בכוחה אליה שונה? איפה יתרונה ואיפה חסרונה?

:idea:
פורסם

האוודי 2 ליטר טורבו היא המקבילה ל-GTI אפשר להגיד שהיא האחות היוקרתית והאיכותית יותר וזה בעצם היתרון שלה

החסרון הוא שבאותו מחיר אתה יכול לרכוש GTI בשנתון מתקדם יותר ,וכמובן עלויות החזקה כלליות גבוהות יותר.

פורסם
159 רכב טוב, אך הטיפולים יקרים מאוד מאוד מאוד.

רכב שלא הרבה יודעים לטפל בו וגם אם יודעים זה לא יהיה זול בכלל. מזרקים ושרשרת טיימינג אלו בעיות מוכרות ולא זולות לתיקון.

הביטוח יקר והרכב שתיין לא קטן.

על מה אתה מלהג? אם אתה לא מכיר את החומר אל תענה.

יופי ומרכב אחד שהגיע זמנו לטיפול מז'ורי אתה מסיק מגמות. כל הכבוד לך.

אני לא יודע באיזה פורומים היית, איזה רכב רכשת ומה המוסכניק אמר.

חוץ מאשר חלפים יקרים וקשיי הגעה למקומות מסויימים בתא המנוע ה-159 JTS אמינה כמו כל רכב מודרני.

וטיימינג צריך לעשות לפעמים, זה מה יש.

אבל אם "נהג מתחיל" היה טורח לבדוק, היה רואה שהפסקנות שלו מוטעית:

http://www.alfaworkshop.co.uk/alfa_159_guide.shtml

a stretched cam chain, ...this which involves

replacing the camshaft drive chain and this takes around 4 hours

פורום מועדון אלפא בישראל

הגיעי לכ 40,000 קמ נדלקה נורת תקלות מנוע....מבדיקה במוסך נאמר לי שצריך טיפול ברצועת הטיימינג הכוללה החלפת מותחנים דבר שיעלה 6000 שח!!! הרכב כולה בן קצת למעלה משנתיים עם 40,000 קמ, איך זה ייתכן? ...

-קרה לי מקרה זהה לאחר 30000 ק"מ באלפא 159 הקודמת. למזלי עדיין היתה באחריות. במוסך המרכזי תקנו ואמרו שהיתה בעייה בתזמון שרשרת הטיימינג...

-גם האלפא שלי עברה טיפול דומה באזור ה40,000- ק"מ. למעשה, למיטב הבנתי מדובר בסוג של "מחלה" ב2.2 JTS-...

"נהג מתחיל" כותב על מה שאינו יודע, וגם נוזף במי שכן יודע.

יהודה

פורסם

האמת לדעתי אתה די מוכיח את מה שטענתי, אבל ניחא, מה זו האמת לעומת להרגיש שאתה תמיד צודק...

:roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה יכול להגיד ששחור זה לבן , אבל מי שקורא את ההודעות מבין מה נכון.

לפי התנהגותך קודם, איני מצפה שתודה בטעותך, אבל תחשוב קצת ואולי במקרים אחרים תגיב בצורה שמכבדת אותך. מה יוצא לך שאתה מבליט את חוסר ידיעתך?

יהודה

פורסם

אתה ממחזר בכוונה תחילה או שכל פעם תהליך החשיבה שלך מוציא את אותו הפלט?

לגופו של עניין, כן, הציטטות שלך מוכיחות את הטענה שלי.

מזכיר לך לענות על השאלה ששאלתי אותך בשרשור ההוא, שבעקבותיו יצאת למסע "בוא נחפש איפה נהג מתחיל טועה" והגעת לכאן.

שא ברכה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לגופו של עניין, כן, הציטטות שלך מוכיחות את הטענה שלי.

זה כבר ממש מגוחך.

אריק אמר:

. מזרקים ושרשרת טיימינג אלו בעיות מוכרות ולא זולות לתיקון.

תגובתך השוללות את טענת אריק:

חוץ מאשר חלפים יקרים וקשיי הגעה למקומות מסויימים בתא המנוע ה-159 JTS אמינה כמו כל רכב מודרני.

וטיימינג צריך לעשות לפעמים, זה מה יש.

אבל הראיתי מכמה מקורות, גם בארץ וגם באנגליה, שאריק צודק, ויש בעיה אפינית לשרשרת הטיימינג, בניגוד לנזיפה שנזפת בו, שכאילו אין בעיה אופינית לטיימינג.

ואני חוזר. לפי התנהגותך עד עתה, לא ניתן לצפות שתודה שנזפת לחינם ואתה הוא זה שהטעה. בכל זאת ניתן לצפות שבעתיד תתנהג בצורה תקינה, שלא כמו הפעם.

יהודה

פורסם

אתה טרחן שזה משהו, חבל שהאכלתי אותך מלכתחילה.

טיימינג צריך לעשות לפעמים, זה מה יש. הנה, גם אני יודע לנבור באינטרנט, והנה אפילו מצאתי את המקור ממנו ציטטת באופן מגמתי.

הנה המובאות הרלוונטיות.

The 159 is now a fairly regular visitor to our workshop and it is a very reliable car and we dont generally have many issues with it

On the 2.2 litre JTS engines there is an issue with the engine management light coming on and when you read the fault code it tells you that the camshafts are incorrectly timed and this is caused by a stretched cam chain, they don’t seem to break, thank god, but they do make the dash light up like a Christmas tree. Unfortunately there is only one cure for this which involves replacing the camshaft drive chain and this takes around 4 hours and the 159 cam chain kit will cost around £300 so it is not a cheap fault to rectify.

While all this looks fairly horrible the instances of problems with the 159/Brera are fairly rare

מציע לך לצאת מבועת האינטרנט הנוחה כל כך ולדבר עם מכונאים שאשכרה עוסקים לפרנסתם בטיפול באלפא 159. אה, זה לא העניין כמובן, העניין הוא ליצור ויכוח.

בזבזן זמן יקר, בזאת סיימתי את התייחסותי אליך.

סע ברכה.

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטער לא מקבל את הטענה הזו שצריך לעשות טיימינג לפעמים, בטח לא עם שרשרת טיימינג ובטח לא בקילומטראג' נמוך,ועובדה שדיברתי עם מוסכים כמו מוסך התלתן ומוסך אוטו איטליה וכולם אמרו לי אותו הדבר.

הרכב הזה לעולם לא יהיה אמין, הוא לא גרוע באמינות אבל גם לא טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...